- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
Benimkide folic iod ismiPazar dönüyorum canim isimleri folic trio ve folio kolay gelsin sana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide folic iod ismiPazar dönüyorum canim isimleri folic trio ve folio kolay gelsin sana :)
hepsinin içeriği aynı heralde ..Benimkide folic iod ismi
aynen canımhepsinin içeriği aynı heralde ..
Merhaba canm damara denk geldiyse büyüyebilirHerkese merhabalar
Bundan 2 ay önce normal yolla gebe kalamayacağimi öğrendim ve tüp bebek tedavisi için muayene oldum. Fakat 7 cm çapında miyom olduğunu söyledi Dr um fakat ,bundan 6 ay önceki farklı bir hastanede muayenemde boyut 4 cm 1.5 ay oncede 4 cm di . Benim sorum şu 1.5 ayda bu kadar buyur mu kafam çok karisti
Benimde 4 cm rahim kasında miyomum var tüp bebek tedavisi görüyorum iletişim halinde olalım olurmu canım tedavi sonucunu bildirelim birbirimizeHerkese merhabalar
Bundan 2 ay önce normal yolla gebe kalamayacağimi öğrendim ve tüp bebek tedavisi için muayene oldum. Fakat 7 cm çapında miyom olduğunu söyledi Dr um fakat ,bundan 6 ay önceki farklı bir hastanede muayenemde boyut 4 cm 1.5 ay oncede 4 cm di . Benim sorum şu 1.5 ayda bu kadar buyur mu kafam çok karisti
Merhabalar :) tabiki cok sevinirim insallah hayirli haberler olur hepimiz icin. rahim duvarındaymis benim. Bana doktorum kesinlikle aldirmami onerdi. Bakalim çarşamba gidiyorum görüşmeye daha karar veremedim sürekli araştırma halindeyim.Hiboncel: 45159836 .!.:Benimde 4 cm rahim kasında miyomum var tüp bebek tedavisi görüyorum iletişim halinde olalım olurmu canım tedavi sonucunu bildirelim birbirimize
Benimde rahim kasinda 4 cm.ikimizinde ayni sanirim benimki ice dogru buyuyor..bende 10 a yakin doktora gorundum hepsi farkli goruste..kimisi aldir diyor kimisi rahim seklini bozmuyor tam kasin icinde kalmis diyor rahimi elletme...en son rahim filmi cektirdim kesinlikle aldirma basi yapmiyir dedi doktorum tup bebek tedavisine basliyoruz ama bu 4.deneme olacak buda tutmaSa mecbur aldircam...Merhabalar :) tabiki cok sevinirim insallah hayirli haberler olur hepimiz icin. rahim duvarındaymis benim. Bana doktorum kesinlikle aldirmami onerdi. Bakalim çarşamba gidiyorum görüşmeye daha karar veremedim sürekli araştırma halindeyim.
sBenimde rahim kasinda 4 cm.ikimizinde ayni sanirim benimki ice dogru buyuyor..bende 10 a yakin doktora gorundum hepsi farkli goruste..kimisi aldir diyor kimisi rahim seklini bozmuyor tam kasin icinde kalmis diyor rahimi elletme...en son rahim filmi cektirdim kesinlikle aldirma basi yapmiyir dedi doktorum tup bebek tedavisine basliyoruz ama bu 4.deneme olacak buda tutmaSa mecbur aldircam...
Laparoskopi dusunuyorum doktor olarak ta Furkan Kayabasoglunu dusunuyorum
Laparoskopi dediler bana da valla yapışıklıktan bende korkuyorum işte denedik kaç defa olmadı bu son deneme buda olmazsa mecbur ameliyat olucam bende gelişmelerden bende haberdar ederim seni canımGunaydinn :)Evet aynisi gerçekten. Bnimde içe doğru buyuyomus henüz 1 doktorla görüştüm bu şekilde tüp bebek yapsak düşük olur aldirman gerekiyo dedi. Laparoskopi yapalim dedi. Benim ilk denemem olacak tüp bebek için. Kimi diyor ameliyata hic girme yapisiklik olur kimi de yaptir kurtul riske girme. Bu hafta içinde karar vericem 2 doktorla daha gorusucem. Mutlaka paylasirim sonuclari
İnşallah canm benim bende senin için dua edicemİn
s
İnsallah tutar canim gerek kalmaz dualarim seninle
süper haber canım yeni gördüm msjını diğer topikten de yazdım sana inşallah tez zamanda güzel haberler veririz birbirimizeSevgi_16 canım nasılsın benim adet bitiyor 2 güne başlıyorum çalışmalara
inşallah sevgicim diliyorum en kısa zamanda olursüper haber canım yeni gördüm msjını diğer topikten de yazdım sana inşallah tez zamanda güzel haberler veririz birbirimize
inşallah sevgicim diliyorum en kısa zamanda olur [/QUOT
Rabbim tez zamanda göbüşünü doldurur inşallah cnm
bende açık oldum canım bilemiyorum inşallah kalırız doktor hiç bir sıkıntın yok dedi bu ay bıraktım korunmayıGözümü kararttım ve açık miyom ameliyatımı oldum, çok zormuş, sezeryan gibi 10. Günümdeyim ve daha yeni kendime gelebildim,allahım hepimize şifalar versin, kucaklarımızı sağlıklı hayırlı bebeklerimizle doldurdun, sizce hamile kalma şansım nasıl