misafirimiz var kızlar haydi buluşalım...

benim o günüm doluymuş ablam yaa,bu gün arkadaşlar hatırlatınca şok oldum,diyom ya kafa yerinde deil,dünnayla irtibat kesik,:2:
diyom ki şayet keyfim yerinde olursa,sizde erken saatte toplaşırsanız sizlerle olur,ordan geçerim bebe görmeye inş.:ecrin_bebek:

tamam canım başka buluşmaya inşallah..saat 1ile 2 arası diye düşündüm.anca gelirler düzce den çünkü...yerimseniben

slm kızlar ben buarada değilim düğünümüz var pazartesi erken gelirsen yanınızda olmayı isterim özellikle misafirler için gelmek isterim herkese slm

pazartesiyi iple çekiyorum arkadaşlar..bende hepinizi görecegim için çok mutluyum .ama lütfen hepiniz gelmeye çalışın ...hepinizle tanışmak istiyom ama ben :)))

selam hatunlar...eğer annem iyi olursa bende gelmeye çalışacağım inş.bi ara da bizim burdaki yunus marketiin bahçesine panayır kuruldu.orda da buluşalım kapanmadan.hemide gondala felan bineriz.az eğleniriz.ni dersiiiz?

inşallah canım....:Saruboceq:

kız daha önceden neden haber vermiyosun=)))

haydeç ablacım ben inş.yarın en geç 1 de gelmee çalışçam ,sizde geç kalmayın lüffen,
fazla kalamıcam çünkü:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…