MissTurkey güzeli nasıl olmalı ?

Diva_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
640
0
Kafanızdaki MissTurkey güzeli profili nasıldır? MissTurkey güzelinin vicudu,saçı,kaşı,gözü vb. nasıl olmalıdır?:KK12::109:

Tabiki öyle bir kalıp olamaz ama insanın kafasında az çok bişeyler olur ya ben onu konuşalım istedim.:KK31: Mesela benim kafamda 1.75-1.80 arası beyaz tenli burnu ile dudakları orantılı, uzun bacaklı bir hayal oluşuyor.:KK51:

1.80 boy beyaz ten siyah saç yeşil göz uzun bacak dolgun dudak :KK70::KK70::KK70::KK70: nasıl ama :KK70::KK70:

simsiyah gür beline kadar saçları olmalı gözleri ela ya da yeşil olmalı ten rengi bronzda olabilir beyazda boyu 1.70 altında olmamalı 1.75 üstüde masum bir yüze sahip olmalı ama iddali vücut hatlarına ince belli dolgun göğüslü ve yuvarlak kalçalı :KK69::KK69:

biraz değişik bi başlık olmuş o konuda eleştiricem
yani genel geçer normlar vardır güzellik yarışmalarında uzun boy orantılı vücut güzel gür saçlar gibi
ama onun dışında inanmıyorum ki biri sarışın mavi gözlü dolgun dudaklı olmalı dese de aslında bi yarışmayı izlerken en beğendiği kız esmer keskin bakışlı ince dudaklı bir bayan olabilir.
yani sizce en güzel kadın tipi kafanızdaki nedir dense daha iyi olurmuş sanki miss turkeyle alakasız olmuş biraz
yanlış anlamazsınız umarım amacım gıcıklık yapmak değil sadece fikrimi belirttim, iyi sohbetler..

180 boyunu hiç bir bayana yakıştırmıyorum ben:KK30::KK30::KK30:

bence ideal 170:KK49:

1.70 - 1.75 arası çok iyi bence. Miss Turkey güzelide o boylarda olmalı.1.80 boyunda Miss Turkey mi olur.Türkiye'nin ortamasına ters bikere.:76:

10 15 cmcik boyum daha uzun olsaydı ben olmalıydm.renkli gözler doğal saçalar :KK70:

bence artık alışala gelmiş esmerlerin dışında sarışın olmalı ama doğal sarışın ve ayrıca güzellik
kadar ne kadar donanımlı ve eğitimli olduğu da çok önemli
ben tanıyorum mesala bu vasıflara uyan ve burda olan birini

bence artık alışala gelmiş esmerlerin dışında sarışın olmalı ama doğal sarışın ve ayrıca güzellik

Bir kere gerçek anlamda donanımlı olmak gerekir. 3 dil biliyorum diyorlar iki cümle kuramıyorlar yabancı dilde, üniversite mezunuyum diyorlar sonra bakıyoruz hikaye çıkıyor. 200 kelime ile Türkçe konuşan tiplerin yabancı dil bilebilmesi olanaksız zaten. :))
Ayrıca sarışından Türkiye güzeli olur hem de pek güzel olur. Türk insanı esmerdir diye bir kural yok, beyaz tenli açık renk saçlı ne güzeller var hem onlar genelde balkan göçmeni Türkler olur, bacak boyları da uzun olur diğerleri gibi bir karış bacak boyuyla güzelim diye ortalıkta salınmaz, bir adım attıkları zaman görürsün o bacağın asaletini. :KK66:
170-175 boy artık ortalama bir boy sayılır benim boyum 173 ve benim boyumda güzellik kraliçesi olmaz. :) 1.80 civarı olmalı en az.

Hanımefendiliği, yetenekleri ve kültürüyle güzelliğini birleştirebilmiş olan Miss Turkey 2005 3. güzeli bence tacını sonuna dek hak edenlerden. :KK66: Çok beğenirim kendisini.

Bir kere gerçek anlamda donanımlı olmak gerekir. 3 dil biliyorum diyorlar iki cümle kuramıyorlar yabancı dilde, üniversite mezunuyum diyorlar sonra bakıyoruz hikaye çıkıyor. 200 kelime ile Türkçe konuşan tiplerin yabancı dil bilebilmesi olanaksız zaten. :))
Ayrıca sarışından Türkiye güzeli olur hem de pek güzel olur. Türk insanı esmerdir diye bir kural yok, beyaz tenli açık renk saçlı ne güzeller var hem onlar genelde balkan göçmeni Türkler olur, bacak boyları da uzun olur diğerleri gibi bir karış bacak boyuyla güzelim diye ortalıkta salınmaz, bir adım attıkları zaman görürsün o bacağın asaletini. :KK66:
170-175 boy artık ortalama bir boy sayılır benim boyum 173 ve benim boyumda güzellik kraliçesi olmaz. :) 1.80 civarı olmalı en az.

Hanımefendiliği, yetenekleri ve kültürüyle güzelliğini birleştirebilmiş olan Miss Turkey 2005 3. güzeli bence tacını sonuna dek hak edenlerden. :KK66: Çok beğenirim kendisini.

sana katılıyorum canım
ben de çok beğenirim kendisini ailecek hayranıyız:KK70:

Son düzenleme:
1.70 - 1.75 arası çok iyi bence. Miss Turkey güzelide o boylarda olmalı.1.80 boyunda Miss Turkey mi olur.Türkiye'nin ortamasına ters bikere.:76:

Türkiye ortalamalarına göre kraliçe seçeceksek eğer, 155-160 boylarında kocaman kalçalı, göğüssüz, üst beden ve alt beden arasında 3 beden fark olan bacak boyu kısa armut tipi bir güzel(!) seçmeliyiz. :KK66: Zira yüzdeye vurunca genel Türk kadını tipi budur.

Türkiye ortalamalarına göre kraliçe seçeceksek eğer, 155-160 boylarında kocaman kalçalı, göğüssüz, üst beden ve alt beden arasında 3 beden fark olan bacak boyu kısa armut tipi bir güzel(!) seçmeliyiz. :KK66: Zira yüzdeye vurunca genel Türk kadını tipi budur.

beni tarif etmişsin sanki
ama boyum 166 ayrıntılara dikkat lütfen
kalbimi kırıyosun:KK1:

sana katılıyorum canım
ben de çok beğenirim kendisini ailecek hayranıyız:KK70:

Bir de fotoğrafını ekleyeyim, doğal güzellik... :nazar:

$merve.jpg

10 15 cmcik boyum daha uzun olsaydı ben olmalıydm.renkli gözler doğal saçalar :KK70:

Canım ya benim çocukluktan beri hayalimdir Miss Turkey'e katılmak.Belki bütün sene çalışıp 2012 Miss Turkey'e katılırım.Çok ilgi duyuyorum.:KK69::KK12:

Canım kesinlikle katılıyorum.Yarışmada sıradan güzelleri eliyorlar zaten.Donanımına falanda çok dikkat ediyorlar.:97:

X