Miss curious'un düğün resimlerini merak edenlere....(25.09.2010)

Nazar değmesin çok güzel olmuşsun..gelinliğinin modeli ile ilgili konunu hatırlıyorum..çok şık olmuş,gerek kumaşı, gerek duruşu..sende güzel taşımışsın..esmerlere de gelinlik pek bir yakışıyormuş bir kez daha gördük..:13:
Allah ömürboyu mutlu etsin canım..

canım hersey harika çok güzel olmussun bayıldım :)
tesekkur ederim cnm,darisi tum sevenlerin basina insallah...

Çok güzel bir gelin olmuşsun canım fotoğraflar da süper..Nazar değmesin canıma...
cook tesekkur ederim cnmcm..Muckkkkk..

ALLAH mesut etsiiiiiiiiinnnn
amiin cnm cok sagol..

cnm cok tesekkur ederim guzel yorumun icin..Gelinligimi cok severek giydim ben de..Hatta hala ruyalarima bile giriyor,nerdeyse her ay yine evleniyoruz esimle ruyalarimda..:97:Gelinligimi ilk gorenler uzerime giymeden pek bi yorum yapmamislardi ama daha sonra dugunumde gelinligim cok konusuldu..Genci,yaslisi herkes cok begendi..Darisi diger arkadaslarimin basina insallah..

antalyada evlendiniz sanırım Allah mutlu etsin, nazarlardan saklasın, gerçekten çok güzel bir gelin olmuşsun. bizde fotoğraflarımızı bu parkta çektirmek istiyoruz. sizin fotoğraafçınız kimdi?

tek kelıme ıle süperr
tesekkur ederim cnm...

Ayyy gelinliğine bayıldım saçın makyajın harika bir gelin olmuşsun Allah mutluluk versin cnm:93:
amiiin cnm cumlemize insallah..Cok tesekkurler..

antalyada evlendiniz sanırım Allah mutlu etsin, nazarlardan saklasın, gerçekten çok güzel bir gelin olmuşsun. bizde fotoğraflarımızı bu parkta çektirmek istiyoruz. sizin fotoğraafçınız kimdi?

tesekkur ederim cnm,darisi senin de basina insallah...Resim cekilen yer BIG MAN olarak geciyo lara tarafinda..Fotografcimiz yeşilçam studio..Yine lara'da o da..Gidersen Mehmet Ali beye Kadınlar kulubunden ogrendim isminizi dersen yardımcı olacaktır..

canim herseyinle cok guzelsin mutluluklar...birsey sormak istiyorum dekoltene surdugun nedir cildin paril paril duruyor sprey var sanirim onu merak ettim
cnm cok tesekkur ederim..Dekolteme makyaj yaptilar ayni yuzume nasil yapildiysa,sprey de var miydi hatirlamiyorum ama firca ile bisiler surdugunu hatirliyorum makyozun..

fotoların hepsi birbirinden çok güzel..
mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor..
rabbim ağız tadınız bozmaz inş..
ayrıca çok güzel bir gelin olmuşsun saçın makyajın gelinliğin harika

Herşeyin olduğu gibi fotoğraflarında çok güzel.
Bayıldımmmmmmm
Sevgiler..

fotoların hepsi birbirinden çok güzel..
mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor..
rabbim ağız tadınız bozmaz inş..
ayrıca çok güzel bir gelin olmuşsun saçın makyajın gelinliğin harika

gelınlıgın mukemmelmıs canım. allah mesut etsın:)

merhaba canım...
sende, gelinliğinde çok şık olmuşsunuz... maşallah

Cok tesekkur ederim arkadaslar guzel yorumlariniz icin..Rabbim hepinize mutlu bi yuva nasip etsin insallah..

hayatımda gordugum sayılı guzel gelınlerdensınız bakıp duruyoruz annemle bende gelın olucam ınsallah saclarınız herseyınız cok zarıf masallah

aynen katılıyorum arkadaşa çok güzel hersey ve siz

tek kelimeyle mükemmel.... fakat birsey sormak istiyorum sacınız gecenın sonuna kadar öyle kaldımı..biraz düsmüstür demi..

Tek kelimeyle mükemmel çok güzel bir gelin olmuşsunuz zarif ve tatlı

hayatımda gordugum sayılı guzel gelınlerdensınız bakıp duruyoruz annemle bende gelın olucam ınsallah saclarınız herseyınız cok zarıf masallah
aynen katılıyorum arkadaşa çok güzel hersey ve siz
cok tesekkur ederim cnm..

tek kelimeyle mükemmel.... fakat birsey sormak istiyorum sacınız gecenın sonuna kadar öyle kaldımı..biraz düsmüstür demi..
tesekkur ederim cnm darisi basina insallah sacimdan evet gece sonunda bi iki bukle dustu..Ama genel olarak sorun yasamadim..

Tek kelimeyle mükemmel çok güzel bir gelin olmuşsunuz zarif ve tatlı
cok sagol cnm guzel yorumun icin..

Gelinliğiniz çok hoş

Ve çok tatlısınız, mutluluklar diliyorum
tesekkur ederim cnm cook ama cook...

bayıldım.
Rabbim mesut etsin inş...
resimler süper siz süpersiniz....

amiin cnm tum sevenleri insallah...

çok ama çok yakışmışsınız mutluluğunuz bozulmasın gelinliğin de çok güzelmişçok güzel bir gelin olmuşsun darısı başıma demekten kendimi alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…