miss sixty

brangelina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
372
3
96
İstanbul
kızlar bu parfüm bana hediye geldi henüz açmadım nasıl bi kokudur hangi tarz koulara benziyo fikirlerinizi paylaşırmısınız yoksa hiç açmayıp hediye edeceğimde..

Eklentiler

• $Miss_Sixty_Perfu_4ab7e85f51334.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 64
Oryantal meyveli kehribar kokusu canlılık ve seksi çekicilik ile dolup taşıyor.
70`lerin özgür ruhunu yakalayan tatlı hisler ve renk kokteyli.
Kokunun açılışını keskin ravent yapıyor.
Orta notalarda renkli fleur de bijou ve bir miktar pudralı kediotu; alt notalarda ise yumuşak ve şehvetli bir uyum için kehribar ve palissander ağacı kullanılmıştır.

bu çok güzel bi parfüm kızlar tavsiye ederim... çok seksii bi koku
orjinalide çok pahalı değil ben kullanıyorum hep
dolumuda var diye hatırlıyorum görmüştüm..sıcak bi koku.. ve hem yaza hem kışa çok uygunn..benim kokum dediğim bi kokubayanssulusmile

zemuszemus
ayyyy süpersin cnm ya bende çok merak ediyodum kalıcımı bari gerçi tene göre değişir ama, değişik koku arıyodum bende çok böyle bilinmeyen herkeste kokmayan bişeyler:smiley-cool:

uzun süredir kullanıyorum bunu..
hem tatlı ama baymayan
hem hafif çiçeksi
hemde odunsu tarzı bi koku
sanki böyle gucci rush dan esinleilmiş bi koku çok nefissss yaaa

Ben bu markanın kokularını çok merak ediyorum.Türkiye'de satışta olduğu yerleri bilen varsa yazabilir mi?

cnm bana yurtdışından gelmişti çok beğendim bi şişede dolum aldım sonra onuda kullandım bitti..
ben strawberry de falan görmüştüm uygunda bişey fiyatı, sanırım sevilde falan vardır direk görmedim ama internette var yani strawberry de başka ürünlerinide gördüm aynı markanın vücut kremi losyonu falanda vardı..
güzel bi koku tatlımsı
ben eskiden gucci rush kullanırdım o beni çok baydı sonradan ve onun yerine koyabildiğim bi parfüm bu, kokuları yakın benzeşiyor yani

bu parfüm dpde var mı?
varsa kokusu nasıl?

dp ye sormuştum yoktu hala yokmudur bilmiyorum
ama smells good da var
ben bi şişe bitirdim yine alıcam çok güzel çünkü üstelik kimsedede yok bilinen bi koku değil..
sitesine bak uzaksa sana belki netten alabilirsin
güvenli bi firmadır sanırım 10 senedir var yıllardır alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…