• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss gibi çiçek kokan bir parfüm istiyorum, önerilerinizi bekliyorum kızlar ;)

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
0
Bursa
Yaklaşık 3 yıldır Este lauder den beyond paradise kullanıyorum. Aslında kokumu çok seviyorum ama biraz yenilik istiyorum. Böyle buram buram çiçek kokan yeni bir parfüm istiyorum, ne önerirsiniz :34:

Bende byle bı parfüm istiyorum. Çiçek gibi kokan. Sert bı koku değil yumuşak ama çok kalıcı. Kollarımda ferahlatan. Geçtiğin yerde kokusu kalan bisey .d seker şurup gibi bayan birsey değil ama :) ne yazikki henüz byle bı parfüm bulamadım :( sizin bildiginz byle bı parfüm varmı ?

theriy mugler alien bu kokuyu çok merak ettim, tekina acara gidip bir bakacağım kokusuna :))

selam,

yazdığınızı görünce söyleyeyim dedim; ben de alien denemek için tekin acar'a gitmiştim, tekin acar thierry mugler grubunu satmıyormuş. sevil'de deneyebilirsiniz.
narciso rodriguez denemek istemiştim o da yoktu tekin acar'da.

cacharel yeşil (amor amor)tam senlik olabilir.1kere kullandım..herkes parfümümün adını sorardı:)
ama şişe bitince bidaha almadım ben daha kadınsı kokular seviyorum hugo boss şaşmam:)
millet parfümün adını soramıyo bile direk mest oluyolar:):9:

Son düzenleme:
selam,

yazdığınızı görünce söyleyeyim dedim; ben de alien denemek için tekin acar'a gitmiştim, tekin acar thierry mugler grubunu satmıyormuş. sevil'de deneyebilirsiniz.
narciso rodriguez denemek istemiştim o da yoktu tekin acar'da.

canım narciso sevilde var.Ben beğenemedim kokusunu.Şunu söyleyebilirim genç kız kokusu değil, orta yaşa hıtabediyor.Ağır kokuyor.

Temiz ve cicek kokulu parfüm derseniz, bence

Genc kizlar icin:
LAURA- Laura Biagotti

"30 üstü" genc kizlar icin ;) :
MIRACLE - Lancome
PLEASURES- Estee Lauder

Keyifli parfüm sIkmalar

ben lacoste touch of pink kullanmaya başladım oda güzel bi koku hafif ..

bende lacoste touch of pink i çok beğendim ama en yakın arakadaşım kullanıyo ünide aynı sınıftayız yanyana oturuyoruz tüm gün.. o yüzden okul kapanınca yaz tatiline girince kullanmaya başlıcam bu parfümü... :59:bana lacoste touch of pink tarzında bi parfüm önerebilir misiniz ??? lacoste touch of pinke benzeyen????:75:

Back