ne kavgalar dönmüşşş burdaa yawss bunlara hiç gerek yok güzelliğin göreceli bi kavram olduğunu sırf şu
koyulan ünlülerin resimlerinde daha ii anlamamız gerek ki gerçekten ölee bizim gözümüze dünya güzeli olana bi başkası ayy bu mu güzel diosa anlayın iştee...herneyse bu kızı bende ecenin prog. izlemiştim orda bana çok güzel gelmişti ama resimleri görünce şok oldum ne iş ya...
Aslında tartışma dönmesi için bi sebep yok ammaa...birileri gelip, türkiye güzelini beğenmeyip kendimizi daha güzel bulduğumuzu söyleyince ispat olarak illa ki foto koyunda görelim deyip durdu ve foto koymayınca kız üzerinde ego tatmini yapıyoruz oldu... Ve konu geldii buralara.. Hadi bakalım daha nerelere getircek nerelere çekicek bekleyip görelim:)))
Aslında tartışma dönmesi için bi sebep yok ammaa...birileri gelip, türkiye güzelini beğenmeyip kendimizi daha güzel bulduğumuzu söyleyince ispat olarak illa ki foto koyunda görelim deyip durdu ve foto koymayınca kız üzerinde ego tatmini yapıyoruz oldu... Ve konu geldii buralara.. Hadi bakalım daha nerelere getircek nerelere çekicek bekleyip görelim:)))
konuyu uzatan sensin arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?