Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle cok gecmiş olsun.. ben sizin yerinizde olsam rahmimi aldırmazdım diye dusunuyorum. bebek buyutmek dısında kadınlar için önemli görevi olan bir organ rahim. doktorunuzun dediği gibi takip edin ohalde. ben bebek istediğim için rahim dısında buyumus olan 10 cm buyuklugunde miyom aldırdım acık ameliyatla.. cok sukur iyi gecti. insallah sizin sorununuzda en ii sekilde cozulur..kızlar merhaba ,
sizlerin destğine çok ihtiyacım var
12 yaşında bir kızım var yaşım 39 rahimde en büyüğü 3,84 cm myom var 4 tane.
on senede bu kadar büyüdü.
cocuk düşünmüyorum ki bu şartlarda zaten olacağını sanmıyorum.
açık ameliyat olup myomektamımı olsam
yoksa rahimimi aldırsam
yaşım çok genç olduğu için üzülüyorum rahim ameliyatı olmaya.
dr su an takip yeter diyor.
fikirlerinize ihtiyacım var.
teşekkürler
Canım teşekkür ederimöncelikle cok gecmiş olsun.. ben sizin yerinizde olsam rahmimi aldırmazdım diye dusunuyorum. bebek buyutmek dısında kadınlar için önemli görevi olan bir organ rahim. doktorunuzun dediği gibi takip edin ohalde. ben bebek istediğim için rahim dısında buyumus olan 10 cm buyuklugunde miyom aldırdım acık ameliyatla.. cok sukur iyi gecti. insallah sizin sorununuzda en ii sekilde cozulur..
inşallah cok tesekkur ederimCanım teşekkür ederim
rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin.
Çok geçmiş olsun,inşallah ameliyatıniyi ggeçmiştir ve hemencecik iyilesirsin, ben de yeni 12cm ilk miyomum olduğunu öğrendim nazi drlar ameliyat bazilari ise embolizasyon dediler kafam çok karisti... Biz de bebek için on kontrollerde öğrendik inşallah ikimiz içinde hayirlisi olsun... Tedavinin ile ilgili bilgi verirsen sevinirim, tekrar geçmiş olsun...Slmlar aranıza yeni katıldım miyomla ilgili şeyler ararken buldum sizi. Bir kaç hafta önce hamile olduğumu öğrendim onun yanındada büyük bir miyom olduğunu maalesef hamilelik halim kısa sürdü geçen salı son buldu miyomum 15cm civarı ve ameliyat olucam ağrılarım çok ameliyatı çok iyi bir yar.doç yapıcak ona güveniyorum ama sizden çok şey öğrendim burda inşallah çoğunuzun dediği gibi sorunsuz geçer korkuyorum doğrusu.
Çok geçmiş olsun,inşallah ameliyatıniyi ggeçmiştir ve hemencecik iyilesirsin, ben de yeni 12cm ilk miyomum olduğunu öğrendim nazi drlar ameliyat bazilari ise embolizasyon dediler kafam çok karisti... Biz de bebek için on kontrollerde öğrendik inşallah ikimiz içinde hayirlisi olsun... Tedavinin ile ilgili bilgi verirsen sevinirim, tekrar geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun,inşallah ameliyatıniyi ggeçmiştir ve hemencecik iyilesirsin, ben de yeni 12cm ilk miyomum olduğunu öğrendim nazi drlar ameliyat bazilari ise embolizasyon dediler kafam çok karisti... Biz de bebek için on kontrollerde öğrendik inşallah ikimiz içinde hayirlisi olsun... Tedavinin ile ilgili bilgi verirsen sevinirim, tekrar geçmiş olsun...
Merhaba kızlar rahim içine büyüyen 13cm ilk miyomum varmış izmirden doktor önerir misiniz? Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Evet açıktı.adanada bu işte iyi olduğunu duyduğum bi prof.gitmiştim..ona gidene kadar,rahmin alınabilir lafları çok duydum bi iki doktordan. Ne zaman bu doktora gittim çok rahatladım,ben daha rahim almadım dedi.ama evlenmemiş olduğun için muayene ultrason olunca net olmuyo dedi.ama hiç bişe olmayacak,çocuğunda olacak dedi.ameliyattan çıkınca tahminimizden büyüktü.verilmiş sadakan varmış dedi..şu An hatırlamıyorum büyüklüğünü ama rahimin dış. Kısmındaydı..önce Allah,sonra doktorum sayesinde çok şükür atlattım.2gündür yattımhastanede.3gün ayaktaydım..evlendikten sonra 3sene bekledik,miyoma bağladım ama alakası yokmuş.herşey normaldi..Allah bu zamanda nasip etti.inşallah sende sorunsuz bi ameliyat geçirisin
merhabalar bendede 5,5 ve 3 cm civarında 2 myom var doktorların hiç biri amelıyat önermedi gebeliğe engel değil dedi eşimde sperm morfolojisi düşük varikosel amelıyatıda oldu ama hala bebiş yok bizimde 3 sene oldu sizin bebiş nasıl geldi maşallah sağlıcakla kucağına al inşAllah ama bu myomlar hep kafamda takıldı kaldı aşırı adet kanamalarımda varEvet açıktı.adanada bu işte iyi olduğunu duyduğum bi prof.gitmiştim..ona gidene kadar,rahmin alınabilir lafları çok duydum bi iki doktordan. Ne zaman bu doktora gittim çok rahatladım,ben daha rahim almadım dedi.ama evlenmemiş olduğun için muayene ultrason olunca net olmuyo dedi.ama hiç bişe olmayacak,çocuğunda olacak dedi.ameliyattan çıkınca tahminimizden büyüktü.verilmiş sadakan varmış dedi..şu An hatırlamıyorum büyüklüğünü ama rahimin dış. Kısmındaydı..önce Allah,sonra doktorum sayesinde çok şükür atlattım.2gündür yattımhastanede.3gün ayaktaydım..evlendikten sonra 3sene bekledik,miyoma bağladım ama alakası yokmuş.herşey normaldi..Allah bu zamanda nasip etti.inşallah sende sorunsuz bi ameliyat geçirisin