- Konu Sahibi yokusasurduk
-
bende lacoste touch of pink i çok beğendim ama en yakın arakadaşım kullanıyo ünide aynı sınıftayız yanyana oturuyoruz tüm gün.. o yüzden okul kapanınca yaz tatiline girince kullanmaya başlıcam bu parfümü...bana lacoste touch of pink tarzında bi parfüm önerebilir misiniz ??? lacoste touch of pinke benzeyen????
Tatlim, bahsettigin parfümün "bas kahramani" -kan portakalidir( blood orange)-, ayni esansi bildigim kadariyla bu parfümlerde bulman mümkün:
"IN2U HEAT" for her - CALVIN KLEIN, pembe bir sise, üzerinde gri yazilari var.
ve "SPORT" for woman, seffaf ve üzerinde pembe yazilar olmali. Ikisini de denemeni tavsiye ederim.
Fakat arkadasinin kokusuna bir fark yaratmak istersen, kendi üni günlerimde kullandigim "LAURA" (Laura biagotti) siddetle tavsiye ederim.
Keyifli parfüm sIkmalar
Yaklaşık 3 yıldır Este lauder den beyond paradise kullanıyorum. Aslında kokumu çok seviyorum ama biraz yenilik istiyorum. Böyle buram buram çiçek kokan yeni bir parfüm istiyorum, ne önerirsiniz
theriy mugler alien bu kokuyu çok merak ettim, tekina acara gidip bir bakacağım kokusuna :))
LAURA- Laura Biagotti dpde warmı acaba ve kokusu kalıcımı çokmu youn çicek kokuor hafif ama etkileyicimi:)Temiz ve cicek kokulu parfüm derseniz, bence
Genc kizlar icin:
LAURA- Laura Biagotti
"30 üstü" genc kizlar icin:
MIRACLE - Lancome
PLEASURES- Estee Lauder
Keyifli parfüm sIkmalar
Yaklaşık 3 yıldır Este lauder den beyond paradise kullanıyorum. Aslında kokumu çok seviyorum ama biraz yenilik istiyorum. Böyle buram buram çiçek kokan yeni bir parfüm istiyorum, ne önerirsiniz
Aynen bende bugün akşam bakıcam :)
Eklediğim resimdeki parfüm Promesse hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?