Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek gibi koksun ağır değil ama kendini bellide etsin kalıcılığı yerinde olsun istiyorum
Kalıcılığı en iyi olan hangisichloe signature
armani mania
noa
212 nyc
ek olarak burberry body hakkında da bu tarz şeyler diyorlar. yeni sipariş ettim intense olanını. elime geçsin onuda yorumlarım.
Kesinlikle deniycem teşekkür ederim :)kesinlikle narsico rodriguez for her ... yada chloe love ....guarlain magic te sanırım öleydi ben acık almıtm parfüm evinden
Chloe ve armaniKalıcılığı en iyi olan hangisi
Sizce Chloe love mı yoksa chloe signature mıChloe ve armani
love olanı ben başkalarının üstünde duymaya bayılıyorum. fakat kendi üstüme sıkınca keskin geliyor kokusu. baş ağrısı yapıyor. ikisinide kullandım. chloe signature tercih ederdim ben.Sizce Chloe love mı yoksa chloe signature mı
Cok guzel tarif ettiniz teşekkür ederim :)love olanı ben başkalarının üstünde duymaya bayılıyorum. fakat kendi üstüme sıkınca keskin geliyor kokusu. baş ağrısı yapıyor. ikisinide kullandım. chloe signature tercih ederdim ben.
yalnız love olanı dediğin gibi pudralıyken ve misk ağırlıktayken. signature de gül ve çiçeksi notalar baskın. pudralı diyemem o yüzden ama ferah,banyodan yeni çıkmış gibi temiz ve hafif olmasına rağmen kalıcılığı başarılı.
rica ederim. şunuda eklemek istiyorum. chloe signature olanın elime tek kullanımlık vucut losyonu geçmişti. banyodan sonra kullanmıştım. ben hayatımda o kadar kalıcı kokulu bir vucut losyonu görmedim. birdahaki banyoya kadar bütün pijamalarım çarşafım buram buram koktu. Annem bile sordu senden çok güzel bir koku geliyor parfüm mü sıktın diye. Başka bir parfüm tercih etsen bile bu kokunun vucut losyonunu denemeni tavsiye ederim.Cok guzel tarif ettiniz teşekkür ederim :)
Lencome la vie est belle nasılrica ederim. şunuda eklemek istiyorum. chloe signature olanın elime tek kullanımlık vucut losyonu geçmişti. banyodan sonra kullanmıştım. ben hayatımda o kadar kalıcı kokulu bir vucut losyonu görmedim. birdahaki banyoya kadar bütün pijamalarım çarşafım buram buram koktu. Annem bile sordu senden çok güzel bir koku geliyor parfüm mü sıktın diye. Başka bir parfüm tercih etsen bile bu kokunun vucut losyonunu denemeni tavsiye ederim.
Mutlaka deniycem umarım benım tenimede uyarrica ederim. şunuda eklemek istiyorum. chloe signature olanın elime tek kullanımlık vucut losyonu geçmişti. banyodan sonra kullanmıştım. ben hayatımda o kadar kalıcı kokulu bir vucut losyonu görmedim. birdahaki banyoya kadar bütün pijamalarım çarşafım buram buram koktu. Annem bile sordu senden çok güzel bir koku geliyor parfüm mü sıktın diye. Başka bir parfüm tercih etsen bile bu kokunun vucut losyonunu denemeni tavsiye ederim.
çok ağır baygın şeker kokusu. ben hiç sevemedim. seveni çok sever,sevmeyeni nefret eder.Lencome la vie est belle nasıl
Poudree yeni cıkan bir koku galibanarciso rodriguez poudree edp derim ben. yeni çıkan kokusu bebek pudrası gibi kokuyor:)
chloe signature de temizlik gibi kokar..chloe love ise pudra çiçek kokar.
Benim hala bunu deneme fırsatım olmadınarciso rodriguez poudree edp derim ben. yeni çıkan kokusu bebek pudrası gibi kokuyor:)
chloe signature de temizlik gibi kokar..chloe love ise pudra çiçek kokar.
Denemelisin canım masum bir koku. Narciso'nun cıkardığı en güzel parfüm bu olmuş benceBenim hala bunu deneme fırsatım olmadı
evet yeni çıktı pudra pembesi bir şişesi var .Poudree yeni cıkan bir koku galiba
Davidoff cool water nasılevet yeni çıktı pudra pembesi bir şişesi var .
çok masum bi koku denemenizi öneririm:)
o daha fresh tarzda bir koku. bana biraz erkeksi geliyor kokusuDavidoff cool water nasıl