• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss turkey 2009 birincisi Ebru am

İlk sayfaya bir daha bakmama hiç gerek yok.:smiley-cool: Siz beğenmeyebilirsiniz ,ben de siz beğenmiyorsunuz diye beğenmemeliyim yani ?fisfisfis

valla azra akında pek hoş degildi bence bu kızın azra akından daha guzel oldugu kesin fiziksel ozellikler daha bi on planda sanırım

ben çok beğenmedim ama miss turkey 1.si:)
ebru-sam.jpg

0000014201.jpg

Ebru-Sam.jpg

1013-ebru-150x198.jpg

ebru_sam_2.gif
bukızı güzel bulanlara 2008 kainat güzelinin resimlerini koyarak aradaki farkı göstermek istiyorum..

missuniverse2ap450x374.jpg

adszpg.png

mendozalatest.jpg

venezuelalı güzel dayana mendoza..
şimdi bana türkiye güzelini vücutça ve yüzce güzel bulanlara söyleyecek bir sözüm var.
bakın 2sine... kim güzel. güzellik anlayışımı değişti ben anlamıyorum.
güzel var ,güzel- cik var:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdiye kadar seçilen türkiye güzelleri gerçekten güzel değildi yüz olarak, en azından 1, olucak kadar ama bu kıza gelince tuğçe kazas çağla şikel hande subaşı ayşe hatun önal azra akın merve büyüksaraç selen soyden vs vs hangisi çok güzeldi hiçbiride bu kızdan üstün değiller şimdi ,şimdiye kadar seçilenlerden en güzelleri bence yüksel ak demet şener leyla tuğutlu aydan şener içlerinde en güzelleri
venezuellalıya gelince bununda abartılı bi güzelliği yok bizde ne kızlar var bunlara 10 basar ama ya onlar katılmıyo yada onları seçmeyi bilmiyolar yada seçmiyolar

Senin lirik güzelliğin konusunda da şüpheye gark olacak KK ahalisi şimdi CADIARZU

Şekerim,benim öyle bir iddiam yok ki. kaydirigubbakcemile3 Olanlar düşünsün.:roflol:Ben kendimi öne atıp Türkiye güzeli ile kıyaslamadım ki güzelliğimi.:smiley-cool: Yapmam öyle şeyler ben.hihoyyyt

Valla ben yine lafımın arkasındayım...
Biz daha güzeliz lafına gülen arkadaşım özellikle sana lafım onlara orda tonlarca makyaj yapıyorlar hafif bi makyajın insanı nasıl değiştirdiği aşikarken o kadar makyajla insan taş bebek gibi görünür...
Ammmaaa bu hatun yinede güzel değil işte bana göre varmı ötesi ben kendimi buna nazaran daha güzel buluyorum...
Ayrıca yüzü yaşına göre çok kart duruyor ve bana kaba geldi...
Bi arkadaş venazuella güzelini eklemiş bayıldımmm ona ve adını hatırlayamadığım bilmem ne güzelleri varr onlarada bayılmıştım ama bu kız benim gözüme hitap etmiyor.
Tamam vücudu güzel olabilir ama bende yüz konusunda sınıfta kaldıı.

Ayrıca lirikcim güzellik yarışmasına katılanlar uzaydan mı?
Katılanlar kendine güvenen halktan insanlar...
Ee biz güzeliz deyince bu neden batıyor?

hoş kız bence yani çirkin denicek gibi değil ama harika da değil.
venezuellalının da işte o taraflara ait bi güzelliği var koyu ten rengi renkli göz.
bu kız ise daha türk kızları gibi yani ikisinin güzelliği çok farklı.
benden 2008 güzelini çok beğenmiştim.beyaz ten kızıl saç çok beğendiğim ikilidir.selen soyderdi sanırım.
yüksel ak,azra akın,cansu dere,gamze özçelik bu kızın yanında çok güzel kalıyorlar o ayrı.
mesela bir arzum onan.onun duruluğu masumiyeti hiçbirinde yok bence.öyle güzel çıkmıyor artık.çıkınca da derece alıp dönüyor zaten.misal azra akın.

