- Konu Sahibi miss_curious
Mekan güzel,pozlar müthiş,çift çok hoş..E daha ne olsun? =) Allah ayırmasın.Çok güzel kareler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel bir gelin olmuşsun canım:)resimlerin çok hoş profosyenel bir çekim olmuş.
mutluluklar dilerim.
Uzuuun zamandır gördüğüm en güzel gelinsin canım, kusursuz bir zarafet...
Eşinle bir ömür mutluluklar dilerim
Yüzünüz hep gülsün böyle...
Bayıldım
cekimleriniz cok profesyonel duruyor.
tabıkı gulen gozlerınızın ısıltısı tartısılmaz.
Ömür boyu saglıklı mutluluklar dılerım
Mekan güzel,pozlar müthiş,çift çok hoş..E daha ne olsun? =) Allah ayırmasın.Çok güzel kareler.
canım çok güzelsiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...
yüzünüz hep gülsün inşallah
makyajınıza bayıldım
sadelik ancak bu kadar güzel olabilir
cok güzel bir gelin olmussun, gelinligin cok syk cok güzel bayildim, allah mesut etsin sizi
çok güzel çekimler olmuşşşş
Cok yakısmıssınız mutluluklar dılerım
sagolun kizlar her zaman sadelikten yana olmusumdur begenmenize cok sevindim..AMİN guzel dileklerinize..şemsiyeli olana bayıldımmm
maşallak çok güzel
mıss curıous gelınlıgın harıka ve cok hos bır gelın olmussun fotogrflarınada bayıldım bır omur mutluluklar dılıyorum,sanırım antalyadasın gelınlıgını oradanmı aldın,gelınlık ıcın antalyada nerelere bakabılırım acaba?
tesekkurler cnm..Hepsi güzel ama ilk 2 fotoya bayıldımmm
Mutluluklar
tesekkur ederim cnm..mutluluklaaar..çok güzel bir gelin olmuşsun canım...
amin cnm cok sagol demek ki ayni gun dogmusuz ben dogum gunumle ayni gunde evlendim cunku..Harika çekimler olmuş, bayıldım, bayıldım!!!
Benim doğum günümde evlenmişsiniz:76:
Size bir hayat boyu mutluluklar diliyorum
cok tesekkurler cnm biz antalyadayiz burda olsan yardimci olurdum,istanbulda bi arkadasim gecelerde esra pozana cektirmisti cok guzeldi resimleri tavsiye ederim..Gelinliğin fotorafların gerçekten çok şık olmuş
Fotoğraf için nereyle anlaştınız canım,istanbuldaysa benim de kasımda düğünüm va tercih edebilirim
fotoğrafçını teşekkürler
o kadar güzel olmuşsun ki gözlerin ışıl ışıl.allah mutluluğunuzu daim etsin cnm.sanırım gelinliğini istanbulda diktirdin yerini öğrenebilirmiym?