Selam kızlar benim de rahim içinde 8 cm lik bir miyom var. Birkaç doktora gittim hepsi rahminin alınma ihtimali yüksek dedi. İstabul anadolu yakasında iyi bir doktor bilen varsa yardımcı olabilir mi
Selam kızlar benim de rahim içinde 8 cm lik bir miyom var. Birkaç doktora gittim hepsi rahminin alınma ihtimali yüksek dedi. İstabul anadolu yakasında iyi bir doktor bilen varsa yardımcı olabilir mi
Yok canim hamilelik oncesi olmamisti kansizlik adetlermde kanamam asiri olmuyodu geblikte buyudugu icin kanma oluyomus iyi dilklerin icin tessekur ederimBu arada canım hamilelik Öncesi varmıydı kansızlık ben hamile Değilim çünkü
Tevfik Yoldemir var , Marmara Universitesi Pendik egitim ve arastirma hastanesinde. Bir gorun istersen. Internet sitesi var ayrica facebooktada var. Ordan da ulasip sorularini sorabilirsin. Bana cevap vermisti. Devlete bagli oldugu icin muayeneye parada vermiyorsun...Selam kızlar benim de rahim içinde 8 cm lik bir miyom var. Birkaç doktora gittim hepsi rahminin alınma ihtimali yüksek dedi. İstabul anadolu yakasında iyi bir doktor bilen varsa yardımcı olabilir mi
Kızlar miyim ameliyatı sonrası demir hapı verdi doktorun siz de kullandınız mi? Ben dun sabah ACkkarnına içtim kahvaltıdan önce içimfena oldu haptan midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?