Ayrıca lirikcim güzellik yarışmasına katılanlar uzaydan mı?
Katılanlar kendine güvenen halktan insanlar...
Ee biz güzeliz deyince bu neden batıyor?

kendilerine güvenmiyorlar şekerim. türk kızlarının çoğu kısa boylu olduğu için ve bu yarışmalarda boydan kaybedecekleri için katılmıyorlar bu tarz yarışmalara yoksa bu tipten çok daha güzel kızlar var her yerde yani alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tamam kız güzel ama 1.olacak kadarmı güzel?

bence de değil,ama bunun yanında bence bir de zerafete alımına bakıyorlar yani gerçekten bir kraliçeliğe yakışıyormu bu tacı taşıyabilecekmi?gerçekten yakışıyor yoksa eminim bu yarışmada da 1. seçilen gibi güzel kız çoktu.

Bu kızda zerafette pek yoktu canım. Güneri Civaoğlunun şeffad oda programında izlemiştim. Donuk , ifadeleri kaba ve mimikleride çok ama çok kontrolsüzdü hatta bi ara ağzı açık dinliyordu konuşulanları kamera yakına qirdi çok qülmüştüm :)

Şekerim,benim öyle bir iddiam yok ki. kaydirigubbakcemile3 Olanlar düşünsün.:roflol:Ben kendimi öne atıp Türkiye güzeli ile kıyaslamadım ki güzelliğimi.:smiley-cool: Yapmam öyle şeyler ben.hihoyyyt
Yıvrım nickin senden önce gidiyor
Sen demesen de şimdi,en baştan demişsin diyeceğini
Lirik güzel şutarafagitti
Şimdi kıyas yapmamışsın,bu bir gerçek ama sanırım bu kızdan güzelsindir,yoksa değilim diyorsan nası güzel olursun ki.Hatun zaten şirkin, e sen ondan güzel değilsen vay vayy vay
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Son düzenleme:
Valla Asuman Krause'den sonra kim gelse ben ona olur derim

Bu ülkenin 3.güzeli seçilmiş öyle bir güzel!!!! varken

Böyle birinciyi yadırmam... sırnaşık şey

güzel ama ahım şahım bir gzelliği de yok tabi vücut güzelliğine diksiyona kültüre vs bakıyorlar bu tarz yarışmalarda azda torpilin varsa tamam işte opuyorumnanaktan

Yıvrım nickin senden önce gidiyor
Sen demesen de şimdi,en baştan demişsin diyeceğini
Lirik güzel şutarafagitti
Şimdi kıyas yapmamışsın,bu bir gerçek ama sanırım bu kızdan güzelsindir,yoksa değilim diyorsan nası güzel olursun ki.Hatun zaten şirkin, e sen ondan güzel değilsen vay vayy vay
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Nickimi ben kendim yaratmadım.Günlük hayatta arkadaş çevremin bana yakıştırdığı bir sözcük gurubu,sıfat tamlaması .Artık hangisini tercih ederseniz.:smiley-cool:Onlar uygun görmüş,bana yorum yapmak düşmez.:smiley-cool:
Kendimi Türkiye güzeli ile neden kıyaslayayım ki ?:uhm: Bana ne kazandıracak ki ? Egolarımı tatmin etmeye ihtiyacım yok ki benim.:smiley-cool:
Yeri gelirse farklılığımı ortaya koyarım merak etmeyin siz.kaydirigubbakcemile3 ıddia edenlere sorsaydın keşke ne kadar güzelsiniz?Ne farkınız var bu kızdan diye?Bu sorunuzun muhattabı ben değilim yani. :)
Bu arada çok duygulandım.mafoldumben Türkiye güzellerimizin sayısı gittikçe artıyor.Hadi bakalım hayırlısı.:roflol:

Back