Miss turkey 2009 birincisi Ebru am

Lirik güzel ismini kullanarak yeterince egonu tatmin ediyorsun sanırım... :kahve:

Açıkçası yarışmanın sonuna denk gelmiştim ve bu kızcağız kazandığında, beğenmiştim yüzünü.

Ama bu resimlerde hiç beğenmedim...

Hele gülümsediği resim oldukça sıradan...

Bir de ne kültür farkı varmış onu da anlamadım. Almanyada doğup büyümüş olması otomatikman 2 dil daha kazandırıyor diye bunun adına 'kültür' farkı demek ona göre 'güzel' seçmek çok saçma.

Ayrıca 19 değil, 25 yaş civarı gösteriyor.

Bir dee ahh Okipimin koyduğu o venezüellalı güzele bayıldım!

Bizimkinde çekicilik sıfır, diğerininse gözlerinden ateş çıkıyor maşallah...

Velhasıl, beğenmedimm...

Lirik güzel ismini kullanarak yeterince egonu tatmin ediyorsun sanırım... :kahve:

Sizin gibi kendi egolarımın esiri olup ,milletin sırtından kendimi tatmin etmiyorum,aramızdaki fark bu.Başkalarını aşağılayarak yapıldığında egolarınız şu an olduğu gibi elinizde patlar.:smiley-cool:
Nickim bile rahatsız etmiş sizi.Çok güldüm.kaydirigubbakcemile3 Nickimi egolarınıza alet etmeyin lütfen.:sinifsinif:Keşke siteye üye olurken art niyetli insanları hesaba katıp ona uygun bir nick alsaydım.zemuszemus
Kıskanılan arkadaşlar,koyun da fotolarınız millete taş çıkartan güzelliklerinizi görelim artık.opuyorumnanaktan

Sizin gibi kendi egolarımın esiri olup ,milletin sırtından kendimi tatmin etmiyorum,aramızdaki fark bu.Başkalarını aşağılayarak yapıldığında egolarınız şu an olduğu gibi elinizde patlar.:smiley-cool:
Nickim bile rahatsız etmiş sizi.Çok güldüm.kaydirigubbakcemile3 Nickimi egolarınıza alet etmeyin lütfen.:sinifsinif:Keşke siteye üye olurken art niyetli insanları hesaba katıp ona uygun bir nick alsaydım.zemuszemus
Kıskanılan arkadaşlar,koyun da fotolarınız millete taş çıkartan güzelliklerinizi görelim artık.opuyorumnanaktan

Beğenmiyorum demek aşağılamak değildir yüz hatlarını kaba bulmak yaşından daha büyük gösteriyor demekte aynı şekilde aşağılamak değildir.
Ayrıca vücudunu güzel dedim okumanızda bi sorun mu var?
Ve evet yine söylüyorum hep söylicem ben bu kızdan daha güzelim varmı ötesi ?
Kendi egolarımı tatmin etmek niyetinde olsam en güzel benim benden başka güzel kız yok diğer kızlarda neymiş derdim ama zaten bundan çok daha güzel kızların olduğunu söylediğim gibi bir çok yeri okumadan es geçmişssiniz.
Ego tatmini yapan sizsiniz arkadaşlar söylemeden önce nickine pek dikkat etmemiştim açıkçası ve sonra baktımki lirik güzel:roflol:
Ehh burdanda kim egosunu tatmin ediyor gayet açıça belli zaten :delphin:
Olurda bi gün siteye resmimi koymaya karar verirsem ilk sana msj atıcam gel bak gör diye:delphin:Burda ego esiri olmuş bir tek kişi var o da sensin:kahve:

Benim ihtiyacım yok kendimi başkaları ile kıyaslayıp mutlu olmaya.:smiley-cool:
Siz ''güzel '' kelimesine takılıp kaldığınız için''Lirik''kelimesini görmüyorsunuz.Anlamını öğrenip iki kelimeyi bir araya getirip ne anlama geldiğini görün de sonra çamur atın.Daha mantıklı,akılcı bir nokta bulup onu değerlendirin,yoksa komik duruma düşmeye devam edeceksiniz.Zeytinyağı gibi su üstüne çıkmak bu olsa gerek.Ee,yazdığınız onca şeyden sora ispat yoluna gidemediğiniz için buldunuz bir hedef konuyu kaynatın.:smiley-cool:
Siteye ister fotoğrafınızı koyun ,ister koymayın.Bana ne ? kaydirigubbakcemile3 Fazla ciddiye aldınız konuyu ,neden acaba ? hihoyyytBen niyeti öğrendim,cevabı buldum.zemuszemushihoyyyt

