Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.80 boy beyaz ten siyah saç yeşil göz uzun bacak dolgun dudak nasıl ama
gercekten güzel olmalı...
bence artık alışala gelmiş esmerlerin dışında sarışın olmalı ama doğal sarışın ve ayrıca güzellik
kadar ne kadar donanımlı ve eğitimli olduğu da çok önemli
ben tanıyorum mesala bu vasıflara uyan ve burda olan birini
Bir kere gerçek anlamda donanımlı olmak gerekir. 3 dil biliyorum diyorlar iki cümle kuramıyorlar yabancı dilde, üniversite mezunuyum diyorlar sonra bakıyoruz hikaye çıkıyor. 200 kelime ile Türkçe konuşan tiplerin yabancı dil bilebilmesi olanaksız zaten. :))
Ayrıca sarışından Türkiye güzeli olur hem de pek güzel olur. Türk insanı esmerdir diye bir kural yok, beyaz tenli açık renk saçlı ne güzeller var hem onlar genelde balkan göçmeni Türkler olur, bacak boyları da uzun olur diğerleri gibi bir karış bacak boyuyla güzelim diye ortalıkta salınmaz, bir adım attıkları zaman görürsün o bacağın asaletini.
170-175 boy artık ortalama bir boy sayılır benim boyum 173 ve benim boyumda güzellik kraliçesi olmaz. :) 1.80 civarı olmalı en az.
Hanımefendiliği, yetenekleri ve kültürüyle güzelliğini birleştirebilmiş olan Miss Turkey 2005 3. güzeli bence tacını sonuna dek hak edenlerden. Çok beğenirim kendisini.
1.70 - 1.75 arası çok iyi bence. Miss Turkey güzelide o boylarda olmalı.1.80 boyunda Miss Turkey mi olur.Türkiye'nin ortamasına ters bikere.:76:
Türkiye ortalamalarına göre kraliçe seçeceksek eğer, 155-160 boylarında kocaman kalçalı, göğüssüz, üst beden ve alt beden arasında 3 beden fark olan bacak boyu kısa armut tipi bir güzel(!) seçmeliyiz. Zira yüzdeye vurunca genel Türk kadını tipi budur.
beni tarif etmişsin sanki
ama boyum 166 ayrıntılara dikkat lütfen
kalbimi kırıyosun
10 15 cmcik boyum daha uzun olsaydı ben olmalıydm.renkli gözler doğal saçalar
bence artık alışala gelmiş esmerlerin dışında sarışın olmalı ama doğal sarışın ve ayrıca güzellik
kadar ne kadar donanımlı ve eğitimli olduğu da çok önemli
ben tanıyorum mesala bu vasıflara uyan ve burda olan birini