arkadaşlar ablam gülse için bir buluşma yapalım..yer olarak siz ayarlayın..saat 1 ile 2 arası olabilir canlar..hadin kimler müsait...yer olarakta sanırım beyaz sen orda çalıştın ismi aklıma gelmiyor biz orayı çok beğendik...
ablam ablam misafirlerimizbaşımızla bberaber..ben bu cuma ev taşıyacağımama ne edip ne yapıp gelmeye çalışırım.özledik çünkümmmŞeniz
buluşma güzel oldu ablacım ablanıda görmeyi çok isterim bu hafta içi bi istanbula gidişim var ama pazartesiye kadar dönmeyi umuyorum inş. yer olarakta dediğin altın şişmi acaba??
buluşma güzel oldu ablacım ablanıda görmeyi çok isterim bu hafta içi bi istanbula gidişim var ama pazartesiye kadar dönmeyi umuyorum inş. yer olarakta dediğin altın şişmi acaba??
sanırım altın şiş yanında pastahane var... dün ordaydık..sigara içenler içinde dışarda oturmaya yer var...ama sizlerde fikirlerinizi söyleyin..
evet ablacım altın şiş kebap benim içinde uygundur isterlerse herkez orda buluşuruz..
dön beyazım ya...sana iyi tatiller diliyorum..ama kızın okula başladı senin nasıl olacak..annenmi gönderecek...
bir mani çıkmazsa bizde varız oğluşumlaaa
bir mani çıkmazsa bizde varız oğluşumlaaa
evet bayağı oldu ablam bizde sizi çokk özledik inşallah bir engel çıkmazoy oy oy alpereni accık sevebilcez ..inan çok sevindim canım..çünkü uzun zamandır görüşemedik..en son sanırım pisimde görüştük seninle...alkisalkisalkis
canım benim hoşgeldin yaramaz nasıl:))
evet bayağı oldu ablam bizde sizi çokk özledik inşallah bir engel çıkmaz
hoşbulduk canımm yaramaz iyiii beni yoruyo sadece zor uyuttum keratayı gözleri kapanıyo ama yok inat ediyo uyumuyo yaa kime çektiyse artıkkk
Ben Çekmem Foto banane:)
Ablacım Biliyosun bizim işleri ama ne yapıp ne edip yarım saatliğine kaçmayı planlıyorum yanınıza
O açıdan, altın şişte yakın bana ,Kaçmam daha kolay olur , diğerleri içinde uygunsa
Hadee nennnkızım bu foto işi senin isteyenleri çek istemeyenleri zorla çek tamammı
Bibercim ben bugün caddeyi senin için birrr boşver içinde birrr kere geçicem biri gidiş biri geliş senin için gelişimi gidişimi geçimsakaryalılar bol bol buluşun bakalım benim içinde gezin çark'ı , mesireyi orayı burayı
orda yaşamayı çok istiyorum...
Hadee nennn
çekmem foto moto ben artıkın:)
Bibercim ben bugün caddeyi senin için birrr boşver içinde birrr kere geçicem biri gidiş biri geliş senin için gelişimi gidişimi geçim
yaa o diil de niye sen kendin için geçmiyosun caddeyi gelmicekmisin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?