~misss_girl'ün yeni başlayan çeyiz heyecanı~

canım maşallah her şeyin çok güzel mutlulukla kullanırsın inşallah
sen de benim gibi yatak odasından başlamışsın, yatak odasını ben bitirdim diyorum ama?
mutfakta da çeliklerimi, teflonlarımı aldım sıra porselenlerde onları da bu ay düşünüyorum
sen maşallah elektronik işine de girmişin bu arada düğünün ne zaman?
hepsini güle güle kullan

teşekkür ederim canım mutlu oldum
benimde 1 2 tane daha takım alacağım birde yorgan aldıktan sonra bitiyor sanırım yatak odam:)
mutfaktada tavalarımı blendrmı aldıktan sonra büyük parçalar bitiyor artık bundan sonra ıvır zıvır :)

ben de hep ıvır zıvır diyorum da burdan okuduğum ve evli arkadaşlarımın demesine göre o ıvır zıvırlar da hem çok zaman alıyormuş, hem iyi para kaldırıyormuş allah yardımcımız olsun düğününe de az kalmış, allah sevdiceğinle hayırlısıyla kavuştursun canım

bilmiyorum ki ya çokta almayı düşünmyorum açıkcası gereksiz şeyleri bakalım ALLAH gerçekten yardımcımız olsun.....

bilmiyorum ki ya çokta almayı düşünmyorum açıkcası gereksiz şeyleri bakalım ALLAH gerçekten yardımcımız olsun.....
canım ben de hep annemin mutfağını ölçü alıyorum. alışkanlıklarımı düşünüyorum, işimi kolaylaştıracak şeyleri düşünüyorum. açıkçası çok fazla eşyayla dolaplarımı sıkış tepiş doldurmak istemiyorum. yoğurt mak, ekmek mak, çok büyük fritoz, hem ekmek kızartma hem tost mak, hem çaycı hem su ısıtıcı almayı düşünmüyorum mesela. bakalım nasipte ne varsa o olur

aynen aynen canım bende annemin ablamın mutfağını ölçü alıyorum:)ablamda mesela firitöz var fritözde yapılan patatesi sevmiyorum ben bu yüzden fritöz almıcam çaycı aldım ekstradan kettle almıcam yoğurt ekmek makinesi çooookkk çooook gereksiz tost makinesi aldıım ekmk kızartma mknesi almıcam bu da gereksz bnce... katı meyve sıkacağı bizdede ablamdada var cıııkk kullanılmıyor onuda alırsam ileride çocuğum olduğunda alırım onlara doğal meyve suyu için yani şuan onuda almıcammm...

e tabi tecrübelilere sormakta fayda var evli arkadaşlarıma soruyorum ben de. bir kaçı diyor almışım, almışım ne aldığımı unutmuşum. var olanları tekrar almışım. aldığın her şeyi mutlaka yaz ve bir liste çıkar. önce mutlaka alınması gerekenlere öncelik ver dediler, ben de onları kuzu kuzu dinliyorum. bir de aldığın şeylere ne nette ne mağazalarda sakın bakma, gözün kalıyor şeytan dürtüyor fazla olacağını bile bile tekrar alıyorsun dediler. ben de dinliyorum. mesela artık nevresimmiş pikeymiş yanına bile uğramıyorum. hele annemi hiç uğratmıyorum o nevresim delisi deeee

bende nevresimlere bayılıyorummmm:) 7 tane alcaklarımla beraber misafir dışı dahada gözüm kalıyor yeni çıkanlarda filan:) bnde aldıklarımın fotoğraflarını pcde bir albümde topluyorum canım...biraz daha büyük parçaları alayım küçük parçalar için bende bir liste oluşturacağım bakalım....senin düğünün ne zaman buarada canım

çift kişilik nevresimlerimi ben 5 düşünüyordum annemin dürtmesiyle bir bakmışım 8 olmuş. pike takımlarını 2-3 düşünüyordum yine anneciğim sayesinde 4 olmuş. e kv dem de evlilik seti almış. onda da hem pike hem nevresim var. bence abartı oldu. annem şimdi yorganlarıma göz dikti. iki çift kişilik yorgan az diyor. e iki adet de tek kişilik var. bence yeterli. ama bu defa onu dinlememekte kararlıyım. hatta kv de almış daha önceden, ben istemedim görümceme koyacak. ama o da illa battaniye alıcam diyor. eğer alırsa battaniyemin birini kız kardeşime veya anneme bırakmayı düşünüyorum. anneler bizden hevesliler valla. bir de annem sanki kendi kullanacak gibi alacağım şeylerde benle o olmasın bu olsun inatlaşıp duruyor

canım benim düğünüme daha iki yıl var. 2017 nisan ayında düşünüyoruz bakalım. ama hazırlıklar biterse erkene de alınabilir.

ben kendime çoookk alıyorum diyordum seninki baya çok olmuş canım nevresimler pikeler ben 1 tane pike yeterli diyorum ilk başta biz ilk doğuya gideceğiz tayinciyiz zaten orada yaz az olur diye:) birde daha 2 sene var canım çok erken değilmi çeyiz için ben iyiki daha önce hiçbirşey almamışım diyorum çünkü hergeçen gün yeni birşey çıkıyor mesela daha önceden alınmış birtane gnlk yemek takımım var onu bile almak istemiyorum beğenmiyorum çünkü çok daha güzelleri var şimdi ..daha sonra aldıkllarını beğenmeyebilirsin....

canım bunu ben de çok düşündüm de benim zevkim pek değişken değildir. 5 yıl önce de sade seviyordum, şimdi de öyle. bir de bizim ev işimiz var, onun içini yaptırırken elimizde nakit olması lazım. o yüzden çeyiz işini bitirmeliyim ki, sıkışmadan evimizin içini de rahatça yaptıralım dedik. bakalım inşallah pişman olmam canım.

haklısın canım bu işler gerçekten çok zormuş özeellikle maddiyt kısmı rabbim herkese yardım etsin bende baya bir borçla evleneceğim ödeme kolylığı versn rabbim:) ama yinede almaktan ziyada yapabilirsen para birktirmeni öneririm çalışıyorsun sanırım...

evet canım çalışıyorum. bir yandan da altın hesabıma para atıyorum canım. ama işte dediğim gibi kp sözlüme ev verdi. konumu ve evin büyüklüğü, planı çok güzel. yalnız içini çıkan kiracılar harap etmiş. içini yaptırmaya yardımcı olamaz. daha okuyan çocuğu var çünkü. o yüzden öncelikle çeyiz kısmını halledeyim dedim. koymaya yerimiz de var, sıkıntı yok. bu aldıklarımın da yarısına yakınını nakit aldım. acele işleri pek sevmiyorum. uzun uzun araştırma yapmadan bir iğne almamak gibi huyum var. bir senedir bakıyordum, araştırıp soruşturuyordum. alıcı gibi mağazalara girip dokunuyordum, inceliyordum. baktım hala ilk beğendiklerimi beğenmeye devam ediyorum, aldım gitti.
ama beyaz eşyayı, mobilyayı, aksesuarları en sona bırakmayı düşünüyorum.

haklısın canım bazı şeyler de duruma göre oluyor işte ...bende öyleyim araştıra araştıra alıyorum ama daha çok internetten araştırabiliyorum olduğum yer küçük olduğu için her ürünü bulup dokunamıyorum:)

philips hp8250 düşünürken son anda kararıımı değiştirip aldığım saç kurutma makinem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…