Notbenim kist mı miyom mu anlamadilar mr.a girince miyom olduğu ortaya çıktı.
Evet ben de bekarım ultrasonla belli oluyorYani normalde karından belli oluyomu.kist kanama yaptığı anlasilirmi karindan
Miyomlar karından ultrasonla belli oliyormu
Bende 23 haftalık hamileyim miyom agrı yapıyor bir haftadır çekiyorum dejenere oluyormuş dedi doktor bir çözümde yok kramp sancı yüzünden hastanede yattım simdi evdeyim ama yine devam ediyor bir çözüm bulamadım burda bakıyorum acaba yaşayanlar neler uygulamış diyeTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sadece miyomun olduğu yer değil diğer tarafa da kramp giriyor. uyku sıkıntı oluyor bana
Allah yardımcınız olsun. Şifa versin. ağrınız siziniz olmasın inşaallah. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alınBende 23 haftalık hamileyim miyom agrı yapıyor bir haftadır çekiyorum dejenere oluyormuş dedi doktor bir çözümde yok kramp sancı yüzünden hastanede yattım simdi evdeyim ama yine devam ediyor bir çözüm bulamadım burda bakıyorum acaba yaşayanlar neler uygulamış diye
Amiin sağolunn Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaahAllah yardımcınız olsun. Şifa versin. ağrınız siziniz olmasın inşaallah. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın
Bendede var miyom 7 cm. Arada kasık agrım olur hafif kanama vs yok. Ama adet günlerim ve adet kanama epey azaldı. Dr ilaç verdi 3 ay sonraya cağırdı belki ameliyat olucamİyi günler herkese,
4 aydır adet kanamalarımda düzensizlik yaşıyorum. Şöyle ki 4 ay önce nerdeyse hiç adet olmadım. Bir ped kadar bile gelmedi. Sonraki aylar az da olsa arttı. Son adetim cuma günü bitti ve süresi biraz da olsa uzamıştı. Ama adet bitiminden sonra kasıklarda bacağımda ağrı hissettim. daha önce de doktora gitmiştim dün yine gittim. tahlil yapıldı hormonlarım normal. ama 2,5 cm miyomum gözüküyor. doktor bi de mr'la bakalım dedi. cuma mra gireceğim inşallah. bu kadar büyüklükte miyom gece uyutmayacak kadar ağrı yapar mı? lütfen benzer durum yaşayanlar yazsın, çok korkuyorum.
Merhaba bende bir buçuk ay önce miyom ameliyatı oldum 11tane 10cm büyüklüğünde miyom cikardi Doktorum daha önce bir çok Dr gittim hepsi rahim alınacak dediler çok şükür bu Dr tanıştım çok başarılı bir amaliyat oldu kendim İstanbul da yaşıyorum buradaki Dr hiç önemsemiyor hemen rahimi alma taraftarları çocuğumda yok sonra Elazığ'da Doç Dr Sami güngör ile tanıştım sağolsun beni kurtardı çok şükür kanamamda olmadı İstanbul da bana kanser dediler Sami hoca hiç merak etme dedi çok şükür dediği gibi çıktı ve pataloji sonucumda temiz çıktı tavsiye ederimİyi günler herkese,
4 aydır adet kanamalarımda düzensizlik yaşıyorum. Şöyle ki 4 ay önce nerdeyse hiç adet olmadım. Bir ped kadar bile gelmedi. Sonraki aylar az da olsa arttı. Son adetim cuma günü bitti ve süresi biraz da olsa uzamıştı. Ama adet bitiminden sonra kasıklarda bacağımda ağrı hissettim. daha önce de doktora gitmiştim dün yine gittim. tahlil yapıldı hormonlarım normal. ama 2,5 cm miyomum gözüküyor. doktor bi de mr'la bakalım dedi. cuma mra gireceğim inşallah. bu kadar büyüklükte miyom gece uyutmayacak kadar ağrı yapar mı? lütfen benzer durum yaşayanlar yazsın, çok korkuyorum.