:roflol: :roflol: :roflol:
Çok mu düşündün bunu bi kaç cümleyi yazmaya lirik güzel?
Bayaaa bi durdun durdun durdun ve sonunda yazdın bende destanlar döktürüyosun sandım:)))
ayrıca takıldığım bi şey yok sadece sen bir şey diyorsun bende düşünceme tersse cevap veriyorum bu sen ol yada bi başkası değişen bir şey olmicak.Ha konuyu kapa yada konuyu uzatta demedim hemen bi biri birşey deyince sus pus olup köşeme çekilen cinsten değilimdir.Konuyu ciddiye almadım senin bana yazdıklarına cvp veriyorum nedeninide sormuşşsun cvbı da, diğer arkadaşlar gibi kendimi güzel bu kadından güzel bulmam ve sizinde ısrarla o cümleye takılmış olmanız vee sürekli koyun rsminizi görelim hadi bakalım çıkın meydana o zaman der gibi kurduğunuz cümleler:kahve:
Türkiye güzeli seçildi diye ondan daha güzellerin olduğunu unutmuş olmalısınız.. Sen bunu beğeniyorsan beğen banane beni bağlar mı ? Benim daha güzelim demem seni bağlar mı ?
kusura bakma bende niyetini öğrendim senin, takıntıdan başka bir şey değil :kahve: Ha başka birşeyde varda neysee:)
Küçük bi dip not: bana sürekli bir şey yazdığında sürekli cvp gelicek benden sana bu yüzden bana taktın konuya taktın vs vs gibi saçma cümleler kurma derim.

İşi gücüm var benim,sizin gibi dakikalarca beklemiyorum .Bu sayfa açık ,işime ara verip bakıyorum.Umarım merakını gidermişimdir.Güzellikten daha önemli işlerim de var benim.:smiley-cool:
Destanlar yazmaya gerek yok ki,bazen bir bakış bile yeter.sengözlerimebaksanab
Siz nasıl iddiada bulunuyorsanız ben de iddianızı kanıtlasaydınız keşke,diyorum.
Sizi bağlayıp bağlamayan noktaları ifade etmeyi biliyorsanız,benim nickimin de sizi bağlamadığını bilmeniz gerekir.kaydirigubbakcemile3
Takıntı değil benimki,lafının arkasında durmayan insanları anlayamamak sadece.:smiley-cool:
Saçma cümleleri kimin kurduğu belli.Gerçekten komiksiniz.Şu işimin arasında keyiflendirdiniz beni.hihoyyyt
Şimdi sayfayı değiştirmiyorum.Yoğun çalışan biriyim.Siz o yüzden boşuna beklemeyin forum kapılarında.:smiley-cool::roflol:

Ne beklicem seni :)))
Özelliklede hazırlanıp çıkmamı bekleyen bi sevgilim varken.
Ben lafımın arkasında durmamazlık gibi bir şey yapmam resim koymadım üye olduğumdan beri eğer koyarsamda sana özellikle gösteririm dedim.
Takmışınız komik laflar komik laflar bi gösterin şu komik laflarıda gelince ben de okuyayım:kahve:
Yaşınız var ama bazı şeyler eksik :kahve:

Ben lafımın arkasında durmamazlık gibi bir şey yapmam resim koymadım üye olduğumdan beri eğer koyarsamda sana özellikle gösteririm dedim.
Takmışınız komik laflar komik laflar bi gösterin şu komik laflarıda gelince ben de okuyayım:kahve:
Lilithciğim,sevgilin çok şanslı,zira Türkiye güzeline beş basacak güzellikte bir sevgiliye sahip..
Ve güzelsen güzelsindir,bunu da söylemek senin insiyatifindedir,hatta kıyaslama da yapabilirsin,İşte bu kaaakaydirigubbakcemile3

Yine inkar ,yine inkar...Beni kontrol edip,forumda bekliyorsunuz üstüne bir de ''Ne bekleyeceğim?'' diyorsunuz.Komik işte .kaydirigubbakcemile3
Hazırlanmanıza gerek yok ki ,Türkiye güzeline on basacak- pardon pardon, 5 basacak biri - hemencecik çıkar.Süse,püse ,hazırlanmaya hiç gerek yok.zemuszemus
Nüfus cüzdanımı gördünüz herhalde ?:roflol: Yaşım yok, merak etmeyin.kaydirigubbakcemile3
Keşke benim kadar az eksiğiniz olsaydı.kaydirigubbakcemile3

Yaa üf en güzel benim bi kere...zemuszemus

Ego manyağıyım bir de.

