• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Miyom Ameliyatından ne kadar süre sonra gebe kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AyseOguzzz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
219
205
23
Herkese merhaba. Ben Aralık ayında miyom ameliyatı oldum. Çok korkarak olmuştum açık ameliyat oldu ve büyüklü küçüklü çok çook sayıda miyomum alındı. Doktorum miyoma meyilli bir rahmim olduğunu söyledi ve hemen iyileşme süresi dolunca gebe kal dedi. 7 ay geçti bile. Geçen ay gebelik olmadı ne yazık ki. Bu ay maalesef eşimle ayrı şehirlerdeyiz deneyemeyeceğim. Başına bu durum gelen ve hamile kalan var mı? Ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Özellikle yaptğınız dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu? Yaşım 30 ve çok stres olmaya başladım, ameliyattan önce de 7 ay denemiştim gebelik

Ayşeoğuz yazdıkların aynı benim yaşadıklarıma benziyor. Ameliyat olmadan önce 9 ay kadar denedik hamile kalamadım. Ocakta ameliyat oldum. Ameliyattan sonra ilk kez geçen ay denedik, yine regl oldum. Bu ay deneyemiyoruz çünkü eşimle farklı şehirlerdeyiz :halay:

Aaaa inanmıyorum ne kadar benzer ya 😂 inşallah gelecek ay ikimizde gebe kalırız ve birbirimizle paylaşırız. Hangi şehirleşin ben İzmir

İnşallah en kısa sürede hamile kalırız da bir de miyom ameliyatında yapışıklık mı kaldı derdimiz olmaz
Ben ankarada oturuyorum

Şu an sizin sürecinizin en başındayım A AyseOguzzz ve Sinemce01 Sinemce01 😊 yumurtalıklarımda kist ve rahmimde de miyomlar tespit edildi. İlaçlı mr gireceğim, sonra da ameliyat dedi doktorum ve açık ameliyat olacağını söyledi. Çok korkuyorum ve üzgünüm açıkçası. Biz de 9 ay bebek için denedik olmadı sonra böyle sorunlar çıktı. Açık ameliyat süreciniz nasıldı, bana bilgi verirseniz çok memnun olurum😊

Şu an sizin sürecinizin en başındayım A AyseOguzzz ve Sinemce01 Sinemce01 😊 yumurtalıklarımda kist ve rahmimde de miyomlar tespit edildi. İlaçlı mr gireceğim, sonra da ameliyat dedi doktorum ve açık ameliyat olacağını söyledi. Çok korkuyorum ve üzgünüm açıkçası. Biz de 9 ay bebek için denedik olmadı sonra böyle sorunlar çıktı. Açık ameliyat süreciniz nasıldı, bana bilgi verirseniz çok memnun olurum😊
Açık ameliyat olunca insan 4 5 gün zorlanıyor, sonrasında zaten günler hızla geçiyo tüm acıları unutuyosun. Ameliyata girerken rahminiz alınabilir diye imza attırıyolar, o insanı biraz geriyo. Bir de ameliyat sonrası yapışıklık kalmazsa ohhh

Herkese merhaba. Ben Aralık ayında miyom ameliyatı oldum. Çok korkarak olmuştum açık ameliyat oldu ve büyüklü küçüklü çok çook sayıda miyomum alındı. Doktorum miyoma meyilli bir rahmim olduğunu söyledi ve hemen iyileşme süresi dolunca gebe kal dedi. 7 ay geçti bile. Geçen ay gebelik olmadı ne yazık ki. Bu ay maalesef eşimle ayrı şehirlerdeyiz deneyemeyeceğim. Başına bu durum gelen ve hamile kalan var mı? Ameliyattan ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Özellikle yaptğınız dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu? Yaşım 30 ve çok stres olmaya başladım, ameliyattan önce de 7 ay denemiştim gebelik
Ayse Hanim doktorunuz kimdi acaba ? Ozelden yazar misiniz? Ameliyat sonrasi nasil gecti agri oldu mu

