- 7 Haziran 2020
- 18
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Zehralinka
-
Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sabır versin. Miyomlarınız kaç cm Di gebelik öncesi ve sonrası. Yerleri neresiydiMerhaba rahim ortasında ve dışında toplam 3 adet miyomum vardı 5 aylıkken erken doğum yaptım.. Şimdi ameliyat olmam lazım İnş aldıracam doğumun üstünden 1.5 ay geçince... Benimle aynı durumda olan var mı? Ameliyat sonrası 4-5 ay bekleyip bebek düşünebilirsin dedi doktorum aynı şeyleri yaşayanlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Merhaba hamile kaldıktan sonra 5cmlik miyomum olduğunu öğrendim 16. hafta da bebeğimi kaybettim maalesef miyomdan kaynaklı plasentada ayrılma oluştu. 1 hafta sonra ameliyat olcm maalesef başka çaresi yok birkaç tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi.Merhaba rahim ortasında ve dışında toplam 3 adet miyomum vardı 5 aylıkken erken doğum yaptım.. Şimdi ameliyat olmam lazım İnş aldıracam doğumun üstünden 1.5 ay geçince... Benimle aynı durumda olan var mı? Ameliyat sonrası 4-5 ay bekleyip bebek düşünebilirsin dedi doktorum aynı şeyleri yaşayanlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Çok üzüldüm canım ya 6 cm var benim aldırmadan gebelik düşünüyorum ama böyle olunca korkuyorum rahmin dışına doğru miyom sıkıntı yapacak yerde değil diyor doktor ama korkuyorumMerhaba hamile kaldıktan sonra 5cmlik miyomum olduğunu öğrendim 16. hafta da bebeğimi kaybettim maalesef miyomdan kaynaklı plasentada ayrılma oluştu. 1 hafta sonra ameliyat olcm maalesef başka çaresi yok birkaç tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi.
Benim rahim duvarına baskı yaptığını söylemişti o zamanki doktorum hepsi aynı olacak diye birşey yok canım tabiki ama tavsiyem bir kaç doktora daha görünmen hamilelikte miyom büyüme yapıyor çünkü tek doktora bağlı kalma derim ben .Çok üzüldüm canım ya 6 cm var benim aldırmadan gebelik düşünüyorum ama böyle olunca korkuyorum rahmin dışına doğru miyom sıkıntı yapacak yerde değil diyor doktor ama korkuyorum
Canım benim 5cm Di kızıma hamile kaldım şükür sıkıntısız doğum yaptım ama şuan 6.5 cm civarı ilk gebelikte 10 cm olmuştu dışıma kadar büyüdü yani şuan çok korkuyorum ne yapsam diyeBenim rahim duvarına baskı yaptığını söylemişti o zamanki doktorum hepsi aynı olacak diye birşey yok canım tabiki ama tavsiyem bir kaç doktora daha görünmen hamilelikte miyom büyüme yapıyor çünkü tek doktora bağlı kalma derim ben .
O zaman hiç korkma canım ne güzel sıkıntısız atlatmışsın önemli olan zaten miyomun yeri demekki seninki gerçekten zarar verecek biryerde değil için rahat olsun benceCanım benim 5cm Di kızıma hamile kaldım şükür sıkıntısız doğum yaptım ama şuan 6.5 cm civarı ilk gebelikte 10 cm olmuştu dışıma kadar büyüdü yani şuan çok korkuyorum ne yapsam diye
İnşAllah canım rabbim tez zamanda acını unutturacak sağlıklı evlatlar versin sana da inşallahO zaman hiç korkma canım ne güzel sıkıntısız atlatmışsın önemli olan zaten miyomun yeri demekki seninki gerçekten zarar verecek biryerde değil için rahat olsun bence
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim Allahım sana da şifa versinİnşAllah canım rabbim tez zamanda acını unutturacak sağlıklı evlatlar versin sana da inşallah
Çok üzüldüm aynı şeyleri yaşamışız ben de ameliyatı olacam doktor gün verecek siz ameliyat tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim İnş bende kurtulurumMerhaba hamile kaldıktan sonra 5cmlik miyomum olduğunu öğrendim 16. hafta da bebeğimi kaybettim maalesef miyomdan kaynaklı plasentada ayrılma oluştu. 1 hafta sonra ameliyat olcm maalesef başka çaresi yok birkaç tane doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi.
İnşallah tabiki paylaşırım ben çok araştırdım çok okudum benim gibi olan var mı acaba diye aslında buraya üye olmaktaki amacım da tamamen buydu benim gibi derdine çare arayanlara ufacıkta olsa yardımcı olabilmekÇok üzüldüm aynı şeyleri yaşamışız ben de ameliyatı olacam doktor gün verecek siz ameliyat tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim İnş bende kurtulurum
Evet bende yeni üye oldum sırf bu durum içinİnşallah tabiki paylaşırım ben çok araştırdım çok okudum benim gibi olan var mı acaba diye aslında buraya üye olmaktaki amacım da tamamen buydu benim gibi derdine çare arayanlara ufacıkta olsa yardımcı olabilmek
Ben de cumartesi sabah 8de olacam çok korkuyorum korse alacam şimdi gidip hasta bezi aldım çok kötüyüm psikolojik olarakÖncelikle merhaba ben söylediğim gibi ameliyatımı oldum şuan hastanedeyim çok şükür ki sorunsuz geçti ameliyat merak ettikleriniz varsa hepsini cevaplayabilirim
Korkacak hiç birşey yok İnan bana için rahat olsun hasta bezine ve konseye bile gerek yok normal ped götürmen yeterli öyle çok şiddetli kanama olmuyor korse bende aldım ama hiç gerek kalmadı kullanmama tabi senin tercihin kendini hiç korkutmaBen de cumartesi sabah 8de olacam çok korkuyorum korse alacam şimdi gidip hasta bezi aldım çok kötüyüm psikolojik olarak
İletişime geçmek istiyorum sizinle içimi biraz rahatlatsanız olur muKorkacak hiç birşey yok İnan bana için rahat olsun hasta bezine ve konseye bile gerek yok normal ped götürmen yeterli öyle çok şiddetli kanama olmuyor korse bende aldım ama hiç gerek kalmadı kullanmama tabi senin tercihin kendini hiç korkutma
Login • Instagram benim instagram hesabımİletişime geçmek istiyorum sizinle içimi biraz rahatlatsanız olur mu
Öncelikle merhaba ben söylediğim gibi ameliyatımı oldum şuan hastanedeyim çok şükür ki sorunsuz geçti ameliyat merak ettikleriniz varsa hepsini cevaplayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?