Mitral Kalp Kapak Yetmezliğinde Normal Doğum Yapanlar

Teşekkür ederim bebegime odaklanamadim böyle olunca kendmi düşünüyorum neyapcam beni ne bekliyor diye. Vakit kaybetmeden muayene tavsiye ederim. Benm buzamana kadar hiç şikayetim yoktu çünkü. .hamilelik tetiklemis

Mehmet Akif Ersoy daki doktorları dinle derim...orası Kardioloji üstüne kurulmuş bir hastahane....ileri sol atrium büyümesi hoş birşey değil...Her kardiolog bu konuda yeterli tecrübe sahibi değil...gebe ve kapak hastalığı çok özellikli bir konudur....çok yakın takipte olman gerekir ve doğumunuda kardioloji bölümü olan bir yerde yapmanı öneririm...kafana takılan olursa sorabilirsin...çok geçmiş olsun...

Teşekkür ederim. Doğum esnasında ne gibi sıkıntı olabilir gittiğim hastanede kardiyoloji doktoru var ama yogun bakımı yokmuş. Yani doğum tehlikeli olabilirmi. Ayrıca allah korusun erken doğum olsa normal olarak onda sknti verirmi. Ayrıca ameliyat sonrası normal hayata donuluyormu yoksa ömür boyu yine sikintidami oluyoruz ve tekrar gebelik imkanı varmi

Kötü şeyler düşünme.....hiç sorunsuz doğumunu yaparsın inşallah, sonrada kapakla ilgili gerekirse opere olursun...olabilecek riskleri en iyi kadın doğumcun ve kardioloğun açıklar sana....ama çok korkma , senin gibi birçok kadın doğum yapıyor ve sağlıkla bebeklerini büyütüyor...iyi hastane ve doktor tercihi yap, Allaha sığın, doktorun dediğindede dışarı çıkma...yoğun bakım önlem olsun diye mutlaka taleb edilir senin durumunda hastalar için, bu illaki yoğun bakıma gireceksin anlamına gelmez, sadece bir tedbirdir....

senin darlıklar sorun çıkartıyor o zaman
kapakçıklardaki yetmezlikleri ileri derecede olmadıkça dr sorun olarak görmüyor
ben sorun yaşamadım dogum dan sonra ögrendim rahatszlıgımı şuan ilaç kullanıyorum
ama normal doguma engel olmaz dedi benim dr

Ama mehmet Akif te asistan
Bende doğumdan sonra ogrenseydim keşke. .şimdi hem bebeği hem kendimi düşünüyorum. Sanırım evet. Rapordan çok anlayamadım doktor vahim bir tablo çizdi ama neden neye göre bilmiyorum başka bir doktora daha muayene olcam insallah

keşke ama erken ögrenmende erken tedavi için iyi olmuş
başka bir dr daha görün
benim ilk gittigim dr da karşıdan karşıya geçemezsin gel hemen damarlarını yakalım durumun kötü
araba çarpar düşersin şu bu saydı ama ki bu işlem garanti bi işlem degil bana zarar verme olasılıgıda çok yüksek
ilaçla kontrol altında duruyorum
durumum iyi ilaca baglıyım o kadar bunada şükür
hangi ildesin doktorlarımı tavsiye edebilirim

Istanbuldayim. Mehmet Akif Ersoy kalp hastanesi var ordan randevu almaya çalışıcam. 3 farklı doktora gittim iste 1i vahim bir durum görmedi ama 3.su feciydi

Istanbuldayim. Mehmet Akif Ersoy kalp hastanesi var ordan randevu almaya çalışıcam. 3 farklı doktora gittim iste 1i vahim bir durum görmedi ama 3.su feciydi
inşaallah alabilirsin
devlettekiler durumu fazla abartıyor
ama parayla özele gidersen muaynen ve duydukların rahatlatıyor seni
ben ankaradayım
burda 2uzman 2 doç.gittim
uzmanlar beni öldürdü
doç.abartmışlar ölmezsin ilaç kullanalım dedi
ilaçla gayet iyiyim şuan

Benide özelde ki korkuttu masada kalcam ölcem diyorum günlerdir stresle :)bgn Eğt araştırma hast gittim hamilelikte tolere edilir ama ileri derecedeymis doğum sonrası sıkıntılı dedi rahimden baskı azalip kan hacmi hizlandigi için müdahale gerekebilir belki diye donanımlı hastane tercih et dedi. Ama doğum sonrası ameliyat sartmis nekadar erken okdr iyi dedi. Şimdi kara kara bebegimle nasıl olacak 1hafta 10gün ondan ayrı kalıp hastanede olmak. .ki ameliyat için memlekete gitmem gerek burda kimse yok. .allah herkese şifa versin hayırlısı artık

hayırlısı olsun
bebegin ne kadar küçükken ameliyat olursan o kadar iyi
büyüyünce herşey dahada zorlaşıyor
nerde ameliyat olacaksın
dr araştırmaya başla şimdiden
dr çok önemli

hayırlısı olsun
bebegin ne kadar küçükken ameliyat olursan o kadar iyi
büyüyünce herşey dahada zorlaşıyor
nerde ameliyat olacaksın
dr araştırmaya başla şimdiden
dr çok önemli
Mecbur memlekete gitcegim için ordan arastircam işte. Henüz arastirmadim. Doğum için hastaneye bakıyorum şimdi. Kontrole Gittigm hastanenin kardiyoloji servisi yokmuş

Mecbur memlekete gitcegim için ordan arastircam işte. Henüz arastirmadim. Doğum için hastaneye bakıyorum şimdi. Kontrole Gittigm hastanenin kardiyoloji servisi yokmuş
canım sen dediğim gibi teomon kılıç araştır.
hemen ameliyat olma
açık ameliyat kolay değil.
artık balonla v.s. ile çözebiliyorlar.

Merhabalar aynı şeyler bende de cıktı ama 17 hafta gebelik var bilmiyordum yeni cıktı doğum yaptınız mı bilgi verseniz kardiyoloji gebeliğe devam etmenizi önermem dedi ama napıcamı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…