How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Miss curious'un düğün resimlerini merak edenlere....(25.09.2010)

cok hossun canım benım gülücükler eksik olmasın yüzünüzden sen evinin fotogrFLrını paylaşmadın deme canım eylül ekim gelinleri toplansak da evlerimizi de koysak şöyleeee ne hos olur aslında

herşey mükemmel görünüyor
bir ömür bu fotolarda ki gibi gülün gülümseyin inş.

cok hossun canım benım gülücükler eksik olmasın yüzünüzden sen evinin fotogrFLrını paylaşmadın deme canım eylül ekim gelinleri toplansak da evlerimizi de koysak şöyleeee ne hos olur aslında

maşşallah allah nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar:

makyajın on numara arkadaşmm sade ve güzell..:81:bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..

cok sagolun kızlar guzeeeeeeeeeel yorumlariniz icin..:71:Bhr20 cnm evimizin resimlerini ekleyelim dedigin gibi ilk firsatta..

çok güzel bir gelin olmuşsun. gelinlik, saç, makyaj hepsi çok yakışmış. fotoğraflarında çok güzel. benim merak ettiğim bi şey var:) bu kadar güzel fotoğrafları kim çekti?? benim de böle güzel fotoğraflarım olsun istiyorumm.

gelinliğine bayıldımm çok güzel bi gelin olmuşsunn fotoğraf çekimleride süperr gelinliğin diktirme mi hazırmı ??
tesekkur ederim cnm...Gelinligim diktirme ama katalogtan degil..Vitrinde gormustum uzerime gore diktiler..

çok güzel bir gelin olmuşsun. gelinlik, saç, makyaj hepsi çok yakışmış. fotoğraflarında çok güzel. benim merak ettiğim bi şey var:) bu kadar güzel fotoğrafları kim çekti?? benim de böle güzel fotoğraflarım olsun istiyorumm.
cnm cok tesekkurler darisi basiniza insallah..Fotograflarimi antalya Yeşilçam fotografcilikta cektirmistim..

ay cooooooook güzel muhtesem ötesi.. gelinlik, makyaj, saclar.. allah mutlu mesut etsin insallah.. cok yakismissiniz

Kizlar sonunda resimlerimizi aldik..İşte düğünümüzden kareler..:nazar::nazar::nazar:

2v2yt92.jpg

2coq1br.jpg

2v3sg8i.jpg

14kdvo0.jpg

24lr12q.jpg

20zbocl.jpg

2m7wxvm.jpg

k4eaev.jpg

102p4ih.jpg

2dwc3dv.jpg

30rmwbc.jpg

33mpdfo.jpg

2akfc5i.jpg

2hzk654.jpg

hayatımda gordugum sayılı guzel gelınlerdensınız bakıp duruyoruz annemle bende gelın olucam ınsallah saclarınız herseyınız cok zarıf masallah

ayyy ne tatlisin masallah hele o semsiyeli resimler cokk guzellll hepsi guzell allah bir yastikta kocaltsinnn insallah:nazar:
tesekkur ederim cnm kocaman amiiin diyorum guzel dilegine..
ay cooooooook güzel muhtesem ötesi.. gelinlik, makyaj, saclar.. allah mutlu mesut etsin insallah.. cok yakismissiniz
cok sagol cnm biraz ugrasmistim ama sonuc benim de icime sindi cok sukur..

çoook güzelsin maşallah size kocaman hemde :nazar::69:
o senin bakışının guzelligi...Tesekkur ederim cnm..

çok ama cok guzel bır gelın olmussunuz:) sac modelınız cok yakısmıs hersey cok guzel mutlu olun

hayatımda gordugum sayılı guzel gelınlerdensınız bakıp duruyoruz annemle bende gelın olucam ınsallah saclarınız herseyınız cok zarıf masallah
cok mutlu oldum meryemcim guzel yorumunu okuyunca..Eminim sen de guzel bi gelin olacaksin..Annene de cok slmlar..

Back