Bende de miyom var 7.5 cm bende emara gireceğim cuma günü bende ağrı ya da kanama ya da adet kesilmesi durumu söz konusu değil hayırlısı olsunİyi günler herkese,
4 aydır adet kanamalarımda düzensizlik yaşıyorum. Şöyle ki 4 ay önce nerdeyse hiç adet olmadım. Bir ped kadar bile gelmedi. Sonraki aylar az da olsa arttı. Son adetim cuma günü bitti ve süresi biraz da olsa uzamıştı. Ama adet bitiminden sonra kasıklarda bacağımda ağrı hissettim. daha önce de doktora gitmiştim dün yine gittim. tahlil yapıldı hormonlarım normal. ama 2,5 cm miyomum gözüküyor. doktor bi de mr'la bakalım dedi. cuma mra gireceğim inşallah. bu kadar büyüklükte miyom gece uyutmayacak kadar ağrı yapar mı? lütfen benzer durum yaşayanlar yazsın, çok korkuyorum.
Hakkınızda hayırlısı. Allah yardımcımız olsun. nerde yaşıyorsunuz?Bende de miyom var 7.5 cm bende emara gireceğim cuma günü bende ağrı ya da kanama ya da adet kesilmesi durumu söz konusu değil hayırlısı olsun
İstanbulHakkınızda hayırlısı. Allah yardımcımız olsun. nerde yaşıyorsunuz?
ben arayıp yarına aldım mr.ı. çok korkuyorum. kendim için değil annem için. İnşallah bişey çıkmazİstanbul
Merhabalar, miyomun yerleşim yeri yarattığı şikayetlerde değişkenliğe sebep oluyor diye biliyorum. Mesela 2,5 cm miyom yoğun rahatsızlık yaratırken ben 6 cm miyomumu tesadüfen öğrendim. Mr en güzel görüntüleme yöntemi, sonucunda boyutu ve yerleşim yeri netleşecektir. Kadınlarda çok rastlanan bir durum, sakin kalmaya çalışınİyi günler herkese,
4 aydır adet kanamalarımda düzensizlik yaşıyorum. Şöyle ki 4 ay önce nerdeyse hiç adet olmadım. Bir ped kadar bile gelmedi. Sonraki aylar az da olsa arttı. Son adetim cuma günü bitti ve süresi biraz da olsa uzamıştı. Ama adet bitiminden sonra kasıklarda bacağımda ağrı hissettim. daha önce de doktora gitmiştim dün yine gittim. tahlil yapıldı hormonlarım normal. ama 2,5 cm miyomum gözüküyor. doktor bi de mr'la bakalım dedi. cuma mra gireceğim inşallah. bu kadar büyüklükte miyom gece uyutmayacak kadar ağrı yapar mı? lütfen benzer durum yaşayanlar yazsın, çok korkuyorum.
merhaba geçmiş olsun ben 3 kez açık miyom ameliyatı oldum miyomun yeri önemli olan stres yapmanıza gerek yok korkulacak bir şey değil bir kaç ay takibe alması gerekiyor dr unuzun buyuyorsa alır buyumuyorsa sıkıntı olmaz.İyi günler herkese,
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim inşallahben arayıp yarına aldım mr.ı. çok korkuyorum. kendim için değil annem için. İnşallah bişey çıkmaz
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sadece miyomun olduğu yer değil diğer tarafa da kramp giriyor. uyku sıkıntı oluyor banaMerhabalar, miyomun yerleşim yeri yarattığı şikayetlerde değişkenliğe sebep oluyor diye biliyorum. Mesela 2,5 cm miyom yoğun rahatsızlık yaratırken ben 6 cm miyomumu tesadüfen öğrendim. Mr en güzel görüntüleme yöntemi, sonucunda boyutu ve yerleşim yeri netleşecektir. Kadınlarda çok rastlanan bir durum, sakin kalmaya çalışın
Gecmis olsun size de. Ağrısı korkutuyor bacağıma vurdu geçen gün. Ağrı nasıl geçecek bilmiyorummerhaba geçmiş olsun ben 3 kez açık miyom ameliyatı oldum miyomun yeri önemli olan stres yapmanıza gerek yok korkulacak bir şey değil bir kaç ay takibe alması gerekiyor dr unuzun buyuyorsa alır buyumuyorsa sıkıntı olmaz.
naptınız mr çektirdiniz mi ?Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim inşallah
Evet bugün çekildim sonuçlar 24 undenaptınız mr çektirdiniz mi ?
İnşallah hayırlısıyla alırsınız sonuclariniziEvet bugün çekildim sonuçlar 24 unde
İnşallah valla artık korkuyorum ya tüp Bebek yapacağım alt tarafı ama ne kadar detaylıİnşallah hayırlısıyla alırsınız sonuclarinizi
Allah inşallah nur topu gibi bi bebek nasip eder size. Ben de bekarım rahmim zarar görürse diye korkuyorum ameliyat derlerseİnşallah valla artık korkuyorum ya tüp Bebek yapacağım alt tarafı ama ne kadar detaylı
Teşekkürler canım amin hepimize inşallah kaç cm di miyomAllah inşallah nur topu gibi bi bebek nasip eder size. Ben de bekarım rahmim zarar görürse diye korkuyorum ameliyat derlerse
1.5 cm sanırım bi var bı de 2.5 santim sanırım. Ama bende ağrı yapiyorTeşekkürler canım amin hepimize inşallah kaç cm di miyom
Anladım bende büyük ama ağrı yapmadi1.5 cm sanırım bi var bı de 2.5 santim sanırım. Ama bende ağrı yapiyor
benim kist mı miyom mu anlamadilar mr.a girince miyom olduğu ortaya çıktı.Miyomlar karından ultrasonla belli oliyormu