- Konu Sahibi miss_curious
-
cook tesekkur ederim cnm,darisi basina diyorum ben de sanaçok ama çok yakışmışsınız mutluluğunuz bozulmasıngelinliğin de çok güzelmiş çok güzel bir gelin olmuşsun darısı başıma demekten kendimi alamıyorum
tesekkurler cnm ya amiin diyorum hanelerimizden mutluluk eksik olmasin insallah...Gelinlikte çok güzel,gelinde ..
Ömür boyu sürsün mutluluğunuz
coook sagol cnm, hepimizin mutlu olmasi dilegiyle...Bütün fotoğraflara tek tek büyük bir özenle baktım ve hepsi birbirinden müthiş..Birbirinizi tamamlamışsınız..Bir ömür boyu mutluluklar dilerimm...:81:
tesekkur ederim cnm hepimiz mutlu oluruz insallah...benimle aynı gün evlenen arkadaşım, çok güzel olmuşsun, hep mutlu olun inş.. Allah bozmasın..
tesekkur ederim cnm..sen ve gelinliğin harikasınız. mutluluklar
tesekkur ederiz cnm..mükemmell görünüyrsunuzz maşallahhh bir ömür boyu mutluluklarr:):)
tesekkur ederim cnm benim de icime sindi cok sukur,msjin cok icten tekrar sagol..tam bi gelin masumluğu var sende,, makyajın çok harika olmuş,,, çok güzel olmuşsun,, allah nazarlardan,, saklasın,,, hep gül emiiii
,,,,
sagol cnm amin..harika görünüyorsunuzmutluluklar
tesekkur edriz cnm..çok şekersınız
tesekkur ederim cnm insallah senin de o gun her sey icine siner..önce nazar değmesin demek istiyorum, su ana herseyiyle begendigim tek gelinsin.gelinligin,makyajın,fotograflarınla mukemmelsın. gelinligin harika ve sana cok yakısmıs. prenses gibi olmussun. dilerim bende senın kadar guzel bir gelin olabilirim.
Mutlulugun bir omur boyu sursun :) Ve Allah nazarlardan saklasın...
tesekkurler cnm..çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah
tesekkur ederim cnm cok mutlu oluyorum yorumlarinizi okuyunca..Bende Çokk Ama Çokkk Beğendim Allah mutluluğunuzu daim etsin..
antalya'da cektirdik cnm resimlerimizi cok tesekkurler..Maş.valla çok güzel bir gelin olmuşsun resimlerde çok doğal ve güzelnerde çektirdiniz acaba
cok sagol cnm..mutluluklar dilerim
tesekkur ederim cnm hatirladim seni evet yalniz makyozum ne uyguladi bilmiyorum cnm ya cunku yaparken aynaya baktirmiyodu en son halinde bakamaya musade ediyo sadece..darisi basina insallah dilerim senin de icine siner her sey...sonunda denk geldim albümünüze.. keyifle baktım fotoğraflarınıza hepsi birbirinden güzel olmuş .ama siz siz bi harika olmuşsunuz maşallah diyim bide bocuğumu takıyım tam olsunevinizin resimlerinden beğenmiştim saç modelinizi anımsarsanız msj göndermiştim sizee ve makyajınızda çok zariff ve abartıdan uzak olmuşş .gölgeli bi makyaj uyguladı makyözünüz sanırım rengini sorsam çokmu fazla olurum acaba ..bi ömür boyu mutluluklar diliyorum size ..
tesekkur ederim cnm..mutluluklar dilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?