Ben sevmiyorum basit bir kokuDavidoff cool water nasıl
Kalıcılığı falan nasıl cok mu hafifCholle love tam tarif ettiğiniz gibi gibi bir koku
Hadi ya mutlaka deniycemburberry body intense elime geçti bugün. harika kokuyor. başlangıçta gül ve şeftali baskın notalar daha sonra yumuşacık pudralı bir kokuya dönüşüyor. hafif vanilyada alıyorum ben. çok beğendim. keşke daha önce deneseydim. klasi burberry body denemiştim çok sıkıcı bir koku gelmişti. bu öyle değil. çok hoş. bakmanı tavsiye ederim.
Kullandım onuda bir süreAvon musk
Umarım bir gün bir yerde karşına çıkarBeni arkadadim ara ara hediye alirdi bizlere hep. Birgun bodyjel almis. Oyle guzel oyle guzel kokuyorduki. Aynisini tekrar bulamadim dedigin gibi cok hafif ve cok guzel kokuyordu.
Ama adini bilmiyorum. Parfumeri yerlerlerine tek seferlik gelen promosyon urunlerdenmis. Birdaha aynisini bulamadim. Puff.
Imkansiz :)) ustunden yillar gecti ve hollandada almisti arkadasim. Tr ye tasindim 2 yildir. Taa 2006 yada 2007 de idi ama kokusu okadar etkilemiski beni hala o kokuyu arıyorum :)Umarım bir gün bir yerde karşına çıkar
Kalıcılıkları nasıltarif ettiğiniz koku chloe loveı anımsattı bana ya da cacharel noa deneyin bunları bence beğenirsiniz
love ın gayet iyi 7-8 saat noa okadar değil 3-4 saat kalıcıKalıcılıkları nasıl
Teşekkür ederim :)love ın gayet iyi 7-8 saat noa okadar değil 3-4 saat kalıcı
Buldun mu aradığın kokuyu? :)Teşekkür ederim :)
Elizabeth arden sunflower aldım oda istediğim gibi çıkmadıBuldun mu aradığın kokuyu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?