- 25 Nisan 2013
- 1.552
- 3.625
- 33
-
- Konu Sahibi mutlucicek
kpaıyı açmayacakasınız çok netHerkes en az bir haftalığına geliyor zaten sonra 10 gün yapıyorlar ben evimde tek kalamıyorum. Ben insanlar için taşınmadım ama onlar anlamıyor bunu. Misafirin yediği içtiği sayılmaz ama bütçem de kaldırmıyor bir harcayacakken üç gidiyor en az. Ev kira tek maaş şuan ama düşünen yok
bence hiç gülünecek bir şey değil sinirlenmekte çok haklısınteşekkür ederim, valla hamilelikten mi bilmiyorum dün aşırı sinirlendim normalde güler geçer söylerdim belki de ama düşünülmemesi, canımı sıkacak şekilde teklif edilmesi acayip tadımı kaçırmıştı. Bugün komple geçti gerginliğim şükür
Zaten benim arkadaşım değil eşimin arkadaşı onlar ama eşim de mesafe koyma konusunda pek başarılı sayılmaz
İşte sana yazan insanlar da yüzsüz. Ay misafir bereket tamam da evimi otel beni de hizmetli gibi kullanmasınlar yetoo arttıkBenim eşimin bayıldığım bir cümlesi var Ankara biri gelmek istediğinde veya ailesine gelip bize uğramak istediğinde gülerek üzgünüm bizim evimiz ayrı yolumuz sapa diyordu djdjdjdjs yolumuz iyice sapalaştı ama insanlar ona değil bana yazmaya başladı ben okey derim diye düşündüler sanırım
Nasıl böyle diyebilirsiniz kötüsünüz demişti. O kızla iletişimim bitti. Ama aşırı rahatladım. Hiçbir şey kaybetmedim. Maddi tüm haklarımı helal ediyorum ama manevi olarak hakkımı helal etmiyorum. Ben onun nikah şahidi idim, kına gecesi ve düğününde herkes beni organizatör sanmıştı. Kina gecesi evin önünde olacak diye sandalyeleri öğlenden ben onun istediği gibi dizmistim. Amele yanığı olmuştumBence siz de kabul etmediğiniz zaman sizi silecekse bırakın silsin ya.
Dediğimi anlamamışsınız. Bu kadar basit bir şeyde bile hayır diyemiyorsunuz. Madem 3 gün idare ederim ne olacak diyorsunuz öyle ise sorun yok küçücük evde düşüncesiz insanları ağırlayacak olan sizsiniz. Kolay gelsin.Benim konuştuğum bir konuda eşimin dönüp yazmasına gerek görmüyorum. Hayatımda ilk defa yaşadığım bir şeyle de emin olun bebeğime kötü örnek olmam.
tanımadığım insanlara karşı bile nazik bir insanım üslup açısından 12 gün gelmeyecekler zaten, 3 gün de idare edebilirim, 3 gün idare edemesem aylar önce buna sinirlenirdim. Bir şeyi 3 gün idare etmekle 12 gün idare etmek arasında bir fark var benim canım buna sıkıldı dün akşam.
Çok teşekkürlerDediğimi anlamamışsınız. Bu kadar basit bir şeyde bile hayır diyemiyorsunuz. Madem 3 gün idare ederim ne olacak diyorsunuz öyle ise sorun yok küçücük evde düşüncesiz insanları ağırlayacak olan sizsiniz. Kolay gelsin.
Bence de yukarıdaki gibi söyleyin. hamileliğim zor geçiyor. Misafir edemeyeceğim deyin. Hiç gelmesinler. Küsen küssün, siz eninde sonunda onlardan nefret edeceksiniz zaten bu gidişle. Ben nefret ettim bile.Açık sözlü olmak neden korkutuyor ki son dönemlerimdeyim zorlanıyorum dinlenmem gerekiyor bu sefer misafir edemicem siz dostumuzsunuz bizim aramızda yanlış anlama olmaz diyin kapatın konuyu.