• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss gibi çiçek kokan bir parfüm istiyorum, önerilerinizi bekliyorum kızlar ;)

beyaz gül kokusu sevenler dolca gabbana lığht bluyu kullanabılırler nefis bır şey.sonrasında beyaz gül kokuyor .Erkeklerde seviyor bu kokuyu:)

tommy girl gül kokusu ama dediğin parfüm gülden çok mywmsi tatlı bi koku:) we aşırı hafiff çekiciliği yk bence:))

tommy girl gül kokusu ama dediğin parfüm gülden çok mywmsi tatlı bi koku:) we aşırı hafiff çekiciliği yk bence:))

hayır parfümü tanıyan ve kullanan bırı olarak tavsiye edıyorum şimdiye kadar beğenmıyen olmadı.Çok hoş hafıf yazlık tam beyaz gul kokusudur.meyve ve tatlılıkla ilgisi yok.Bu parfümü herkes taşıyamaz.açıktenlılere özgudur.Çevreden çok güzel tepkıler alırsınız bunu yazın kullandığınızda:)

hayır parfümü tanıyan ve kullanan bırı olarak tavsiye edıyorum şimdiye kadar beğenmıyen olmadı.Çok hoş hafıf yazlık tam beyaz gul kokusudur.meyve ve tatlılıkla ilgisi yok.Bu parfümü herkes taşıyamaz.açıktenlılere özgudur.Çevreden çok güzel tepkıler alırsınız bunu yazın kullandığınızda:)

ßende beyaz tenliyim ama bana gtmedi bnm tenmde çok aşırı hafif kaldı ve dediğim gibi tatlımsı bi koku oldu :) demekki tenden tene deişioormuşş sizde beyaz gül gibi kokuoosa ne hooşş bendede keşke öle olsaydıda alsaydıımm:)

Back