Misafirinizin buzdolabınızı sizden izinsiz açmasi sizi rahatsiz eder mi bide dolaplar daki esyalarinizı kullanması izinsiz sekilde

Ağzını açıpta ne yapıyorsun burada diyemedin mi ?Belki altınımız belki paramız var ne karıştırıyorsun çıkar mısın deseydin bir daha da o insanı evinize almasaydın.Büyü bile koyabilir .
Zaten kızdım ona birdaha falan girme dedim dinlemiyorki beni bende yasak koydum ailem izin vermiyor dedim gelmesin diye

Ettim dinlemiyorki beni ciddiye bile almıyordu bende zaten ona sinirlendim akşamında yasak koydum bizim eve gelmesin diye

Tüm bunlar olurken ses çıkarmamışsınız, engel olmamışsınız, buraya mı yazdınız. Biz mi gelelim kulağını çekelim arkadaşınızın
Engel oldum işte yasak koydum gelemez artık bizim eve

Universite hayatim boyunca hep ev arkadasim ya da yurt arkadasim oldugu icin, ya da hep birileri ile beraber yasadigim icin ben cok garipsemezdim acikcasi. Yalniz, evime de herkesi cagirmam. Cok yakin oldugum insanlar gelir misafir olarak onlarin da benim evimde rahat olmalarini isterim.

Evime gelen herkes buzdolabımı açabilir, istediğini alıp yiyebilir, hatta bundan memnuniyet duyarım, mutfak dolaplarımı da açabilir, bardak, çatal vb alıp kullanabilir ama evdeki başka dolap / çekmeceleri izinsiz açmasını istemem, o farklı ve açarsa bozulurum.
Ama sizin arkadaşınız resmen evi karıştırmış, bu hiç normal değil.

Hic kimsenin dolap karıstırmasını istemem buna annem de dahil(sadece lohusaliklarimda yanımda kalmistı o zaman mecburen dolabi acti bakti tabii) ne annem ne de kv evime geldiğinde dolap karıstirmazlar hic hoslanmam baskasının yapmasi imkan dahilinde bile degil

Ben mutfağıma girilmesini bile pek istemem. Yakın arkadaşım bile olsa izinsiz dolabımı açsa rahatsız olurum.
İzin alarak açabilir ama izinsiz açmak sınır ihlali gibi geliyor bana.
Arkadaşınız bayağı rahatmış.

Benimde zaten artık evime girme yasağı koydum ailem seni evde istemiyor falan dedim gelmeyecek artık
yaşın daha küçük muhtemelen onun da haddini bilsin
terbiye alamamış yeteri kadar demek ki
ailem istemiyor diyerek iyi yapmışsın tekrardan küsme zamanı gelmiş

Ettim dinlemiyorki beni ciddiye bile almıyordu bende zaten ona sinirlendim akşamında yasak koydum bizim eve gelmesin diye
Arkadaşım dediğiniz kişi normal kabul edilebilecek şeyler yapmıyor. Yerinizde olsam bu insan arkadaşım olabilir mi gözden geçiririm.
Ailem yasakladı diyerek topu onlara atmayın. Böyle bir bahaneye sığınmak işinizi bir yere kadar görür ama yeterli değil.
'Bugün yaptığın hareketlerden çok rahatsız oldum. Ailemin odasını karıştırman hiç yakışık değil.' demek ayıp olmayacaktır.
Hayatta ailenizi bahane edemeyeceğiniz şeylerle karşılaşacaksınız. Kendi cümleleriniz, kendi sınırlarınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…