• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlikte annelerin rahat tavirlari...

Çok iyi bir arkadasimin oglu,2,5 yasinda..kimse basedemiyor..cok simarik,acayip bisey,kimseyi dinlemiyor..arkadasim onun yuzunden bi yere gidemiyor..hatta bazen kadincagiz sinirden utandigindan agliyor,gelmesiyle gitmesi bir oluyor..ve bende dayanamiyorum...cocuga tahammulum yok..ismini duyunca bile tuylerim diken diken oluyo...resmine bile tahammulum yok..cok acayip bi cocuk..onu gordukce cocuk istemiyorum..ama kinadigim ici basima gelecek biliyorum..hakkatem bazi cocuklar neden böyle?kimiside cok akilli masallah..seni cok iyi anliyorum konu sahibi..annesini rahatligina sasirdim..benim arkadasim aglayip kalkip gidiyor
evet bazıları da böyle gerçekten başa çıkılmıyor. hani böyle sorunlu bi çocuk değilse eğitmek gerçekten kolay. bu gibi çocukların psokolojik problemleri oluyor. ama genelde çocuklar, durdan sustan anlayan tipler. buna anneler engel olabilir bencede

Rahat bir anneyim ben. Cocuklarımın kırmasına,dökmesine,yirtmasina asla karışmam amma KENDİ EVİMDE. Kolay kolay kimseye gitmem. Gidiceksemde cocuğumla konuşurum küçük henüz 14 aylık anlamıyor ama buyuk 5 yasında. Giderken örtü alırım yıllardır böyle sererim yere masada yiyeceksede sandalyesinin altına koyarım bilirim dokucek. Kimse benim yüzümden yorulmak zorunda değil. İki lak lak yapicam diye niye arkamdan küfür ettireyim ki.
Hiç dert etme ayıp oldu mü diye. Bir ayıp varsa ortada 17 aylık yavruya cips çikolata yediren rahat annenin ayıbı var.

Back