Merhaba bende 2 hafta önce miyom ameliyatı oldum. Ameliyata girerken 1 tane 12 cm boyutunda miyom vardı. Ama ameliyattan esnasında 8 tane de küçük miyom alınmış. Dr um miyom tekrarlıyabilir dedi sizde tekrarladı mı ? Çok panik oldumMerhaba bende bir buçuk ay önce miyom ameliyatı oldum 11tane 10cm büyüklüğünde miyom cikardi Doktorum daha önce bir çok Dr gittim hepsi rahim alınacak dediler çok şükür bu Dr tanıştım çok başarılı bir amaliyat oldu kendim İstanbul da yaşıyorum buradaki Dr hiç önemsemiyor hemen rahimi alma taraftarları çocuğumda yok sonra Elazığ'da Doç Dr Sami güngör ile tanıştım sağolsun beni kurtardı çok şükür kanamamda olmadı İstanbul da bana kanser dediler Sami hoca hiç merak etme dedi çok şükür dediği gibi çıktı ve pataloji sonucumda temiz çıktı tavsiye ederim
Benim 6. Ay kontrolümde bir tane daha 2 cm görüldü, tekrarladı yaniMerhaba bende 2 hafta önce miyom ameliyatı oldum. Ameliyata girerken 1 tane 12 cm boyutunda miyom vardı. Ama ameliyattan esnasında 8 tane de küçük miyom alınmış. Dr um miyom tekrarlıyabilir dedi sizde tekrarladı mı ? Çok panik oldum
Merhaba nasıl geçti ameliyat kapalı mı açıkmı oldu. Bende olucam da merak ediyorum benimki 7 cm. Evet bende sordum tekrarlar mı diye 1 ile 5 yıl içerisinde tekrarlar yani bu operasyonu bir kaç kez geçirme olasılığı var dedi. Korktum tabiiMerhaba bende 2 hafta önce miyom ameliyatı oldum. Ameliyata girerken 1 tane 12 cm boyutunda miyom vardı. Ama ameliyattan esnasında 8 tane de küçük miyom alınmış. Dr um miyom tekrarlıyabilir dedi sizde tekrarladı mı ? Çok panik oldum
4 miyomla hamile kaldım. En küçükleri 2 cm, en büyükleri 4 cmdi. Şimdi 6 cm civarında ve 4 cm yani büyüdüler. 10 gün kadar önce öyle bir sancı çektim ki doğruyorum sandım. Miyomların biri dejenerasyona uğramış, o sancıyla erken doğum başlatma riski dahi var dediler, rahim ağzı açılmamış şansıma. Çok şükür kontrol altına aldık gibi. Sadece tuvalete kalkıyorum ve kendimi hiçbir şekilde yormuyorum. İnşallah sezaryenle miyomları da alacaklar doğumda. Bu arada ben 40 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Miyomları gebelikten hemen önce öğrendim ama ameliyat olup 1 yıl kaybetmek istemedim, risk aldım. Size tavsiyem bekarsanız ya da çocuk düşünmüyorsanız/ gençseniz kurtulun bir an önce miyomlardan.İyi günler herkese,
Benim miyomlar yüzünden gebelik 1 sene olmadı, aldırdım. Senin demek ki engel değilmiş miyomla gebelik nasip olmuş. Allah sağ salim bebişini kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Doğumda kurtulursan da süper olur4 miyomla hamile kaldım. En küçükleri 2 cm, en büyükleri 4 cmdi. Şimdi 6 cm civarında ve 4 cm yani büyüdüler. 10 gün kadar önce öyle bir sancı çektim ki doğruyorum sandım. Miyomların biri dejenerasyona uğramış, o sancıyla erken doğum başlatma riski dahi var dediler, rahim ağzı açılmamış şansıma. Çok şükür kontrol altına aldık gibi. Sadece tuvalete kalkıyorum ve kendimi hiçbir şekilde yormuyorum. İnşallah sezaryenle miyomları da alacaklar doğumda. Bu arada ben 40 yaşındayım ve ilk gebeliğim. Miyomları gebelikten hemen önce öğrendim ama ameliyat olup 1 yıl kaybetmek istemedim, risk aldım. Size tavsiyem bekarsanız ya da çocuk düşünmüyorsanız/ gençseniz kurtulun bir an önce miyomlardan.
Amin. Ah bilsem böyle sancı erken doğum riski olacak ben de aldırır beklerdim, ama yaşım 40, zaman kaybetmek istemedim ameliyat olup. Şimdi anlıyorum aldığım riski… Allah’a emanet ne diyeyim, güzel dileklerin için teşekkür ederimBenim miyomlar yüzünden gebelik 1 sene olmadı, aldırdım. Senin demek ki engel değilmiş miyomla gebelik nasip olmuş. Allah sağ salim bebişini kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Doğumda kurtulursan da süper olur
Benim de rahim içi 2.5 cm miyom var. Ara kanama var son 2 aydır adette gecikme var. 1 ay öncekinde de çok az geldi. Normalde de aşırı fazla geliyordu adetimİyi günler herkese,
Miyom mu yapıyor bunları? Hamile kalmaya zorlaştırmaz di m?Benim de rahim içi 2.5 cm miyom var. Ara kanama var son 2 aydır adette gecikme var. 1 ay öncekinde de çok az geldi. Normalde de aşırı fazla geliyordu adetim
Kendiliğinden kist gibi gitmiyor mu ve hamile kalmayı zorlaştırmıyor umarım?Merhabalar, miyomun yerleşim yeri yarattığı şikayetlerde değişkenliğe sebep oluyor diye biliyorum. Mesela 2,5 cm miyom yoğun rahatsızlık yaratırken ben 6 cm miyomumu tesadüfen öğrendim. Mr en güzel görüntüleme yöntemi, sonucunda boyutu ve yerleşim yeri netleşecektir. Kadınlarda çok rastlanan bir durum, sakin kalmaya çalışın
Rezervi azaltıyor mu ve Dr hamileliği zorlaştırır dedi mi miyona?merhaba geçmiş olsun ben 3 kez açık miyom ameliyatı oldum miyomun yeri önemli olan stres yapmanıza gerek yok korkulacak bir şey değil bir kaç ay takibe alması gerekiyor dr unuzun buyuyorsa alır buyumuyorsa sıkıntı olmaz.
Hamile kalmaya etkisi var mıymış? Ağrı yumurtlama dönemi ve adetde mi yapıyor?1.5 cm sanırım bi var bı de 2.5 santim sanırım. Ama bende ağrı yapiyor