Misafir ağırlama ve yemek / kahvalti

Teşekkür ederim güzel fikir pankek kızartma felan düşünüyorum zaten. Cay saatine de kek yaparım dedim yada kedi dili pasta mandalinali daha önce yapmıştım güzeldi tiramisu Benzer

Ben kahvaltıya bırı gelecek olunca isleri cıksada gelmeseler fılan oluyorum
Sabhaın korunde tonla hazırlık yapmak nedir

Bana genıs zaman lazım ki stres olmayayım
Canım zaten gelen giden yok ilk kez geliyorlar evime :) allahtan uzakta oturuyorum başka ülkede ben öyle başım kaldırmıyor bazen ağır migren geçirdiğim zamanlar oluyor bir gün önceden börek felan yaparım daha rahat olur benim için geniş zaman kısmına katılıyorum haklısın

Ben kahvaltıya gelene peynir çeşitleri reçel zeytin yumurta kavun karpuz pizza börek
yapıyorum .
öğleden sonra ki bi çay vaktiyse kek patates piyazı poğaça kurabiye
Ayarlıyorum.

Walla öyle yazdınız ki kendimi cafede hayal ettim acık büfe haha teşekkür ederim kafamda bişeyler oluştu bir gün önce akşamından börek yaparım herhalde çay saatine kek veya pasta yaparım. Kahvaltı zamanına zaten kızartma felan yaparım yanına öyle niye büyüttüm kafamda onu da bilmiyorum çok evime gelen giden yok ondan alışkın değilim iki kişiyiz aynı tabak aynı çataldan yiyoruz

Bana kahvaltı daha pahalı geliyor genelde. 4-5 çeşit peynir falan koymak istiyorum, şarküteri ürünleri falan derken uçup gidiyor. Akşam yemeğine 1 kg kıyma alsanız her yemeği yaparsınız
Bende öyle düşünüyorum ama sağolsun annem karışıyor sürekli kızım kahvaltıya alırsın daha kolay olur dedi bende bişey demedim daha öyle de böylede ağırlamak lazım çok abartmadan güzel alışveriş yaparım artık mahcup olmadan gelse de yapsam

Ayy bitanesin menemen nasıl unuturum teşekkür ederim walla menemen de yapmalıyım kız aklıma bin bir çeşit peynir binbir çeşit salam geldi de menemen gelmedi tüh bana

Ay hadi İnşallah ben kahvaltıda genelde mantar sote (sevmeyen yoksa), bazen peynirli pankek (tuzlu tuzlu güzel gidiyor), peynir salatası (lor, domates, biber vs yakışıyor) ya da biberli lor (biberi kavurup içine lor ekleyip ısınana kadar tavada çevirip üstüne pul biber ekliyorum) yapıyorum burada yazılanlara ek olarak. Bakarsınız belki

Kahvaltı için dereotlu poğaça
Yesillikli yumurtalı salata / muhammara/ yoğurtlu tarator/ patates kızartması/pankek/ paçanga ya da sigara böreği/ bal kaymak ya da tahin pekmez ikilisi: tost ekmeğinden mini pizzalar/ hellim peyniri/ hindi füme/ ceviz-kuru kayısı-kuru üzüm/ ben genelde bu şekilde zenginlesitieiyorum duruma göre yaz helvası ya da biber kızartması da olur domatesli vs

Kuymak ve menemen de olur

Akşam için herhangi bir çorba-pilav-belen tava ya da kremalı tavuk/ patatesli börek/ yeşil salata/ yoğurtlu salata/ meze olur ne bileyim Girit mezesi var kabaklı/ mücver /şaksuka/ haydari: acılı ezme/ mısır unlu pırasa böreği/ beğendi / karamelize soğan mezesi gibi şeyler olur. İçli köfte varsa olur.

Ben genelde çorba pilav bir ana yemek börek/içli köfte yanına iki salata ve bol meze hazırlıyorum haşlanmış tavuklu garnitürlü yoğurtlu salata-köz patlıcan salatası- nohut tava vs de olabilir

Ayy bitanesin menemen nasıl unuturum teşekkür ederim walla menemen de yapmalıyım kız aklıma bin bir çeşit peynir binbir çeşit salam geldi de menemen gelmedi tüh bana
Olur öyle şeyler bana da oluyor iyi hatırlatmışım ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…