Esinizin esinin haberi var mi sizden onu merak ediyorum.
niki bile uyumlu ruh durumuylawalla hic bir sey anlamadim ben.
evet banlandi falan ama simdi o zaman delihindi'nin kocasi kendine sevgili yapmis ve bosanmak istedigini soylemis. delihindi de kafayi kirip "acaba bunlar boyle bisey yapabilirler mi hakkat?" diyerek burayi yoklamis :/
ya da yine delihindi kafayi kirip "acaba insanlar kocamin sevgilisi oldugunu ogrenince nasil da buyuk tepkiler verecek gorelim bakalim" diyerek kendine manevi tatmin saglamaya calismis :/
bir yandan da kocasi bosanmak istemesine ragmen once tup bebek yap bana sonra naparsan yap demis :/
aklima sadece bu uc senaryo geldi benim :/
yada bizimle tastas geciyor bir cesit manik evrede :/
heff ne karisik isler yarab ;/
Haberi var. Bazen karşı çıkıyor bazen sana üzülüyorum anne olmak istiyorsun olsun diyor. Bazen evde bazen 4 ay ortadan kaybolur. Bilmiyorum .kardesimin haberi var derhal bırak eve gel sağlıklı değilsin diyor.bilmiyorum. artik hiçbir şey bilmiyorum. Yorgunum. Yüzyıllar boyunca aynı noktada debelenmis gibi yorgunum
hageden yaw hic birimiz de aymadik duruma belliymis gibi de :/niki bile uyumlu ruh durumuyla
Bacanağın olur.Esiniz demek istemis yasimdi benim kafam karisti sizin baskasi ile resmi nikahli sevgiliniz esinizse benim resmi nikahli kocam benim neyim oluyor
Şoför aşçıya, aşçı bahçıvana, bahçıvan kahyaya, ev sahibi de hepsine.Bi dakika ya mevzu çok karışmış, bir özet geçebilecek olan var mı?
BenceBibibella çok haklı.
Konuda teorilerden birini seçti ve gidişatı o şekilde evirdi.
Evli derken . Evli değil. Değil. Değil.
Senin k.validen yok,hatta bir kocan pardon eşin bile yok çakma trol seni.Kayinvalidem bende kalıyor iki haftadır. Ben normalde işten gelince uyurum , sonra eşimle dışarı çıkarız .akşam yemeğini dışarda yeriz.
Kayinvalidem evdeyken dışarı çıkamıyoruz çıkmak istemiyor.
Yanında uzanamıyorum. Uyuyamiyorum. Bunları yaparsam çok mu abes kaçar?
Yanlış anlasilmak istemiyorum ama daha ne kadar kalacak bilmiyorum
Buda başka kaynanamıO kayınvalide bu kayınvalide mi sizce? Özelden yazın.
Sorma ceyceyKonu sahibi metres mi şimdi?
Evli sevgilinin annesi sende falan kalmıyor. İlişkinizin aile içinde kabul gördüğünü ima etmek için böyle bir yalan uydurdun. Eğer böyle bir Durum olsaydı diğer konunda tatillerde arkadaş olarak ailesine gittim ama anlamışlardır onlar da durumu demezdin. Eşin yok, kayınvaliden yok. Senin de sözlükteki karşılığın sevgili bile değil.
Uzanın ne olacak,oda sizin bi anneniz.Kayinvalidem bende kalıyor iki haftadır. Ben normalde işten gelince uyurum , sonra eşimle dışarı çıkarız .akşam yemeğini dışarda yeriz.
Kayinvalidem evdeyken dışarı çıkamıyoruz çıkmak istemiyor.
Yanında uzanamıyorum. Uyuyamiyorum. Bunları yaparsam çok mu abes kaçar?
Yanlış anlasilmak istemiyorum ama daha ne kadar kalacak bilmiyorum
Pardon bilmeden yazdım şimdi gördüm arkadaşların yorumlarını,o sizin kayınvalideniz değilkiiUzanın ne olacak,oda sizin bi anneniz.
Hahahhah nuna güldüm hastanedeyim iyi geldiKonuyu okurken zaman mekan algımı kaybettim. Koca aslında tuzlukmuş.
Ceycey hindinin bir önceki konusuna göz at bak nasıl destek verenler varKonu sahibi metres mi şimdi?
O bir hindiSonuc olarak neymiş bu şimdi
Eşimi, metresi mi, delimi?
Nasıl bir dünyası varsa hanim ablacığım herkesi sahipleniyorSenin k.validen yok,hatta bir kocan pardon eşin bile yok çakma trol seni.
Buda başka kaynanamı
Ya olay ne ceza almış geçmiş konulara bakamadjm çok merak ettimSizin kayınvalideniz yok ki sevgiliniz hala evli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?