Miss turkey 2009 birincisi Ebru am

ahım şahım bi güzelliği yok ama çirkin de değil ne insanlar var bakım yapmanıza rağmen güzel olmuyorlar herşey bakımla bitmiyor her insan güzel olamıyor bu kızında yüz hatları oldukça düzgün göze batan bi kusuru yok mükemmel yüz hatlarına sahip değil ama yüzüne yakışıyor fiziği ise oldukça düzgün görünüyor eğitimi kültürü diğerlerine göre oldukça yüksek ki seçilmeye hak kazanmış sadece güzellikle seçmiyorlar birincileri kendini geliştirmiş demek ki...

güzellik çirkinlk meselesini geçtim bunun yaşı 19muymuş :1shok: 25in altında değildir die düşünüodum. valla kendimle kıyaslarsam benm anasınıfına gidio olmam gerek sırnaşık şey

almanyada yaşıyomuş 19 yaşında lise 2 ögrencisiymiş türkçe almanca zaten biliyo bide ingilizcesi var diye biliyorum

iyide bu kiz hic 19 yasinda gibi durmuyo daha buyuk gosteriyo.

bende hic begenmedim bu hatunu.ne guzeller var

ya ben nasıl kaçırdım... neyse belki yine koyarlarda görürüm...

Ben de ben daha güzelim diyen 2 kişiyi görmüştüm. avatarlarında falan deil gayet büyük resimlerini. Çok hoş kızlar.. Herkes kendince güzel, ama mel_c nin hissettikleriyle aynı şeyi hissettim.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ya koyuyorlarsa resimlerini buraya koysunlarda bizde görsek... koyup kaldırırlar sonra
ay ne meraklı gördüm kendimi..:roflol::roflol:....

ya koyuyorlarsa resimlerini buraya koysunlarda bizde görsek... koyup kaldırırlar sonra
ay ne meraklı gördüm kendimi..:roflol::roflol:....
kaydirigubbakcemile3[/B]
Kk'nın Miss 2010 'nu seçeriz belki .kaydirigubbakcemile3
Yüzleri geçtim,vücutları koysalar iddialı arkadaşlar yeter.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3[/B]
Kk'nın Miss 2010 'nu seçeriz belki .kaydirigubbakcemile3
Yüzleri geçtim,vücutları koysalar iddialı arkadaşlar yeter.kaydirigubbakcemile3

canım, o şaibeli olur. koyarlar bir amerikalı mankenin vücudunu. benim derler.kaydirigubbakcemile3..

bencede güsellik göreceli bir kavramdır..bende şahsen begenmedim...

canım, o şaibeli olur. koyarlar bir amerikalı mankenin vücudunu. benim derler.kaydirigubbakcemile3..

Burdaki gacılar çok araştırmacı bulurlar hemen o yönden korkum yok.kaydirigubbakcemile3

güzellik yarışmaları oldum olası bana saçma gelmiştir.sadece yarışmaya başvuranlar arasından seçilen biri türkiyenin en güzel kızı diye lanse ediliyor.
hem madem bu bir güzellik yarışması o zaman sadece dış görünüşe bakılmalı diye düşünüyorum.
dış görünüşe bakacak olursakta bu kız vasatı geçemez.yüz hatları fiziği düzgün olabilir ama şöyle bir bakınca evet bu türkiyenin en güzel kızı dedirtmiyor kesinlikle.

herkesin kendi zevki bence bu kadar büyütmeyin arkadaşlar olayı...sonra tartışmaya dönmesin konu...herkesin kendine göre bir güzelliği var...farklı boyutlara taşınmasın bence olay...ve bence kimse kimsenin yorumunu eleştirmesin herkesin fikri kendine...opuyorumnanaktan

İddialı arkadaşlar çil yavrusu misali dağılmışlar.kaydirigubbakcemile3
Kıskanılanlar nerde acaba ? kaydirigubbakcemile3

İddialı arkadaşlar çil yavrusu misali dağılmışlar.kaydirigubbakcemile3
Kıskanılanlar nerde acaba ? kaydirigubbakcemile3

Güzel değil işte arkadaşım...yüksel ak nerde,azra akın nerde bu kız nerde yani...dünya güzellik yarışmasında var mı derece hani?????CADIARZU

Güzel değil işte arkadaşım...yüksel ak nerde,azra akın nerde bu kız nerde yani...dünya güzellik yarışmasında var mı derece hani?????CADIARZU

O ,sizin görüşünüz.Siz beğenmeyebilirsiniz normal bir durum.Benim lafım kızı aşağılayıp,kendini öne sürenlere.Hodri meydan dediler arkasında durmadılar.kaydirigubbakcemile3

yani ilk sayfaya bi daha bakın bence...bu hatunlar çok çok daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…