Miyom ameliyatı olanlar

cidden mi ya 😔 peki küçülür mü ilaçla küçültebilen duydunuz mu
Sadece menopozda küçülüyormuş.İlaçla tedavi ettikleri hastalar genelde ameliyat olamayacak durumda olan, mesela kalp hastası çok riskli vs. gibi olan hastalar.Oda sadece miyomun yan etkilerini yok etmek amaçlı yapılıyor.Hastanın aşırı kanaması varsa, yada hasta yaşı büyük,zaten yakında menopoza girecekse ilaç başlıyorlar.İlaçlar östrojeni baskılamak amaçlı ilaçlar zaten ,yani suni menopoza sokuyorlar.

Sadece menopozda küçülüyormuş.İlaçla tedavi ettikleri hastalar genelde ameliyat olamayacak durumda olan, mesela kalp hastası çok riskli vs. gibi olan hastalar.Oda sadece miyomun yan etkilerini yok etmek amaçlı yapılıyor.Hastanın aşırı kanaması varsa, yada hasta yaşı büyük,zaten yakında menopoza girecekse ilaç başlıyorlar.İlaçlar östrojeni baskılamak amaçlı ilaçlar zaten ,yani suni menopoza sokuyorlar.
Anladım teşekkür ederim o zaman en iyisi küçükken ameliyat olup kurtulmak

Benimde miyom yüzünden kanamam çok fazlaydı, başedemedim ve herşeyi göze alarak ameliyat masasına yattım, devlet hastanesinde oldum, dr çok memnun kaldım, rahimim de gidebilirdi ama kırtardı doktorum, çok zor süreçler geçirdim, Allah size de yardım etsin

Ay çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için😊 Gecelik aldım, ayağımı sıcak tutacak polar çorabımı da alacağım. Ve dediğiniz gibi ameliyat korkusu ve panik en kötüsü, tam olarak böyleydim önceki ameliyatımda. Bu defa panik olmayacağım, kendimi hazırlıyorum. Zaten ilk bir kaç günü atlattıktan hele de 3-4 haftayı geçirdikten sonra eskisinden çok daha iyi oluyor insan. Karın şişliği için bol bol yürüyüş yapmak gerekecek sanırım ve az yemek. Yürüyüşü düzenli yapan ve çok seven biriyim zaten, her gün yürüyebilirim yeterki ayağa kalkayım. Ameliyattan sonra tecrübelerimi yazacağım.
Hepimize acil şifalar diliyorum, taburcu olana kadar biraz zor oluyor ama 2-3 haftaya eskisinden daha iyi oluyor insan:)
merhaba ameliyat oldunuz mu ?

Züleyha bu ne Korku anlamadım bekleye bekleye ıyı huylu kıtleyı kötü huyluya çevireceksin. Hem parayı hesaba yatırmak nedir?

İnan bak çok kolay operasyon, bir saatlik iş. Ben ameliyat olduğumda Cerrahpaşa'da bana doktorum Yen'i çıkan bir ilaç için denek olup olmak istemeyeceğimi sordu, bilgisini verdi ben kendı araştırmamı yapıl karar verecektim. Ben ameliyat için gitmiştim hiç değerlendirmedim bile ama öyle deneyler de var haberin olsun. Bir sürd bir ilaç içiriyorlar ve kitle kendi kendine küçülüyor. Korkma ameliyat olmaktan cidden basit iş.
Selamlar , hangi ilacmis o ve doktorunuz kim

CANIM SEN HEMEN BEBEK DUSUNUYORSAN BILEMEM TABI AMA BENIM 3 AY DAHA KORUNMAM GEREKIYOR YA O YUZDEN KULLANACAM AMA COK DUZENLI KULLANDIGIMDA SOYLENEMZ ISE GIDERKEN UNUTMAZSAM ICIYORUM SABAHLARI 10 GUN FALAN DUZENLI KULLANMISIMDIR . BAZI BITKILERI FAZLA KULLANMAYI ONERMIYOR ZATEN KIMSE DE
miyomunuz ne oldu

Korkunç bir haldeyim 😔 bu olaylar işimi çok daha zora soktu.Artık idrar yapamıyorum ve tüm vicudum balon gibi şiş,İçimdeki şey büyüdü büyüdü artık derime iğne batırsam patlayacak gibi.Acile kaldırılmadan ben bu aneliyatı olamayacağımı biliyordum zaten.Lütfen kimse benim halime düşmesin.4 yıl önce 8cm miyom 4 yıl ihmalle şuan 40 belkide 50cm. Sağ çıkarsam dönüp yazacağım.İnşallah bu kardeşinize dualarınızı bekliyorum.
uzun zamandır yazmamissiniz. ne durumdasınız?

Benim şuanki aklım olsaydı asla ameliyat olmazdım hiç çocuğum yok 9. Ayda miyom aldırdım rahim yapıştı 7 aydır adet göremiyorum hayatım karardı 2 histereskopi oldum yine açılmadı ameliyat olmadan iyice araştırın acıbademde oldum ameliyatı ama malesef belkide hiç cocuğum olmayacak hayallerimi caldılar
Benimde hayatımı karartı miyomlar.2.miyom ameliyat ında tupum zarar gördü.sonra onun için ameliyat oldum.suan tüp bebek le hamile kalmaya çalışıyorum.2.miyom ameliyat i asla olmayacaktim.direk tüp Bebek e gitmeliyim.6yildir çocuk için uğraşıyor um.maddi manevi bitirdi beni.

Benimde hayatımı karartı miyomlar.2.miyom ameliyat ında tupum zarar gördü.sonra onun için ameliyat oldum.suan tüp bebek le hamile kalmaya çalışıyorum.2.miyom ameliyat i asla olmayacaktim.direk tüp Bebek e gitmeliyim.6yildir çocuk için uğraşıyor um.maddi manevi bitirdi beni.
Merhaba. Ben ilk miyom ameliyatimdan sonra tüp bebek tedavisi gördüm. Alinamayan 6 cmlik miyomum verilen ilaçlarla 8 cm oldu. Zaten endometriuma bası yaptığı için bebek tutunamaz dediler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

X