mis kokulu evim part - 2

Teşekkür ederimmm
Evet mutfak dolaplarını o yuzden sordum hiç beğenmiyorum dolaplarımı benım de kullanmadığım tuvalet var orayı değerlendırmek ıstıyordum sımdı sızın evı gorunce daha da ıster oldum:)
ama cok ısı var bızım evın yerler kötü dolaplar kotu banyo cok kotu olmasa da duzensız...
Neyse zamanla olur ınsallah.

ya hepsini bir anda yapmak zorunda değilsin, benim evimde de çok fazla eksik var, hepsi yavaş yavaş tamamlanacak..
mesela bir parti yerleri yaptırır, sonra bütçeyi uydurunca mutfak dolaplarını, sonra banyoyu yaptırabilirsin;) mesela banyoya çok para gitmiyor, önce orayı değiştirebilirsin..gibi gibi..
kullanmadığın tuvaleti benimki gibi yapabilirsin, evde ortalıkta hiç dağınık kalmadı bu sayede, herşey toparlandı...oranın fayanslarını bile değiştirmedim, sadece raf yapıp, onları kapladım, o kadar..

tatlım öncelikle bizi kırmayıp evinin fotolarını paylaştığın için teşekkürler;)) ewin gerçekten çok hoşş<3 benim için önemli olan ewin karakterinin olup olmaması... sıcacık çok güzel bi yuwa yapmışsın ne güzel:) darısı olmayanlarında başına diyelim ;)) bu arada benimde dikkatimi yatak odandaki ayna eksikliği çekti... olmaması senin tercihin mi yoksa istediğin gibi bişi bulamadınmı...?? huzurla sağlıkla otur bu cici ewde:)) sewgiler...

tatlım öncelikle bizi kırmayıp evinin fotolarını paylaştığın için teşekkürler;)) ewin gerçekten çok hoşş<3 benim için önemli olan ewin karakterinin olup olmaması... sıcacık çok güzel bi yuwa yapmışsın ne güzel:) darısı olmayanlarında başına diyelim ;)) bu arada benimde dikkatimi yatak odandaki ayna eksikliği çekti... olmaması senin tercihin mi yoksa istediğin gibi bişi bulamadınmı...?? huzurla sağlıkla otur bu cici ewde:)) sewgiler...

cANIM ONCELIKLE BENDE TEŞEKKÜR EDEERİM. YATAK ODAMDA AYNAM VAR O KONSOLUN ÜST KISMI AÇILIYOR ÇEKMECELİ OLAN TARAFI KAPAGININ ICINDE AYDA ACINCA OTOMATIK OLARAK AYNA CIKMIS OLUYO VE BOLMELERI VAR TAKI FALAN KOYUYORUM.

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN KİMSENİN AĞZININ TADI BOZULMASIN

cANIM ONCELIKLE BENDE TEŞEKKÜR EDEERİM. YATAK ODAMDA AYNAM VAR O KONSOLUN ÜST KISMI AÇILIYOR ÇEKMECELİ OLAN TARAFI KAPAGININ ICINDE AYDA ACINCA OTOMATIK OLARAK AYNA CIKMIS OLUYO VE BOLMELERI VAR TAKI FALAN KOYUYORUM.

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN KİMSENİN AĞZININ TADI BOZULMASIN

aaaa ozaman süpeer işte.... maşallah hiç bi eksiğin yok...sağlıklı mutlu günler geçir tatlım bu güzel ewde;))

Yemek bölümü ve mor koltuklar şahane...

Mutfaktaki beyaz sandalyeler Koçtaş'tan sanırım. 1 aydır bu sandalyelerin kahverengisinin koçtaş'a gelmesini bekliyoruz.
Malesef istanbul'daki hiç bir koçtaş'ta yok.

Yemek bölümü ve mor koltuklar şahane...

Mutfaktaki beyaz sandalyeler Koçtaş'tan sanırım. 1 aydır bu sandalyelerin kahverengisinin koçtaş'a gelmesini bekliyoruz.
Malesef istanbul'daki hiç bir koçtaş'ta yok.

Yok koçtaştan değil İzmir Karabağlardan üretimini yapan bir firmaydı sanırım 300 tl'ye almıştık masa ve sandalyelerini.

Teşekkür ederim

Back
X