Tabi ki kolay bir süreç değil ama inanın ilk haftadan sonra hızla toparlanmaya başlıyorsunuz. Ameliyat stresi daha çok zorluyor insanı inşallah sizinkide iyi geçer de hemen toparlarsınız

Şimdi doktordan çıktım, mr sonucuma baktı ve dedi ki sol yumurtalıkta 10cm kist var, miyomun rahmin üstünde ve 5 cm dedi. Öncelikle laporoskopi ile kisti aldırıp sonra hamilelik denemeni öneririm dedi. Kafam karıştı iyice😔

Merhaba , doktorunuz kimdi acaba ?acik mi oldunuz . Cok sayıda miyomlariniz derken sayı biliyor musunuz? hepsini tek tek cikardi mi ?

Merhabaaa
Ne yaptınız, hamile kalabildiniz mi? Ben hala kalamadım :KK43:
Ben bu ay yumurtlama testlerinden k
Merhabaaa
Ne yaptınız, hamile kalabildiniz mi? Ben hala kalamadım :KK43:
canım galiba içine doğdu bugün gebe olduğumu öğrendim. Bu ay ilk kez ovülasyon testi yaptım onun çok fazla etkisi olduğunu düşünüyorum 🙏🏻 İnşallah en kısa sürede sende kalırsın dua edicem bol bol. Ben beslenmeme falan da çok dikkat ettim paketli ürün, hazır gıda, sucuk, salak , sosiss, hazır tavuk yememeye çalıştım. Omega 3 ve d vitamini takviyesi kullandım ama hepsinden ötesi bence nasip. Çünkü umudumu yitir etme başlamıştım

canım galiba içine doğdu bugün gebe olduğumu öğrendim. Bu ay ilk kez ovülasyon testi yaptım onun çok fazla etkisi olduğunu düşünüyorum 🙏🏻 İnşallah en kısa sürede sende kalırsın dua edicem bol bol. Ben beslenmeme falan da çok dikkat ettim paketli ürün, hazır gıda, sucuk, salak , sosiss, hazır tavuk yememeye çalıştım. Omega 3 ve d vitamini takviyesi kullandım ama hepsinden ötesi bence nasip. Çünkü umudumu yitir etme başlamıştım
Gözünüz aydın, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🤲🏻

Gözün aydın, allah kucağına almayı nasip etsin. Senin adına çok sevindim. Gerçekten umutsuzluk kötü. Ben de umutsuzluğa düştüm artık. Ben zaten her ay ovülasyon testi kullanıyorum. Bu ay da clife macuna başladım.şimdi bi yerde östrojeni yükselttiğinden dolayı miyomu büyütüyor diye okudum. Bakalım bebek mi büyüyecek miyom mu. Olmazsa bi de rahim filmi çektircem. Valla hamile kalana kadar yaşlandım

Gözün aydın, allah kucağına almayı nasip etsin. Senin adına çok sevindim. Gerçekten umutsuzluk kötü. Ben de umutsuzluğa düştüm artık. Ben zaten her ay ovülasyon testi kullanıyorum. Bu ay da clife macuna başladım.şimdi bi yerde östrojeni yükselttiğinden dolayı miyomu büyütüyor diye okudum. Bakalım bebek mi büyüyecek miyom mu. Olmazsa bi de rahim filmi çektircem. Valla hamile kalana kadar yaşlandım
Bende öyleydim hiç beklemiyordum artık, aşırı yıprandım ve miyom ameliyatımda zor geçmişti çok sayıda miyom çıktı. Beslenmene bence çok dikkat et miyom büyütücü yiyecekler yememeye çalıştım. Sebze ağırlıklı beslen, d vit özellikle takviye al bence. Gizli kısırlık sebebiymiş. Tavuk falan hormonlu diye omega takviyesi kullandım. Bilmiyorum bunlar mı sebep oldu ama vakti var sakın umutsuzluğa düşme olumsuz düşünme sürekli olduğunu ve bebeğini kucağına aldığını hayal et. Olacak inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X