Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence çok ıyı yaptın yok bone china yok fine bone gibi saçma sapan şeyler çıkardılar ve çok pahalı gayet uyguna almışssın bnce. benim de yemek takımım çok sade ve uygunlardan masa örtüsü ve masa süsleriyle yemekleri koyunca da harika oluyr. merak etme zaten kımse yemeğe geldiğinde hımmmm tabaklara bak demıyor genel izlenıme ve yemeklerin lezzetine bakılıyor bir de güler yüze tabisi.
Güle güle kullanın,bende şu aralar yemek takımı araştırmasındayım.Kare takımlara göre fiyatı gerçekten çok makul. Gayet de zarif bi takım sonuçta hepsi aynı işlevi görevi görüyor abartmaya da gerek yok.Ayrıca her yıl farklı bir model çıkıyor 2 yıl sonra zaten sıkılıcaz pahalı alsakta. Mantıklı bi seçim tekrar güle güle kullanın :))
Ben de çok beğendim , güle güle kullan inşallah ... bu aralar bende arayıştayım ama fiyatlar resmen uçmuş durumda ..
inşallah bende uygun bişiler bulabilirim![]()
çok güzel güle güle kullan canım. bende o fiyatlara bakınca şok oluyorum ve gereksiz buluyorum.
sonuçta keseme göre hareket etmeliyim. çok güzeller ama zorlamanın anlamı yok bazı durumlarda.
olsa herkes alır. önemli olan iyi günler de sağlık ve mutlulukla kullanabilmek
gerçekten uygun fiyata almışsın hemde bu kadar güzel bir yemek takımını çok beğendim canım sade ama güzel ve fiyat olarak çok uygun güle güleeeeeeee kullan![]()
arkadaşlar ben yemek takımımı bernardoda aldım 1700 tl . fakat içerisinde neler yokki =)))
misafir için yemek takımı.
günlük yemek takımı.
çaydanlık.
cezve seti.
tencere seti.
çatal kaşık bıçak seti.
daha kullanmadım tabi . mayısta evleniyorum inşallah. :))