• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Misafir yatak odamı kapladım...

Dmtay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
92
0
86
43
İstanbul
Bu oda benim genç kızlık odamdı şimdi misafir yatak odası olarak kullanıyoru...Eski rengi pembe beyazdı ve ben çok sıkılmıştım...Praktikerde satılan mobilya kaplama kağıtlarıyla kapladım ve maliyeti de çok uygun... :nazar:

Eklentiler

• $DSC00600.webp
    $DSC00600.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 125
  • $DSC00601.webp
    $DSC00601.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $DSC00603.webp
    $DSC00603.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 115
  • $pembe.webp
    $pembe.webp
    4 KB · Görüntüleme: 112
çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık bende oğlumun odasını böyle değiştirdim hayal gücünün sınırı yok ortaya çok güzel şeyler çıkıyo ayrıca kendi yaptığınız şeyler insanın daha da hoşuna gidiyor

Evet kesinlikle öyle :)) sanki bir sanat eseri yapmış gibi heyecan verdi bana :))

Çok güzel olmuş canım.Kullanışlı oluyomu bunlar yani kalkma falan yaparmı hep duydum gördüm ama yakından görmedim hiç

pink_u , ben mutfağıma da yaptım tezgahın üzerindeki kısımları da kapladım süper oldu hemde ıslak zemin olmasına rağmen birşey olmadı ama bu folyoların kalitelilerini almak gerek mutfağımı tamamen değiştirdi tavsiye edrim

Praktikerden aldım 5 - 10 - 20 Tl ye kadar var...eni 45 mm boy 2 metre..Bir çok desen var hayal gücünüze göre her şey yapılabilinir..Benim eksiğim tülüm ve lambam şu anda ona da bulurum heralde en pratiğinden bişe :))

çok güzel olmuş.. dokununca nasıl pkei yüzeyi? plastik gibi mi?

bir de uçları kalkıyor mu? neyle yapıştırdın?

Son düzenleme:
Dokununca ne plastik gibi ne de kağıt gibi...ınan yeni kapladım kullanılışı hakkında bir yorum yapamam henüz ama April78 mutfağını kaplamış hatta tezgahını bile kapladığına göre kullanışlı olmalı canım..

vallahi bu kadar pratik ve güzel dizaynlı olunca benim kapıyı bile kaplayasım gelir kesin yerimseniben

Back
X