mis kokulu evim part - 2

TUTUBELLA

İzmir doğum ve bebek fotoğrafçısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
90
1
48
Odaların tam resmını merak etmıstınız atıyorum:) Benım 1 yıllık gelın evım $_MG_6679 kopya.webp$_MG_6680 kopya.webp$_MG_6681 kopya.webp$_MG_6682 kopya.webp$_MG_6683 kopya.webp$_MG_6687 kopya.webp$_MG_6689 kopya.webp$_MG_6672 kopya.webp$_MG_6674 kopya.webp$_MG_6676 kopya.webp$_MG_6677.webp

yatak ve yemek odana bayıldım harika ..mutfağına bayıldım aydınlık ve kocaman ne güzel ..yalnız bitek mutfak dolaplarını sevmedim ..kiracıysan yapışkan folyo ile renk değişimi yapabilirsin .onun dışında heryer çok güzel musmutlu yaşayın...:nazar:

Allah ağzınızın tadını bozmasın canım mutlulukla oturun inş her şeyin çok güzel :16::16::16:

Evin cok guzelmis canim. Ferah, tertemiz, goz yormayan bi ev. Yuvanizda mutlulukla oturun insallah.:nazar:

çok beğendim güle güle oturun tertipli bi ev bayıldım... yalnız tek gözüme çarpan mutfak tezgahınız çok karmaşık duruyor... biraz daha ferahlatsanız sadeliğinize uyumu sağlarsınız...bu arada buzdolabınızın süsleri de göz yorucu...
gerisi çok hoş...

çok güzel kişilikli bir ev en azından kendinizden bişeyler katmışsınız
artık siyah beyaz evlerden sıkıldım çok beğendim
mutfağınız çok büyük Allah kolaylık versin benimde evimin tezgahı çok uzundu
çok dağılıyordu işi çok oluyordu görünce aklıma geldi
neyse güle güle oturun canım

yatak ve yemek odana bayıldım harika ..mutfağına bayıldım aydınlık ve kocaman ne güzel ..yalnız bitek mutfak dolaplarını sevmedim ..kiracıysan yapışkan folyo ile renk değişimi yapabilirsin .onun dışında heryer çok güzel musmutlu yaşayın...:nazar:

evet maalesef kendı evımız degıl bende mutfak dolaplarımı begenmıyorum ama yanları oymalı olduğu için folyoyla kaplasam da o mavıler goruncek yanı ama değiştirmek istiyorum bakalım kısmet:)

çok beğendim güle güle oturun tertipli bi ev bayıldım... yalnız tek gözüme çarpan mutfak tezgahınız çok karmaşık duruyor... biraz daha ferahlatsanız sadeliğinize uyumu sağlarsınız...bu arada buzdolabınızın süsleri de göz yorucu...
gerisi çok hoş...

Dün bu yazıyı gordukten sonra mutfak tezgahının ve buzdolabınını icabına bakıldı:) Teşekkürler

çok güzel kişilikli bir ev en azından kendinizden bişeyler katmışsınız
artık siyah beyaz evlerden sıkıldım çok beğendim
mutfağınız çok büyük Allah kolaylık versin benimde evimin tezgahı çok uzundu
çok dağılıyordu işi çok oluyordu görünce aklıma geldi
neyse güle güle oturun canım
Evet cok dagılıyor uzun olması kotu L falan olsa bı o tarafa gıt bı bu tarafa:)

canım iyi günlerde kullan..
benim ev topiğinde evimi gördün, benim tarzım olduğu pek söylenemez ama yemek masası bölümünü çok sevdim, renkleri çok güzel, içim ısındı..
mutfak masasındaki çiçeği de çok sevdim..ben canlı çiçeğe bayılıyorum evde ama eşimde alerjik astım var, pek koyamıyorum balkon dışında..
eğer ev kendinize aitse sadece mutfakta bir değişiklik yapabilirsin...sanırım benim mutfak dolaplarını o yüzden sordun, değiştirecek olursan başka mutfak modellerine de bakarız..
tekrar iyi günlerde kullan, en önemlisi sağlıkla, huzurla..

canım iyi günlerde kullan..
benim ev topiğinde evimi gördün, benim tarzım olduğu pek söylenemez ama yemek masası bölümünü çok sevdim, renkleri çok güzel, içim ısındı..
mutfak masasındaki çiçeği de çok sevdim..ben canlı çiçeğe bayılıyorum evde ama eşimde alerjik astım var, pek koyamıyorum balkon dışında..
eğer ev kendinize aitse sadece mutfakta bir değişiklik yapabilirsin...sanırım benim mutfak dolaplarını o yüzden sordun, değiştirecek olursan başka mutfak modellerine de bakarız..
tekrar iyi günlerde kullan, en önemlisi sağlıkla, huzurla..

Teşekkür ederimmm
Evet mutfak dolaplarını o yuzden sordum hiç beğenmiyorum dolaplarımı benım de kullanmadığım tuvalet var orayı değerlendırmek ıstıyordum sımdı sızın evı gorunce daha da ıster oldum:)
ama cok ısı var bızım evın yerler kötü dolaplar kotu banyo cok kotu olmasa da duzensız...
Neyse zamanla olur ınsallah.

Back
X