How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Miss curious'un düğün resimlerini merak edenlere....(25.09.2010)

Mekan güzel,pozlar müthiş,çift çok hoş..E daha ne olsun? =) Allah ayırmasın.Çok güzel kareler. :nazar:

çok güzel bir gelin olmuşsun canım:)resimlerin çok hoş profosyenel bir çekim olmuş.
mutluluklar dilerim.

Uzuuun zamandır gördüğüm en güzel gelinsin canım, kusursuz bir zarafet...:31: :31: :69: :nazar:
Eşinle bir ömür mutluluklar dilerim :nazar:
Yüzünüz hep gülsün böyle...
:nazar: :16:

Bayıldım:12:
cekimleriniz cok profesyonel duruyor.
tabıkı gulen gozlerınızın ısıltısı tartısılmaz.
Ömür boyu saglıklı mutluluklar dılerım:16:

Mekan güzel,pozlar müthiş,çift çok hoş..E daha ne olsun? =) Allah ayırmasın.Çok güzel kareler. :nazar:

canım çok güzelsiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

kizlar hepinizin yorumlari birbirinden guzel cok tesekkur ederiz Allah hepinize nasip etsin bu mutlulugu insallah..:16::16::16::16:
KK sayesinde edindigim tecrubelerle icime sinen bi dugunum oldu..

yüzünüz hep gülsün inşallah

makyajınıza bayıldım

sadelik ancak bu kadar güzel olabilir

cok güzel bir gelin olmussun, gelinligin cok syk cok güzel bayildim, allah mesut etsin sizi

çok güzel çekimler olmuşşşş

Cok yakısmıssınız mutluluklar dılerım

şemsiyeli olana bayıldımmm
sagolun kizlar her zaman sadelikten yana olmusumdur begenmenize cok sevindim..AMİN guzel dileklerinize..:16:

mıss curıous gelınlıgın harıka ve cok hos bır gelın olmussun fotogrflarınada bayıldım bır omur mutluluklar dılıyorum,sanırım antalyadasın gelınlıgını oradanmı aldın,gelınlık ıcın antalyada nerelere bakabılırım acaba?

maşallak çok güzel

mıss curıous gelınlıgın harıka ve cok hos bır gelın olmussun fotogrflarınada bayıldım bır omur mutluluklar dılıyorum,sanırım antalyadasın gelınlıgını oradanmı aldın,gelınlık ıcın antalyada nerelere bakabılırım acaba?

Tesekkur ederim kizlar,darisi bekarsaniz sizlerin basina insallah..Pocahontask cnm gelinlgimi istanbuldan almistim,antalyada gelinlik alabilecegin yerler arasinda benim bildigim lara, ışıklar ve valilik tarafinda gelinlikciler var..Umarim gonune ve zevkine hitap eden gelinligi bulabilirsin..

Harika çekimler olmuş, bayıldım, bayıldım!!!

Benim doğum günümde evlenmişsiniz:76::16:

Size bir hayat boyu mutluluklar diliyorum:16::16::16:

Gelinliğin fotorafların gerçekten çok şık olmuş:nazar:
Fotoğraf için nereyle anlaştınız canım,istanbuldaysa benim de kasımda düğünüm va tercih edebilirim
fotoğrafçını teşekkürler

Hepsi güzel ama ilk 2 fotoya bayıldımmm:31:
Mutluluklar:nazar:
tesekkurler cnm..

mutluluklaaar..çok güzel bir gelin olmuşsun canım...
tesekkur ederim cnm..

Harika çekimler olmuş, bayıldım, bayıldım!!!

Benim doğum günümde evlenmişsiniz:76::16:

Size bir hayat boyu mutluluklar diliyorum:16::16::16:
amin cnm cok sagol demek ki ayni gun dogmusuz ben dogum gunumle ayni gunde evlendim cunku..

Gelinliğin fotorafların gerçekten çok şık olmuş:nazar:
Fotoğraf için nereyle anlaştınız canım,istanbuldaysa benim de kasımda düğünüm va tercih edebilirim
fotoğrafçını teşekkürler
cok tesekkurler cnm biz antalyadayiz burda olsan yardimci olurdum,istanbulda bi arkadasim gecelerde esra pozana cektirmisti cok guzeldi resimleri tavsiye ederim..

o kadar güzel olmuşsun ki gözlerin ışıl ışıl.allah mutluluğunuzu daim etsin cnm.sanırım gelinliğini istanbulda diktirdin yerini öğrenebilirmiym?

o kadar güzel olmuşsun ki gözlerin ışıl ışıl.allah mutluluğunuzu daim etsin cnm.sanırım gelinliğini istanbulda diktirdin yerini öğrenebilirmiym?

tesekkur ederim cnm darisi senin basina insallah..Gelinligimi istanbul Fatih'te diktirmistim,BUKET MODAEVİ'nde...Guzel dilegine kocaman bi AMİN benden...

Gelinliğiniz harika.. Bayıldım
Çokta güzel gelin olmuşsunuz
Gelinliğede koyu saç süper yakışıyormuş..

Son düzenleme:
Back