Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar. Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 2 sene önce miyom ameliyatı olmuştum. Ameliyat sonrasından da çok korkuyordum ama ameliyat sonrası çektiğim hiçbir ağrı ameliyat öncesi çektiğim bir adet sancısı kdr çok olmadı. Hatta operasyondan sonra daha önce ameliyat olmadığıma bile pişman oldum.Miyomum 10.5 santimdi ve tam rahmin içindeydi. Buna rağmen başarılı bir operasyonla çok şükürr sağlığıma kavuştum.İnşallah siz de başarılı bir operasyonla bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.Gelmiş geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Rabbim.. Ben açıkcası ameliyat sonrası nasıl geçiyor onu daha çok merak ediyorum şu an.Sanırım korkudan ilk aklıma gelen ameliyat sonrası çok ağrım olacak mı beni inletecek mi?
Selamlar. Öncelikle geçmiş olsun. Ben de 2 sene önce miyom ameliyatı olmuştum. Ameliyat sonrasından da çok korkuyordum ama ameliyat sonrası çektiğim hiçbir ağrı ameliyat öncesi çektiğim bir adet sancısı kdr çok olmadı. Hatta operasyondan sonra daha önce ameliyat olmadığıma bile pişman oldum.Miyomum 10.5 santimdi ve tam rahmin içindeydi. Buna rağmen başarılı bir operasyonla çok şükürr sağlığıma kavuştum.İnşallah siz de başarılı bir operasyonla bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Merhaba
Miyomu olan arkadaslar,
Adet öncesi kahve rengi akinti oluyormu sizde? Kac gün sürüyor?
Merhaba
Miyomu olan arkadaslar,
Adet öncesi kahve rengi akinti oluyormu sizde? Kac gün sürüyor?
8 yil önce miyom ameliyati olmustum. Cok büyümüstü. Portakal kadar olmustu. Kapali ameliyatla kurtuldum. 5 yil sonra tekrarladi miyom. Yani bu illet bazen tekrarliyor. O zamanlar pedsiz ne gecem ne gündüzüm vardi. Idrarimi tutamiyordum. Bu yüzden de ped kullaniyordum. En iyisi büyütmeden hemen ameliyat. Benim simdiki tehlikeli yerdeymis. Bu yüzden simdilik duruyor. Daha cocugum bile yok. Miyom musallat olduBenim idrar torbama baskı yaptığı için miyom,sık sık idrara çıkıyorum neredeyse 15-20 dk da bir tuvalete gitmek zorunda kalıyorum regl olduğum zaman özellikle miyom da kan toplayıp büyüdüğü İçin.
8 yil önce miyom ameliyati olmustum. Cok büyümüstü. Portakal kadar olmustu. Kapali ameliyatla kurtuldum. 5 yil sonra tekrarladi miyom. Yani bu illet bazen tekrarliyor. O zamanlar pedsiz ne gecem ne gündüzüm vardi. Idrarimi tutamiyordum. Bu yüzden de ped kullaniyordum. En iyisi büyütmeden hemen ameliyat. Benim simdiki tehlikeli yerdeymis. Bu yüzden simdilik duruyor. Daha cocugum bile yok. Miyom musallat oldu
Amin insallah..senindeAh kuzum ya Rabbim inşallah şifanı versin İnşallah iyi olur kendiliğinden
Arkadaslar merhaba kasıklarımda agrı sıkayetıyle bugun kadın dogum uzmanına gıttım .. muayene olup tahlil verdım ıdrar yollarında enfeksıyon var dedı .Muayene esnasında bende miyom oldugunu soyledı korkulacak bırsey degıl ama takıp edılmesı gerek dedı 3mm cıvarı dedı ınternetten arastırdım da neler yazmıslar cocuk olmaya engel mı ben bırsey anlamadımmmm yardımm
Gecmis olsun. Acik ameliyat miÇok geçmiş olsun evet takibini yaptır senede 2 defa.Büyürse alınması gerek çünkü.Hamile kalmaya bazıları engel oluyor bazıları olmuyor bende bu sabah açık miyom ameliyatı oldum 10 cm miyom alındı ve buna rağmen hamile kalmama engel değildi sadece çok sancılı geçer gebelik dedi doktor bende riske atmak istemedim.Şükür olsun ki korktuğun gibi olmadı ameliyat sonrası 30 dk ağrım oldu iğne yaptılar şu an hiç ağrım Yok hatta yürüdüm bile kalkıp.çarşamba günü de taburcu olacağım inşallah
Ameliyatinizi kim yapti? Ücret ne kadar? Hangi hastaneMiyom ameliyatı olacak arkadaşlara tavsiyem; ameliyat öncesinde doktorunuzla konuşun ameliyathaneye gitmeden size sakinleştirici yapsın ve size narkoz verildikten sonra sonda taksınlar çünkü takılırken acıyormuş ama çıkartırlarken acımıyor.Bana baygınken takıldı anlamadım bile.Bir de ameliyattan sonra tadı beter bir çorba veriyorlar ama güzel gaz çıkarttırıyor o yüzden için zorlansanız bile.Zaten ameliyattan 4-5 saat sonra yürütüyorlar.Rabbime şükür olsun ki doktorumun da eli cidden çok hafifmiş benimle aynı zamanda aynı ameliyata giren arkadaş hala yürüyemedi,istifra ediyor sürekli Allah yardımcı olsun.İstanbul da iyi bir doktor ararsanız Özel Çamlıca Medicana hastanesinde Kadın Doğum doktoru Mine Tüzel e görünmenizi tavsiye ederim.Allah kendisinden razı olsun Sağlıklı güzel ömür geçirsin.
Ameliyatinizi kim yapti? Ücret ne kadar? Hangi hastane
Cok gecmiş olsun atlatmışsın sende sonunda umarım hemen toparlanırsın