Miss gibi çiçek kokan bir parfüm istiyorum, önerilerinizi bekliyorum kızlar ;)

Tatlim, bahsettigin parfümün "bas kahramani" -kan portakalidir( blood orange)-, ayni esansi bildigim kadariyla bu parfümlerde bulman mümkün:

"IN2U HEAT" for her - CALVIN KLEIN, pembe bir sise, üzerinde gri yazilari var.

ve "SPORT" for woman, seffaf ve üzerinde pembe yazilar olmali. Ikisini de denemeni tavsiye ederim.

Fakat arkadasinin kokusuna bir fark yaratmak istersen, kendi üni günlerimde kullandigim "LAURA" (Laura biagotti) siddetle tavsiye ederim.

Keyifli parfüm sIkmalar

Not: unutmusum, Sport for woman- JIL SANDER´in

bir internet forumunda oldukça çok parfüm denemiş bir erkek, kadınlarda prescriptives calyx parfümünün tam bir hanımeli kokusu yaydığını ve bahardaki o müthiş kokusuna bayıldığını yazmıştı. ben de o ara parfüm sipariş verecektim, kendime de alayım dedim. parfümlerden pek anlamadığım için yoruma güvenip aldım. hakikaten çok güzel bir koku. hafif bir çiçek kokusu. yazın pek hissedilmiyor, ama serin havalarda sıktığınızda hele tenle bütünleşirse çok güzel bir koku yayıyor. maalesef fiyatı biraz pahalı, onun haricinde denemeye değer bir parfüm...

beyaz gül kokusu sevenler dolca gabbana lığht bluyu kullanabılırler nefis bır şey.sonrasında beyaz gül kokuyor .Erkeklerde seviyor bu kokuyu:)

Temiz ve cicek kokulu parfüm derseniz, bence

Genc kizlar icin:
LAURA- Laura Biagotti

"30 üstü" genc kizlar icin :
MIRACLE - Lancome
PLEASURES- Estee Lauder

Keyifli parfüm sIkmalar
LAURA- Laura Biagotti dpde warmı acaba ve kokusu kalıcımı çokmu youn çicek kokuor hafif ama etkileyicimi:)

Kesinlikle
Miss dior cherie
Lanvin marry me

İkisinide çok beğeniyorum

Birde şu ikisini kullandım pek bana göre değil ama dene derim ,çiçek kokusu sevenler çok beğeniyor, ben bir kez aldım ikisinide yarıya gelince arkadaşıma vermiştim

Lancome Miracle
birde bu resimdeki parfüm ismini unuttum

Son düzenleme:
Yaklaşık 3 yıldır Este lauder den beyond paradise kullanıyorum. Aslında kokumu çok seviyorum ama biraz yenilik istiyorum. Böyle buram buram çiçek kokan yeni bir parfüm istiyorum, ne önerirsiniz

estee nin dier kokuları hakkında bilgin varmı plersaus u ve beutifllu çok öwen war çok hafif çicek kokusu ve kalıcı çokta çekici diolar ? emin olamadım:) senin kullandğını tarif edermisn kokusu nasıl neye benzior:) sürünce ne hissediosun çektikçe içine çekesn gliomu kokuyu :)

arkdşlar dünki kokuların hepsine baktımm:))) hiç birini beenmediimm:) çok iç bayıcılar çicek kokuları die kokladım hep şekerimsii kokular var ve kalıcı diiL. yalNız tommy gil hakktn gül kokusu ewet çok kalıcı diil ama hoş kokuoo yani :) birde guccii flory tam çicek kokusu diil aslında şekere daha yakın karmaskarşk bi koku fakat şölede bi durum var gucci floy nın şişesiyle hemen hemen aynı oLan bi şişe varmı? dün ben dpden baktm beenmedm ama geçen kızly metro altından bakmştm harika bi çicek kokusuydu :) anlayamadım ben bu işi :) ßu gidişle ben yine emotion yada equaL parfümlerime geri dönüceem enazndan onada 20 30 weriom bildiğm kokular açıktan gidip gidip alıom ya kalıcı olmuo ya koku deişio yağ oranıda yükseek üüüf param hep boŞa gidio jadore de güseelmiş ma sadce leylak kokusu swenler alsın bence baska koku wrmio çünkü :)

birde oriflemede elvie with mi ne öle bi koku war açık mawi şişede ufak silindir şklnde bölee hafif ve kadınsı çiceksi bi kokuu buna benzer veya awondan little red dress kokusuna bnzer kokular warmıı bunlar awonda orflmede çok phlı çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…