- 28 Aralık 2014
- 115
- 46
-
- Konu Sahibi misss_girl
hepsi çok güzel güle güle kullanın.mutfakta büyük parçalardan başlıcam ama bitürlü karar veremiyorum onları araştırırken yatakodasını halledeyim dedim:) çoookkk teşekkür ederim :) daha iyileri sizin olsun...
alırken birşey olmaz dediler ama bilemiyorum tabi...offf offf çok kararsızımikiside güzel ama kullandıkça aşınma ikincisinde daha fazla olur gibi daha çok deseni olduğu için ben 1. alırdım
çoookkkk teşekkür ederm çok mutlu ettin beni:) ilk nevresim takımının markası karacaa pamuk saten amaa hiçç önermiyorum ben netten almıştım geldiğinde beğenmedim bu fotoğrafta göründüğü gibi canlı değil ve çarşafıda düz beyaz bir çarşaf...Seçimlerin harika. Mutlu günlerde kullan. İlk eklediğin kuş desenli nevresim takımı hangi markanın? Çok beğendim:)
çoooook teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni..)Bende sevdim çok zevkli mutlulukla kullanın inşallah
Bende satmak için bişey olmaz derdim canımalırken birşey olmaz dediler ama bilemiyorum tabi...offf offf çok kararsızım
evet canım haklısın ama bilmiyorumBende satmak için bişey olmaz derdim canıminşallah kısa sürede karar verebilirsin bol şans sana