ablacım şu benim çöpleşik kafayı toplarsam inş.gelmeyi çok isterim,:bbo:
sivri bibercim bizi yorma gülüm gel kendin gez bi ara orayı burayı çarkı vs,
hemde tanışır kaynaşırız olma mıkaydirigubbakcemile5
inanın hepinizin olmasını isterim buluşmada..gelende sağolsun gelemeyende..şengülcüm buluşma pazartesi belli.çünkü ablam ogün geliyor başka günde olabilirdi ama salı günü gidecek..boşvercim aslında seninde olmanı isterdim ama çalışıyorsun..hafta sonunada denk getiremedim..inşallah diğer buluşmalarımız hafta sonu olur canım...canocum fotoğraf makinanı getirirsen ii olur.çünkü bizimki bozuk...vereliniortak
inanın hepinizin olmasını isterim buluşmada..gelende sağolsun gelemeyende..şengülcüm buluşma pazartesi belli.çünkü ablam ogün geliyor başka günde olabilirdi ama salı günü gidecek..boşvercim aslında seninde olmanı isterdim ama çalışıyorsun..hafta sonunada denk getiremedim..inşallah diğer buluşmalarımız hafta sonu olur canım...canocum fotoğraf makinanı getirirsen ii olur.çünkü bizimki bozuk...vereliniortak
Canın saolsun ablacım gönüller bir olsun yeterki.İnşallah evime davet edecem ozaman görüşürüz.
Haftaya pazartesi mi ?
Tam net nerde buluşulacak
Belki gelirim yerimseniben Haydeç abla....
şengülüm haftaya pazartesi canım..kirtetebe caddesinde altınşiş kebep..yanında pastahane var.saat 1 le 2 arası diye düşündüm ben..katılmanı çok sterim..Şeniz
Anladım abla hayırlısı diyom
Umarım görüşürüz...
inşallah hayırlısı olsun..bu arada kebab olmuş kebebbilmiyorumkismile
selam kızlar .oy oy abloşum için buluşmamı yapıyonuz.ama size bi süprizim var bende geliyorum.... bi aksilik olmazsa tabe :lepi:
sizlerle ne zamandır bende tanışmak istiyodum ....malesef aksilikler kavuşmamıza engel oldu :çok üzgünüm:
neyse kızlar pazartesiyi iple çekiyorummmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
oy oyyy denefimde gelecekmişşalkisalkisalkisolumunekankayizsmilene yapıp ne edip gelmemiz şart oldu şinciii...kaydirigubbakcemile5selam kızlar .oy oy abloşum için buluşmamı yapıyonuz.ama size bi süprizim var bende geliyorum.... bi aksilik olmazsa tabe :lepi:
sizlerle ne zamandır bende tanışmak istiyodum ....malesef aksilikler kavuşmamıza engel oldu :çok üzgünüm:
neyse kızlar pazartesiyi iple çekiyorummmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
selam kızlar nasılsınız
hepınızı ne zamandır gormek ıstıyordum ...benım için çok önemlı bır buluşma olacak pazartesı ıple çekıyorum hepınızı çok öpuyorumopuyorumnanaktan
bende gelemessem çatlıcam abla vallabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?