ahh cnm sagol adını gördükce muhtesem yüzyıldaki izabe fortunaa geliyo adına ne zaman görsem oo azerice izabel fortuna diyorumUzun bi aradan sonra çok şükür konu actin
Bidaha bu kadar uzun ara verme limoncu
ben yurt dışından gelen misafirim için bir tur şirketiyle anlaşmıştım vip araçla gün boyu istanbulu gezmiştik malum istanvul trafiği sıkıntılı, şirket bize güzel bi program yapmıştı bizim için. Bende arabamla çıksam park parası benzin parası aynı hesaba gelecekti. Onlarında baya hoşuna gitmişti vip münübüsle gezmekkızlar yurt dısından misafirlerim gelicek
yılbası icin
4 kisi sizce tam hazırlık istiyorum gözden hic bisey kacmasın dolaba atılcak biseyler tatlı tuzlu vs vs gezi programları yılbas gecesi cıksak mı cıkmasak mı kararsızım en azından yemeye dısarı cıkıp gece 11 gibi gelip meyve tatlı falan hazılar evde devam ederiz diye düsündüm sabahıda zaten gec kalkarız güzel bi kahvaltı sonra yine dısarı cıkarız ama nereye gideriz kararsızım avrupa yakası tarafında yerler söylerseniz süper olur
bide bunlar yurt dısından simdi ne gibi süprizler yapabilirim özel hissetsinler kendilerini evime her gelen zaten bas üstündedir ama simdi yurdunu özlemis insanlar nasıl mutlu ederim nerelere götürür ne tatlar tattırmalıyım yardım kızlar....
kızlar yurt dısından misafirlerim gelicek
yılbası icin
4 kisi sizce tam hazırlık istiyorum gözden hic bisey kacmasın dolaba atılcak biseyler tatlı tuzlu vs vs gezi programları yılbas gecesi cıksak mı cıkmasak mı kararsızım en azından yemeye dısarı cıkıp gece 11 gibi gelip meyve tatlı falan hazılar evde devam ederiz diye düsündüm sabahıda zaten gec kalkarız güzel bi kahvaltı sonra yine dısarı cıkarız ama nereye gideriz kararsızım avrupa yakası tarafında yerler söylerseniz süper olur
bide bunlar yurt dısından simdi ne gibi süprizler yapabilirim özel hissetsinler kendilerini evime her gelen zaten bas üstündedir ama simdi yurdunu özlemis insanlar nasıl mutlu ederim nerelere götürür ne tatlar tattırmalıyım yardım kızlar....
bence o saatte geri dönmek saçma dışarı çıkacaksanız geç dönersiniz diye düşünüyorum ama o şekilde de bence yani misafiri alıp dışarı çıkartmak o gece dışarda yedirmek saçmakızlar yurt dısından misafirlerim gelicek
yılbası icin
alkol olacaksa mezede yapması gerekCeylinden menü önerisi geliyor yine
Bak limoncum .
Çorba (mercimek, domates yada sevdiğin başka bir çorba )
Ana yemek etli ( İslim kebabi, kavurma, hasanpaşa..)
Tavuk yemeği ( sebzeli tavuk, sıradan but..)
Pirinç pilavı
Etli yoğurtlu manti
İçli köfte
Domates salatası.
Tatlı olarak bir şerbetli tatlı. (Tarif verebilirim)
Bir pasta (mutlaka evde yap tarif vereyim istersen)
Tuzlu kurabiye
Birde tatlı kurabiye.
Sonra kahve- lokum yaparsın yeter
Menün güzelmiş. Ben isteyebilirim şerbetli tatlı ve pasta tarifi..Ceylinden menü önerisi geliyor yine
Bak limoncum .
Çorba (mercimek, domates yada sevdiğin başka bir çorba )
Ana yemek etli ( İslim kebabi, kavurma, hasanpaşa..)
Tavuk yemeği ( sebzeli tavuk, sıradan but..)
Pirinç pilavı
Etli yoğurtlu manti
İçli köfte
Domates salatası.
Tatlı olarak bir şerbetli tatlı. (Tarif verebilirim)
Bir pasta (mutlaka evde yap tarif vereyim istersen)
Tuzlu kurabiye
Birde tatlı kurabiye.
Sonra kahve- lokum yaparsın yeter
limoncu açacak konum yok demiştin bugün ama bakıyorum varmışkızlar yurt dısından misafirlerim gelicek
yılbası icin
limoncum vermez o paraları israfffftır israfffben yurt dışından gelen misafirim için bir tur şirketiyle anlaşmıştım vip araçla gün boyu istanbulu gezmiştik malum istanvul trafiği sıkıntılı, şirket bize güzel bi program yapmıştı bizim için. Bende arabamla çıksam park parası benzin parası aynı hesaba gelecekti. Onlarında baya hoşuna gitmişti vip münübüsle gezmek
İstanbul en güzel tramvayla metroyla gezilir ozamanlimoncum vermez o paraları israfffftır israfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?