- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.048
- 498
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
Benim kız da aynısı. Allah korusun sağlam büyüsün ler insallah.Merhaba hanımlar.18 aylık kızım var.Kızımı çok seviyorum.Elimden geldiğince kendimce okuyarak araştırarak onu büyütmeye çalışıyorum.Paylaşımcı,oyun sever,sarılmayı çok sever öper.Kızım çok hareketli bi çocuk ve de zayıf.Mesela kaydırağı var kaymak yerine en tepeye çıkıp dönüyor,tahtıravallisi var üstüne oturmak yerine üstüne çıkıp bi bölmeden diğer bölmeye geçiyor.Komidinin çekmecesini açıp şifonyere tırmanıyor.Çöp kocasını klozetin önüne koyup kapalı klozetin üstüne çıkıyor.mutfakta kiler gibi dolabım var raflara tırmana tırmana en üste çıkıyor.Koltuğun 10-15 cmlik başına çıkıyor Çok heyecanlı hareket ediyor ve sürekli düşüyor.Ayağı kayıyor,kafasını vuruyor.bu yaptıklarını yaptığı yerleri kapalı tutuyorum.Bugün misafirlerim vardı.Yaşıtı bebek vardı.Sürekli hareket halinde düşüyor kalkıyor engel olmaya çalışıyorum ağlıyor felan ama bende elimden geldiğince peşindeyim.Hizmet mi edeyim çocuğa mı bakayım .Gelenler " çok rahatsın ben çocuk bakarken hiç bişey yapmam,benim ki uyanınca gözümden ayırmam".gibi şeyler söylediler.Çok üzüldüm.Eşimle büyük kavga etmiştim dün onun üzüntüsü bi yerden çok kötü çok umursamaz bi anneymişim gibi hissettirdiler.Sizce de öyle miyim ? Ne yapmalıyım?
Millete sakın kulak asma.