canım ben bile daha qüzelim demene şaşırdım. Sen ztn qüzelsin bilesi yokki![]()
Teşekkür ederim canım.:içelim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben bile daha qüzelim demene şaşırdım. Sen ztn qüzelsin bilesi yokki![]()
Lirik güzel ismini kullanarak yeterince egonu tatmin ediyorsun sanırım...![]()
Sizin gibi kendi egolarımın esiri olup ,milletin sırtından kendimi tatmin etmiyorum,aramızdaki fark bu.Başkalarını aşağılayarak yapıldığında egolarınız şu an olduğu gibi elinizde patlar.:smiley-cool:
Nickim bile rahatsız etmiş sizi.Çok güldüm.kaydirigubbakcemile3 Nickimi egolarınıza alet etmeyin lütfen.:sinifsinif:Keşke siteye üye olurken art niyetli insanları hesaba katıp ona uygun bir nick alsaydım.zemuszemus
Kıskanılan arkadaşlar,koyun da fotolarınız millete taş çıkartan güzelliklerinizi görelim artık.opuyorumnanaktan
Lilithciğim,sevgilin çok şanslı,zira Türkiye güzeline beş basacak güzellikte bir sevgiliye sahip..Ne beklicem seni :)))
Özelliklede hazırlanıp çıkmamı bekleyen bi sevgilim varken.
Ben lafımın arkasında durmamazlık gibi bir şey yapmam resim koymadım üye olduğumdan beri eğer koyarsamda sana özellikle gösteririm dedim.
Takmışınız komik laflar komik laflar bi gösterin şu komik laflarıda gelince ben de okuyayım
Yaşınız var ama bazı şeyler eksik![]()
Ne beklicem seni :)))
Özelliklede hazırlanıp çıkmamı bekleyen bi sevgilim varken.
Ben lafımın arkasında durmamazlık gibi bir şey yapmam resim koymadım üye olduğumdan beri eğer koyarsamda sana özellikle gösteririm dedim.
Takmışınız komik laflar komik laflar bi gösterin şu komik laflarıda gelince ben de okuyayım
Yaşınız var ama bazı şeyler eksik![]()
Yine inkar ,yine inkar...Beni kontrol edip,forumda bekliyorsunuz üstüne bir de ''Ne bekleyeceğim?'' diyorsunuz.Komik işte .kaydirigubbakcemile3
Hazırlanmanıza gerek yok ki ,Türkiye güzeline on basacak- pardon pardon, 5 basacak biri - hemencecik çıkar.Süse,püse ,hazırlanmaya hiç gerek yok.zemuszemus
Nüfus cüzdanımı gördünüz herhalde ?:roflol: Yaşım yok, merak etmeyin.kaydirigubbakcemile3
Keşke benim kadar az eksiğiniz olsaydı.kaydirigubbakcemile3
iyide bu kiz hic 19 yasinda gibi durmuyo daha buyuk gosteriyo.