~misss_girl'ün yeni başlayan çeyiz heyecanı~

sanırım yanlış yere yapıştırdım bunu silebiliyormuyum sana yorum yapcaktm kendi topiğimden buraya yapıştırmışım yeni faerk ettim kusura bakma siliniyorsa sil

mutfakta büyük parçalardan başlıcam ama bitürlü karar veremiyorum onları araştırırken yatakodasını halledeyim dedim:) çoookkk teşekkür ederim :) daha iyileri sizin olsun...
hepsi çok güzel güle güle kullanın.
mutfak için küçük ev aletlerini çok uygun fiyata internetten alabilirsiniz sanalsiftah,com bir bakın derim.

ikiside güzel ama kullandıkça aşınma ikincisinde daha fazla olur gibi daha çok deseni olduğu için ben 1. alırdım

Seçimlerin harika. Mutlu günlerde kullan. İlk eklediğin kuş desenli nevresim takımı hangi markanın? Çok beğendim:)
çoookkkk teşekkür ederm çok mutlu ettin beni:) ilk nevresim takımının markası karacaa pamuk saten amaa hiçç önermiyorum ben netten almıştım geldiğinde beğenmedim bu fotoğrafta göründüğü gibi canlı değil ve çarşafıda düz beyaz bir çarşaf...

kızlarr böyle bir set yapmayı düşünüyorum sizce nasıl 150ye filan geliyor birde boyutlarını kaç cm seçeyim evdeki tavalarla ölçmeye çalışıyorum ama nereden nereye ölçmem gerek içi mi ölçülüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…