- 31 Ocak 2025
- 403
- 1.097
- 28
- Konu Sahibi sjsjdksjnxnsndnd
-
Ağzını açıpta ne yapıyorsun burada diyemedin mi ?Belki altınımız belki paramız var ne karıştırıyorsun çıkar mısın deseydin bir daha da o insanı evinize almasaydın.Büyü bile koyabilir .Muhabbeti azaltacam eve girmesini yasakladim ama çünkü annem ve babamın yatak odasına kadar karıştırdı ve çok rahatsız oldum
Kim olduğuna bağlı,samimi bir arkadaşımsa sorun olmaz ki zaten samimi olmadığım insanı neden evime davet edeyim,dolap yani ne olacak içinde hazinemi var sanki,açsın baksın canı bişey isterse yesin bundanda esirgemem yani,ben sıcak kanlı bir insanım samimi olduğum kişilerin evimde rahat etmesini isterim o tarz hesaplar yapmam ama rahatsız olan bir insansanız evinize çağırmayın,bu arada yaş kaç bilemedim ama 20 yaş ve üzeri iseniz insanlara seni istemiyorum ailem seni istemiyor denmezSizi rahatsız eder mi
Kızkardeşlerim annem ve abimin eşi dışında kim açsa rahatsız olurdum.Ben de kimsenin bir şeyine el sürmem hele ki dolabına. Çok hassasım bu konularda.Sizi rahatsız eder mi
18 yaşındaymış.Eve gelmesini yasakladım nasıl bir ifadedir ya
Misafirin kim olduğuna bağlı. Yakın olduğum birisinden rahatsız olmam ama onun dışında pek samimi olmadığım birisi dolabı açarsa rahatsız olurum.Sizi rahatsız eder mi
Ya eve almama sebebim ben başka birşeyle ugrasirken odalara girip karıştırması rahatsız oldum bu yüzden deBen hiç kimsenin açmam izinsiz açılırsa da rahatsız olurum. Ama eve bir daha almayacak derecede değil
Odaları karıştırıyor mecbur yasakladim ailem izin vermiyor dedim öyle yasak koydumEve gelmesini yasakladım nasıl bir ifadedir ya
Ya o anda kardeşim ağlıyordu bende onun yanına gitmiştim susturuyordum o anda girmiş dolabi falan açıyordu kızdım zaten dedim bir daha geçme falan sonra da aynı gün akşam yazdım ailem senden rahatsız oluyor ondan bize gelmeni yasakladiAnnenizin odasini bile nasil karistirdi siz nerdeydiniz o karistirirken nicin engel olmadiniz? Bence siz küslüge geri donun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?