Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle iyi günlerde otur canım; yemek odana ve yatak odanın perdesine bayıldım.![]()
Diğer fotoları da görmüştüm. Tertemiz çok ferah bir ev.
Huzurla, mutlulukla aşkla oturun inşallah canım![]()
yatak ve yemek odana bayıldım harika ..mutfağına bayıldım aydınlık ve kocaman ne güzel ..yalnız bitek mutfak dolaplarını sevmedim ..kiracıysan yapışkan folyo ile renk değişimi yapabilirsin .onun dışında heryer çok güzel musmutlu yaşayın...![]()
çok beğendim güle güle oturun tertipli bi ev bayıldım... yalnız tek gözüme çarpan mutfak tezgahınız çok karmaşık duruyor... biraz daha ferahlatsanız sadeliğinize uyumu sağlarsınız...bu arada buzdolabınızın süsleri de göz yorucu...
gerisi çok hoş...
Evet cok dagılıyor uzun olması kotu L falan olsa bı o tarafa gıt bı bu tarafa:)çok güzel kişilikli bir ev en azından kendinizden bişeyler katmışsınız
artık siyah beyaz evlerden sıkıldım çok beğendim
mutfağınız çok büyük Allah kolaylık versin benimde evimin tezgahı çok uzundu
çok dağılıyordu işi çok oluyordu görünce aklıma geldi
neyse güle güle oturun canım
Bence çiçekleri mutfaktan kaldır. böcek yapar mutfakta. toprakta ya.
güle güle otur canım mislerrrrrr gibi evin
canım iyi günlerde kullan..
benim ev topiğinde evimi gördün, benim tarzım olduğu pek söylenemez ama yemek masası bölümünü çok sevdim, renkleri çok güzel, içim ısındı..
mutfak masasındaki çiçeği de çok sevdim..ben canlı çiçeğe bayılıyorum evde ama eşimde alerjik astım var, pek koyamıyorum balkon dışında..
eğer ev kendinize aitse sadece mutfakta bir değişiklik yapabilirsin...sanırım benim mutfak dolaplarını o yüzden sordun, değiştirecek olursan başka mutfak modellerine de bakarız..
tekrar iyi günlerde kullan, en önemlisi sağlıkla, huzurla..