- Emoji Skoru
- 6.280
- Puanlar
- 773
O ,sizin görüşünüz.Siz beğenmeyebilirsiniz normal bir durum.Benim lafım kızı aşağılayıp,kendini öne sürenlere.Hodri meydan dediler arkasında durmadılar.kaydirigubbakcemile3
bukızı güzel bulanlara 2008 kainat güzelinin resimlerini koyarak aradaki farkı göstermek istiyorum..ben çok beğenmedim ama miss turkey 1.si:)
Senin lirik güzelliğin konusunda da şüpheye gark olacak KK ahalisi şimdi CADIARZUİlk sayfaya bir daha bakmama hiç gerek yok.:smiley-cool: Siz beğenmeyebilirsiniz ,ben de siz beğenmiyorsunuz diye beğenmemeliyim yani ?fisfisfis
Senin lirik güzelliğin konusunda da şüpheye gark olacak KK ahalisi şimdi CADIARZU
Ayrıca lirikcim güzellik yarışmasına katılanlar uzaydan mı?
Katılanlar kendine güvenen halktan insanlar...
Ee biz güzeliz deyince bu neden batıyor?
bi dergide görmüştüm güzel gelmişti ama şu an hiç güzel gelmedi bu ya ben bile daha güzelim :1closedeyes:
Yıvrım nickin senden önce gidiyorŞekerim,benim öyle bir iddiam yok ki. kaydirigubbakcemile3 Olanlar düşünsün.:roflol:Ben kendimi öne atıp Türkiye güzeli ile kıyaslamadım ki güzelliğimi.:smiley-cool: Yapmam öyle şeyler ben.hihoyyyt
Yıvrım nickin senden önce gidiyor
Sen demesen de şimdi,en baştan demişsin diyeceğini
Lirik güzel şutarafagitti
Şimdi kıyas yapmamışsın,bu bir gerçek ama sanırım bu kızdan güzelsindir,yoksa değilim diyorsan nası güzel olursun ki.Hatun zaten şirkin, e sen ondan güzel değilsen vay vayy vay
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?