- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım buralardayım aslında bende giriyorum bakıyorum kimse yok yazmıyorum :) nasılsın?Sevgi_16 canım nasılsın yazmıyorsun uzun zamandır
canım napıyım bugün kar tatili oldu evdeyim :) tatili iple çekiyorum çarşamba günü randevum var doktora gideceğim çok heyecanlıyım inş iiyi haberler alırım sende durum ne merkezde çalışmalar başladı mı hamilelik için :)canım buralardayım aslında bende giriyorum bakıyorum kimse yok yazmıyorum :) nasılsın?
AYYY ne güzel 15 gün daha tatil yapıcaksınız :) inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım biz başladık bakalım çalışmalara bıraktım haptı inşallah Rabbim yüzümüze güler..canım napıyım bugün kar tatili oldu evdeyim :) tatili iple çekiyorum çarşamba günü randevum var doktora gideceğim çok heyecanlıyım inş iiyi haberler alırım sende durum ne merkezde çalışmalar başladı mı hamilelik için :)
ooo hadi hayırlısı çok sevindim canım güzel haberlerini bekliyorum artık :)amin inşallah hepimizinAYYY ne güzel 15 gün daha tatil yapıcaksınız :) inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım biz başladık bakalım çalışmalara bıraktım haptı inşallah Rabbim yüzümüze güler..
Dejenere olmuş yani????Kızlar rahimde sönmüş boğulmuş miyom olan var mı
inşallah canım bakalım ilk ay ne olur bilemiyorum inşallah güzel şeyler olur hepimiz içinooo hadi hayırlısı çok sevindim canım güzel haberlerini bekliyorum artık :)amin inşallah hepimizin
Evet canım gittim çok şükür haberler iyi :) şimdilik miyom tekrarlamadi koruma martta birak dedi folikasit verdi@exclusive26 canım nasılsın? kontrolün bugün müydü, gittinmi dra?
Canim ben kullanmadim ama bitkisel seylerin çözüm olacagina inanmıyorum mmlik düzeyde ise faydalı olur belki ben ameliyat oldun kurtulmak içinHerkese iyi akşamlar kızlar, bugün miyomu olanlar için keten tohumu tarifi okudum instagramda acaba kullanan var mi diye merak ettim, ben tüp bebek tedavisi görüyorum şu anda, allah kısmet ederse şubat ayında transfer olucam ama miyomum var ve doktor pek ümitli konuşmadı. Keten tohumu da aklıma yattı doğrusu neden diyecek olursanız ben bi kez dış gebelik geçirdim ve o ay zayıflamak için keten tohumu kullanmıştim acaba o mu ise yaradı diye düşünmeden edemiyorum
OH OH canım benim çok iyi yaa çok sevindimmmm hayırlı haberlerimiz olur inşallah bundan sonraki süreçte :)Evet canım gittim çok şükür haberler iyi :) şimdilik miyom tekrarlamadi koruma martta birak dedi folikasit verdi
İnşallah canım cok tesekkur ederim mutlu haberler olur umarım hep :))OH OH canım benim çok iyi yaa çok sevindimmmm hayırlı haberlerimiz olur inşallah bundan sonraki süreçte :)
Evet canım dejenere olmusDejenere olmuş yani????
Evet canım ondandir doğum kontrol hapi birakinca adetler öne çekiliyor bes gun falan erken gelmisti benimde ..iyiyim canım ne yapayim bende bir adet daha gorup birakicam korunmayi annemin yanındayim tatilin son günleri sonra başlıyor kosturmaca bana da dr iki tane folik asit verdi bir gun birini diger gun otekini kullanıyorumMelisaveannesi canım nasılsın nasıl gidiyor? ben bugün regli oldum... biraz erken geldi ilacı bıraktım ondanmı artık bilmiyorum.
Anladım canım.. bende işler yoğun ancak girip yazabiliyorum belkide dönmüşsündür sen :) folik asitlerinin adı ne canım?Evet canım ondandir doğum kontrol hapi birakinca adetler öne çekiliyor bes gun falan erken gelmisti benimde ..iyiyim canım ne yapayim bende bir adet daha gorup birakicam korunmayi annemin yanındayim tatilin son günleri sonra başlıyor kosturmaca bana da dr iki tane folik asit verdi bir gun birini diger gun otekini kullanıyorum
Pazar dönüyorum canim isimleri folic trio ve folio kolay gelsin sana :)Anladım canım.. bende işler yoğun ancak girip yazabiliyorum belkide dönmüşsündür sen :) folik asitlerinin adı ne canım?
Benim miyomum dejenere olmuş doktor iyiye işaret değil dedi başka da açıklama yapmadı sanırım kan akışını bozuyor rahminKızlar rahimde sönmüş boğulmuş miyom olan var mı