Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım ilaçlı çekildi bende ameliyat öncesi korkulacak gibi değil rabbim kolaylığını veriyorKızlar miyom ameliyatından önce Mr cektirdiniz mi. İlaçlı mi yoksa ilaçsız miydi. Mr sonrası herhangi bir rahatsızlık hissettinizmi. Lütfen yardim
Rahime bası yapıp yapmadığını görmek için isteniyor o canımKIZLAR MIYOM İÇİN SİZDEN DE RAHİM FİLMİ İSTENDİ Mİ
Yapmadigini soyluyor ama ultrasyondan baktiginda canimRahime bası yapıp yapmadığını görmek için isteniyor o canım
Benim kollarım incedir hatta bacaklarıma göre çok incemiyomlu olanların üst kolları kalın oluyormuş bende öyle de bu konuda da fikir paylaşım mı kızlar kimlerin kolları kalın ameliyat sonrası düzelme oldu mu benim kollarımın üst kısmı altına gre çok çok kalın kıyafet alırken kol yüzünden üzerine olandan bi tık büyüğünü seçmek zorunda klıyorum
Emin olabilmek içinYapmadigini soyluyor ama ultrasyondan baktiginda canim
Yaptircam zaten canim artik hangi testi isterlerse hepsini de yaptiracam iki kaybim var cunku detayli teste yaptiriyorum ilerde soylediler de yaptirmadim dememek icin miyomum 2.5 cm rahim filmi sonucu ameliyat olur muyum bilmiyorum ama yine de cektirecem filmiEmin olabilmek için
Benimde 2,5 cmdi rahim filmi istediler bası yoktu 1 sene sonra çektirdim 5 cm olmuş miyom ve inan rahimi daraltmıştı iki taraftan itmiş bazen yerine göre rahim darlığı da yapabiliyor sen çektir filmini için rahat ederYaptircam zaten canim artik hangi testi isterlerse hepsini de yaptiracam iki kaybim var cunku detayli teste yaptiriyorum ilerde soylediler de yaptirmadim dememek icin miyomum 2.5 cm rahim filmi sonucu ameliyat olur muyum bilmiyorum ama yine de cektirecem filmi
Benimde 2,5 cmdi rahim filmi istediler bası yoktu 1 sene sonra çektirdim 5 cm olmuş miyom ve inan rahimi daraltmıştı iki taraftan itmiş bazen yerine göre rahim darlığı da yapabiliyor sen çektir filmini için rahat eder[/QUOT
sağol canım çektirecem zaten
Çok pahalıymış. Ameliyat daha uygun özel hastanelerdeBildiğim kadarıyla Türkiye'de yok.Başkent hastanesine gittim Polat beyle görüştüm o da açık ameliyat dedi sezeryan gibi yani. Bir değil iki miyom varmış bu arada.Antalya'da yine bir doktorun sekreteriydi sanırım görüştüm telefonda 20.000, 00 TL+gidiş dönüş ücretleri hastaya ait, bir seans yeterli oluyor dedi, telefondan nasıl anladıysa artık, böyle işte.
20000 olan ne merak ettim desem sakıncası olur mu ?Çok pahalıymış. Ameliyat daha uygun özel hastanelerde
10 bin tl ameliyat ücreti istiyor sanırımKızlar miyomum var ve çok kararsızim korkuyorum.fatih sendaga miyom ameliyati olan varmı.acik yada kapalı farketmez.lutfen yardımcı olurmusunuz.
Korkma cnm ben 3 ay evvel hem açık hem laparoskopi ameliyatı oldum korkulacak kadar zor değil geçti bitti izi acısı bile kalmadıAz önce Aytuğ kolankaya nın danışmanıyla görüştüm. ona kendi mr larımı göndermiştim miyomumun bilgisini de verdim. verilen cevap şöyle o boyutta bir miyom açık alınmalı laparoskopi riskli. ameliyat zor bir operasyon olduğundan 10-12 bin civarı ücret alır dedi. yine açık ameliyattan kurtulamıyorum. ölücem artık korkudan