- 27 Ağustos 2012
- 248
- 151
- 53
Selam arkadaslar. Bir ay once laparoskopik yontemle miyom ameliyati oldu. Ameliyattan sonra ilk gunlerde kanamam olmadi sayilir. Sorunda yasamadim. Ameliyattan iki hafta sonra regl oldum. Oda mormal kanamayla sorumsuz gecti. Simdi bir haftadir sol kalcamda bacaklarima vuran bir agrim ve aybasi bezi kullanacak kadar kahverengi akintilarim var. Doktora telefon ettigimde atesin yoksa telas etme kontrole kadar bekle dedi. Persembe gunu kontrolum var. Ama benibu bel agrisi ve alintilar korkutuyo. Miyom ameliyati olupda bu sikayetleri yasayan varmi acaba?????
Merhaba aybike, ben de bir ay önce Laparoskobi ile ameliyat oldum. 8 gün sonra regl oldum bir daha kanamam ya da akıntım olmadı ama benimde ayakta çok kalınca bel ağrım oluyor bir de leğen kemiğimim hemen yanında arasıra zonklar gibi oluyor. Inşallah İkimiz içinde herşey yolundadır benimde 15 gün sonra kontrolüm var. Doktorunun dediğine uy arada ateşini ölç yükselirse ararsın ya da rahatlatacaksa git bir görüş istersen. Çok geçmiş olsun sonuçtan bizi de haberdar et....