Canim bu topigi açan hanim da bana umut olmstu o da 3 ameliyt olms sanirm.bn 2 ameliyt oldum diye çocuğum olmucak saniyodm tüp bebek de negatif olunca iyice kötü oldm ama içimde hep bi umut vardı az da olsa ama hamile kaldığım ay kafamdan her şeyi attm platese gtmiyordm çocuk olur da düşer diye.eşime dedim ki bn spora gidiyrm Allah verecekse hc bsy olmz dedm platese başladım bir hafta snra hamile kalmsim bir ay spor yapmsim hamile hamile. Adetm 11 gün geçti ama korkuyrdm test yapmaya nasılsa hamile değilim dir diye yine hayal.kırıklığından korkuyrdm çok sevdiğim arkdsim ısrar etti ucuz bi test aldm ve hemen çift çizgi inanmadim yanlış bu dedim eşim ise gdiyordu pozitif dedim ama yanlistir dedim zıplaya zıplayarak ise gtti:) gttm pahalı test aldm o da anında pozitif çıkınca zaten saatlerce ağladım ilk aylarımda hep agladim.Allahm bana da nasip ettin dedm.asla umudunu kaybetme eğer ki o bebeğin vakti gelmsse emin ol hc bsy engel olmuyor. Bi doktor yine ameliyt edelim dedi bi tanesi kndilignden kalamazsn sen dedi ama kaldım doktorların da ilmi kısıtlı canım Allah bilir doktorlar en kötü ihtimali söylüyor hep genelde bn en büyük umudum Kuranda Hz. Zekeriya diyor karım kısır bn de yaşlıyim nasıl çocuğumuz olur.melekler de diyor Allaha kolaydır bn de dedm Allahım sana kolaydır ve o ay kaldm gönülden inan ve sadece Allaha güven tabi elinden geleni de yap tüp bebek ilaç iğne ihmal etme.insallah en kisa zamanda güzel haberi alırsın ama aglaya aglaya dua ettiğim günleri de çok özlüyorum smdi o maneviyattan uzak kaldm bu gunlerini de güzel değerlendir canm ümidini sakin kesme Allahtan