- 2 Mart 2025
- 17
- 2
- 1
- 18
- Konu Sahibi sjsjdksjnxnsndnd
-
Zaten kızdım ona birdaha falan girme dedim dinlemiyorki beni bende yasak koydum ailem izin vermiyor dedim gelmesin diyeAğzını açıpta ne yapıyorsun burada diyemedin mi ?Belki altınımız belki paramız var ne karıştırıyorsun çıkar mısın deseydin bir daha da o insanı evinize almasaydın.Büyü bile koyabilir .
Zaten bende artık almayacamEtmez mi ,ne diyorsunuz ? Sorun sizin sinir çizmemeniz ,kimse ben izin vermeden bunları aslaa yapamaz.Öyle insanlari da zaten eve almam.Net.
Yok birşey çalmadıYaptığı çok yanlış, umarım bir şeyler çalmamıştır.
Ettim dinlemiyorki beni ciddiye bile almıyordu bende zaten ona sinirlendim akşamında yasak koydum bizim eve gelmesin diyeNe kadar samimi de olsam bana 'şunu dolaba koyar mısın' diye rica etmedikçe kimsenin dolabını açmam. Herkese evindeki her kapak açık da olabilir benim karşımdaki insana saygı duyma şeķlim böyle. Benimde sorulmadan açılsın istemem.
Hatta kardeşimle ev yerleştirdim, bende kalırken açabilir miyim diye sordu önce. Tabi ki dedim ama sorması hoşuma gitti. Bir kaç kez söyledim aç, ne istersen al, istersen pişir.
Annem tek bir dolabımı açmamıştır burda ne var diye.
Özellikle buzdolabı mevzusu değişkenlik gösterir ama izinsiz kendine sofra kurması , kendi kendine kahve yapması falan çok samimi bir ilişki ister. Önce sizden bir sinyal alması lazımdı. Rahatsız olduğunuza göre göz kırpmamışsınız benin evim seninde evindir diye. Annenizin odasına girmesi büyük falso mesela buna kesinlikle müdahale etmeliydiniz.
Kü
Misafirin kim olduğuna bağlı. Yakın olduğum birisinden rahatsız olmam ama onun dışında pek samimi olmadığım birisi dolabı açarsa rahatsız olurum.Tüm bunlar olurken ses çıkarmamışsınız, engel olmamışsınız, buraya mı yazdınız. Biz mi gelelim kulağını çekelim arkadaşınızın
Engel oldum işte yasak koydum gelemez artık bizim eveTüm bunlar olurken ses çıkarmamışsınız, engel olmamışsınız, buraya mı yazdınız. Biz mi gelelim kulağını çekelim arkadaşınızın
Kusmeden önce eve gene geçmesini yasaklamıştım çünkü gördüğü her şeyi istiyordu hatta bir arkadaşımız daha vardı beraber takiliyorduk o kızla konuştuk bu konuyu bundan kustuk herşeyde gözü kalıp ve her şeyi istiyorduKüsmeden öncede böylemiydi
Ailesinin durumu iyi değil mi kiKusmeden önce eve gene geçmesini yasaklamıştım çünkü gördüğü her şeyi istiyordu hatta bir arkadaşımız daha vardı beraber takiliyorduk o kızla konuştuk bu konuyu bundan kustuk herşeyde gözü kalıp ve her şeyi istiyordu
Arkadaşınız bütün bunları yaparken siz ne yaptınız?Muhabbeti azaltacam eve girmesini yasakladim ama çünkü annem ve babamın yatak odasına kadar karıştırdı ve çok rahatsız oldum
yaşın daha küçük muhtemelen onun da haddini bilsinBenimde zaten artık evime girme yasağı koydum ailem seni evde istemiyor falan dedim gelmeyecek artık
Arkadaşım dediğiniz kişi normal kabul edilebilecek şeyler yapmıyor. Yerinizde olsam bu insan arkadaşım olabilir mi gözden geçiririm.Ettim dinlemiyorki beni ciddiye bile almıyordu bende zaten ona sinirlendim akşamında yasak koydum bizim eve gelmesin diye
Ailesinin durumu bizden daha iyiAilesinin durumu iyi değil mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?