Miss turkey 2009 birincisi Ebru am

ne kavgalar dönmüşşş burdaa yawss bunlara hiç gerek yok güzelliğin göreceli bi kavram olduğunu sırf şu
koyulan ünlülerin resimlerinde daha ii anlamamız gerek ki gerçekten ölee bizim gözümüze dünya güzeli olana bi başkası ayy bu mu güzel diosa anlayın iştee...herneyse bu kızı bende ecenin prog. izlemiştim orda bana çok güzel gelmişti ama resimleri görünce şok oldum ne iş ya...

ay kız valla ben bunu canlı yayında gördüm dedimki ne güzel kız hatta anneme anne baak güzel kızmış ha!dedim ama o beğenmemişti=) konuyu açmak için resimlerine bakınca agzım böyle açık kaldı delikafadulden:jeyyar:

Aslında tartışma dönmesi için bi sebep yok ammaa...birileri gelip, türkiye güzelini beğenmeyip kendimizi daha güzel bulduğumuzu söyleyince ispat olarak illa ki foto koyunda görelim deyip durdu ve foto koymayınca kız üzerinde ego tatmini yapıyoruz oldu... Ve konu geldii buralara.. Hadi bakalım daha nerelere getircek nerelere çekicek bekleyip görelim:)))

Aslında tartışma dönmesi için bi sebep yok ammaa...birileri gelip, türkiye güzelini beğenmeyip kendimizi daha güzel bulduğumuzu söyleyince ispat olarak illa ki foto koyunda görelim deyip durdu ve foto koymayınca kız üzerinde ego tatmini yapıyoruz oldu... Ve konu geldii buralara.. Hadi bakalım daha nerelere getircek nerelere çekicek bekleyip görelim:)))

güzel oldugunuzu ispatlamak zorunda değilsiniz ki güzelseniz güzelsiniz illa birilerinin resminizi görüp aa gercekten güzel demesi gerekmiyo güzelim demek ego tatminiyse ben çok güzelim bu konuyu açtıgıma pişman ettiler beni

konuyu uzatan sensin arkadaş

öyle tatlım ispat etmek zorunda değiliz ama illa ki bundan güzelim deyince resim koy deniyor koymayınca egonuzu tatmin ediyorsunuz diye laf atıyorlar insanın sinirlerini tavan yapıyorlar yani..
konuyu açtığına pişman olma canım sen yine beğenen beğensin beğenmeyen beğenmesinde , farklı düşüncelerede hemen laf atmasınlar yani:)
Tabi ne kadar sataşmadan dururlar orası muamma:)

konuyu uzatan sensin arkadaş

Konuyu uzatan benmiyim?
illa ki yazdığıma bir şey yazarsa banada cevap hakkı doğuyor.
Doğal olarak cvp verme gereği duyuorum.
Hele ki bana egonu tatmin ediyorsun komik cümle kutuyorsun vs derse kusura bakmayın kralı olsa beni susturamaz.. böyle cümleler yazılmasın ki bana bende cvp vermeyim konu uzamasın. Yarın yada bu gece lirik yine yazdığıma birşey yazarsa ve bana cvp hakkı doğarsa yine cvp vericem konu uzarsa uzasın.
Kimse kimseye sataşamaz beğenmedi diye.

ya çok uzamış bu konu,neden herkes üzerine alınıp yanlış tarafa çekiyoki,bunda bu kadar büyütülecek ne var???

hem beğenmiyosanız beğenmeyin,tmm ama yerden yere de vurmayın,madem daha güzelsiniz siz de bu yarışmalara katılın ozaman ne duruyosunuz.

Lilithh sana cevap hakkı doğuyorsa tabi cevap vermelisin, fakat sen konuyu çok saptırdın bence. Konu nerden nereye geldi.. 'yaşın büyük olabilir ama eksiklerin çok' demen konuyla çok alakasız ve kırıcı.. aynı zamanda ben yirmilerin başındayım sen 20 lerin sonumusun 30 ların başımısın gibi bir ifade kullanmışsın. Ben bunu ne maksatla söylediğini de anlamadım.. Sen baya kızdın galiba mevzuya, konu dışında yazmaya başlamışsın iyice..

Ebru Şam fotojenik deil galiba.. Fotolarda olduğundan farklı çıkmış.. Daha güzel biri.

keşke benim kadar eksiğin olsa dediği için yazdım. Yoksa bu mevzuya takmış durumda değilim çünkü takıcak bir şey yok ve uzatıcak bir şey yok ama yazıldımı uzuyor işte. konuda sapıyor tabi kurulan cümlelere göre.

vallahi izmire gidin,sokakta yürümekte olan herhangi bir kız bundan çok daha güzeldir.......
çirkin değil,ama öyle aman aman bir güzelliğide yok....

şimdiye kadar tam bi güzel seçilmediki bu saatten sonra olsun...ben bile bundan bin kat daha güzelim =)

bu kız şuanda foxda ece erkenin programında ben beğendim açıkçası saçları teni hanım hanımcık olması hoşuma giitti bi karizması var kızın :87:

ayyyyyyyyyyyyyyyy böğrümü parçalıcam ya..türkiye güzelimi bu ya...dolansınlar anadoluyu çıkarsınlar güzelleri....

Back