Oldu mu ? Oh rahatladım!
:umursamaz:

Yine inkar ,yine inkar...Beni kontrol edip,forumda bekliyorsunuz üstüne bir de ''Ne bekleyeceğim?'' diyorsunuz.Komik işte .kaydirigubbakcemile3
Hazırlanmanıza gerek yok ki ,Türkiye güzeline on basacak- pardon pardon, 5 basacak biri - hemencecik çıkar.Süse,püse ,hazırlanmaya hiç gerek yok.zemuszemus
Nüfus cüzdanımı gördünüz herhalde ?:roflol: Yaşım yok, merak etmeyin.kaydirigubbakcemile3
Keşke benim kadar az eksiğiniz olsaydı.kaydirigubbakcemile3

kimsin ki inkar etme gereği duyayım?
Korkum mu var çekincemmi var?
Neyse lafım odur hiçte biri bişey dermiş biri kızarmış küsermiş alınırmış diyede düşünmem ne düşünürsem söylerim beni karşı tarafın ne düşündüğü ilgilendirir mi?
içim dışım bir ha deseler deseler ukala derler:))))Ama kimseninde bana senin gibi dediğini duymadım güzele güzel kardeşim çirkine çirkin beğendiğime beğendim beğenmediğime beğenmedim bu benim görüşüm kimin ne diceyeceğini aldırmaksızın söylerim.
Ayrıca senide kontrol etmiyorum bu bir ikincisi bana cvp vericeğini bildiğim için gelip bakıyorum ki bingoooo lirik bana cvp vermiş doğal olarak yazdığın şeylerde cvp hakkı doğuyor bana bu kadar basit:)
Ayrıca hazırlanmama gerek var tabiki çıplak çıkamıcağım için üzerime birşeyler giyme gereği duyuyorum yoksa sen giyinmeden mi çıkıyorsun :))))) makyaj yapıp süsleniyorum demiyorum ayrıca makyajda yapsam bu benim seçimim güzelliğe güzellik katarım benim daha çok işime gelir:icecream:
Zira nüfus cüzdanını görmedim yaşını bi topikte söylemiştin ordan biliyorum ki benden de büyüksün onun için yaş var ama başka şeyler eksik diyorum:kahve: anlatabildim sanırım ne dersin?
Ayrıca senin keşke benim kadar eksiğin olsaydı :)
Yaşım genç daha 20lerin başındayım güzelim şanslıyım tek bir eksiğim orta boylu olmam bu kadar:))) Peki sen 20lerin sonundamısın ? Yoksa 30ların başında mı ? ben öyle birşeyler okuduğumu hatırlıyorum da:delphin: hadi kal sağlıcakla:icecream:

Yok be kizda isik göremedim ben--- kimmis o jüriler merak ettimnaniknanik

ya ben bilseydim bunun bu kadar polemik yapacağını koymazdım valla :D ben güzelim sen güzelsin o güzel herkesin kendi fikri kendini güzel buluyodur öyle yazmıştır illa resim koyup ben güzelim bakııın demesine gerek yokki hem siz burdakilere güzelseniz resminizi koyunda görelim diyince ne oldu yani güzelim diyenler çirkin mi oldu?

ne kavgalar dönmüşşş burdaa yawss bunlara hiç gerek yok güzelliğin göreceli bi kavram olduğunu sırf şu
koyulan ünlülerin resimlerinde daha ii anlamamız gerek ki gerçekten ölee bizim gözümüze dünya güzeli olana bi başkası ayy bu mu güzel diosa anlayın iştee...herneyse bu kızı bende ecenin prog. izlemiştim orda bana çok güzel gelmişti ama resimleri görünce şok oldum ne iş ya...

Back