• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misk pudra kremsi böyle duştan yeni çıkmış gibi soft bir koku önerir misiniz ?? :)

burberry body intense elime geçti bugün. harika kokuyor. başlangıçta gül ve şeftali baskın notalar daha sonra yumuşacık pudralı bir kokuya dönüşüyor. hafif vanilyada alıyorum ben. çok beğendim. keşke daha önce deneseydim. klasi burberry body denemiştim çok sıkıcı bir koku gelmişti. bu öyle değil. çok hoş. bakmanı tavsiye ederim.

Beni arkadadim ara ara hediye alirdi bizlere hep. Birgun bodyjel almis. Oyle guzel oyle guzel kokuyorduki. Aynisini tekrar bulamadim dedigin gibi cok hafif ve cok guzel kokuyordu.
Ama adini bilmiyorum. Parfumeri yerlerlerine tek seferlik gelen promosyon urunlerdenmis. Birdaha aynisini bulamadim. Puff.

burberry body intense elime geçti bugün. harika kokuyor. başlangıçta gül ve şeftali baskın notalar daha sonra yumuşacık pudralı bir kokuya dönüşüyor. hafif vanilyada alıyorum ben. çok beğendim. keşke daha önce deneseydim. klasi burberry body denemiştim çok sıkıcı bir koku gelmişti. bu öyle değil. çok hoş. bakmanı tavsiye ederim.
Hadi ya mutlaka deniycem

Beni arkadadim ara ara hediye alirdi bizlere hep. Birgun bodyjel almis. Oyle guzel oyle guzel kokuyorduki. Aynisini tekrar bulamadim dedigin gibi cok hafif ve cok guzel kokuyordu.
Ama adini bilmiyorum. Parfumeri yerlerlerine tek seferlik gelen promosyon urunlerdenmis. Birdaha aynisini bulamadim. Puff.
Umarım bir gün bir yerde karşına çıkar :(

tarif ettiğiniz koku chloe loveı anımsattı bana ya da cacharel noa deneyin bunları bence beğenirsiniz

Umarım bir gün bir yerde karşına çıkar :KK43:
Imkansiz :)) ustunden yillar gecti ve hollandada almisti arkadasim. Tr ye tasindim 2 yildir. Taa 2006 yada 2007 de idi ama kokusu okadar etkilemiski beni hala o kokuyu arıyorum :)
Ablam cok begenmis o bile kullanmisti. Hatta is yerinde arkadaslarim bile o guzel koku sendenmi geliyor diyorlardi.

Estee lauder senseous nude. Tam tarif ettiğin gibi Bi koku. Kalıcılığı tam istediğim gibi değil ama

Back