Misafirinizin buzdolabınızı sizden izinsiz açmasi sizi rahatsiz eder mi bide dolaplar daki esyalarinizı kullanması izinsiz sekilde

Muhabbeti azaltacam eve girmesini yasakladim ama çünkü annem ve babamın yatak odasına kadar karıştırdı ve çok rahatsız oldum
Ağzını açıpta ne yapıyorsun burada diyemedin mi ?Belki altınımız belki paramız var ne karıştırıyorsun çıkar mısın deseydin bir daha da o insanı evinize almasaydın.Büyü bile koyabilir .

Etmez mi ,ne diyorsunuz ? Sorun sizin sinir çizmemeniz ,kimse ben izin vermeden bunları aslaa yapamaz.Öyle insanlari da zaten eve almam.Net.

Su almak için veya yemeğe yardım için açıyorsa rahatsız etmem buzdolabı sonuçta yiyecekten başka ne olacak? Gereksiz açıp karıştırıyorsa rahatsız olabilirim ama onu da kafamda kurgulayamadım kim durduk yere buzdolabını açıp kurcalar

Ne kadar samimi de olsam bana 'şunu dolaba koyar mısın' diye rica etmedikçe kimsenin dolabını açmam. Herkese evindeki her kapak açık da olabilir benim karşımdaki insana saygı duyma şeķlim böyle. Benimde sorulmadan açılsın istemem.
Hatta kardeşimle ev yerleştirdim, bende kalırken açabilir miyim diye sordu önce. Tabi ki dedim ama sorması hoşuma gitti. Bir kaç kez söyledim aç, ne istersen al, istersen pişir.
Annem tek bir dolabımı açmamıştır burda ne var diye.

Özellikle buzdolabı mevzusu değişkenlik gösterir ama izinsiz kendine sofra kurması , kendi kendine kahve yapması falan çok samimi bir ilişki ister. Önce sizden bir sinyal alması lazımdı. Rahatsız olduğunuza göre göz kırpmamışsınız benin evim seninde evindir diye. Annenizin odasına girmesi büyük falso mesela buna kesinlikle müdahale etmeliydiniz.

Sizi rahatsız eder mi
Kim olduğuna bağlı,samimi bir arkadaşımsa sorun olmaz ki zaten samimi olmadığım insanı neden evime davet edeyim,dolap yani ne olacak içinde hazinemi var sanki,açsın baksın canı bişey isterse yesin bundanda esirgemem yani,ben sıcak kanlı bir insanım samimi olduğum kişilerin evimde rahat etmesini isterim o tarz hesaplar yapmam ama rahatsız olan bir insansanız evinize çağırmayın,bu arada yaş kaç bilemedim ama 20 yaş ve üzeri iseniz insanlara seni istemiyorum ailem seni istemiyor denmezherşeyin bir adabı oluru var araya mesafe koyarsınız soğukluk girer vs.

Evime rahatsız olacağım hiçkimse gelmiyor benim hoşlanmadığım biri de madem gelmiş bir şekilde açıp istediğini yiyebilir buna neden takılayım ki yani. Yatak odası gibi kişisel bir alan olmadığı sürece tabi

Ben kimsenin buzdolabını sormadan açmam bu bende bir huydur, ama benim buzdolabımı mutfak dolaplarımı açabilirler bir iş vs yaparken sormalarına gerek yok.
Ha mesela annem bakim düzenlimi hımm bakim bura temizmi diye açar ona sinir olurum.
Hangi niyetle açıldığı önemli yani.

Annenizin odasini bile nasil karistirdi siz nerdeydiniz o karistirirken nicin engel olmadiniz? Bence siz küslüge geri donun.
Ya o anda kardeşim ağlıyordu bende onun yanına gitmiştim susturuyordum o anda girmiş dolabi falan açıyordu kızdım zaten dedim bir daha geçme falan sonra da aynı gün akşam yazdım ailem senden rahatsız oluyor ondan bize gelmeni yasakladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…