- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkur ederim cnm,darisi tum sevenlerin basina insallah...canım hersey harika çok güzel olmussun bayıldım :)
cook tesekkur ederim cnmcm..Muckkkkk..Çok güzel bir gelin olmuşsun canım fotoğraflar da süper..Nazar değmesin canıma...
amiin cnm cok sagol..ALLAH mesut etsiiiiiiiiinnnn
Nazar değmesin çok güzel olmuşsun..gelinliğinin modeli ile ilgili konunu hatırlıyorum..çok şık olmuş,gerek kumaşı, gerek duruşu..sende güzel taşımışsın..esmerlere de gelinlik pek bir yakışıyormuş bir kez daha gördük..:13:
Allah ömürboyumutlu etsin canım..
tesekkur ederim cnm...tek kelıme ıle süperr
amiiin cnm cumlemize insallah..Cok tesekkurler..Ayyy gelinliğine bayıldım saçın makyajın harika bir gelin olmuşsun Allah mutluluk versin cnm:93:
antalyada evlendiniz sanırım Allah mutlu etsin, nazarlardan saklasın, gerçekten çok güzel bir gelin olmuşsun. bizde fotoğraflarımızı bu parkta çektirmek istiyoruz. sizin fotoğraafçınız kimdi?
cnm cok tesekkur ederim.canim herseyinle cok guzelsin mutluluklar...birsey sormak istiyorum dekoltene surdugun nedir cildin paril paril duruyor sprey var sanirim onu merak ettim
Herşeyin olduğu gibi fotoğraflarında çok güzel.
Bayıldımmmmmmm
Sevgiler..
fotoların hepsi birbirinden çok güzel..
mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor..
rabbim ağız tadınız bozmaz inş..
ayrıca çok güzel bir gelin olmuşsun saçın makyajın gelinliğin harika
gelınlıgın mukemmelmıs canım. allah mesut etsın:)
merhaba canım...
sende, gelinliğinde çok şık olmuşsunuz... maşallah
cok tesekkur ederim cnm..hayatımda gordugum sayılı guzel gelınlerdensınız bakıp duruyoruz annemle bende gelın olucam ınsallah saclarınız herseyınız cok zarıf masallah
aynen katılıyorum arkadaşa çok güzel hersey ve siz
tesekkur ederim cnm darisi basina insallahtek kelimeyle mükemmel.... fakat birsey sormak istiyorum sacınız gecenın sonuna kadar öyle kaldımı..biraz düsmüstür demi..
cok sagol cnm guzel yorumun icin..Tek kelimeyle mükemmel çok güzel bir gelin olmuşsunuz zarif ve tatlı
tesekkur ederim cnm cook ama cook...Gelinliğiniz çok hoş
Ve çok tatlısınız, mutluluklar diliyorum
bayıldım.
Rabbim mesut etsin inş...
resimler süper siz süpersiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?