Miratech gebelik testi

Sİzin adınıza ve en çok da bebeğiniz için çok üzüldüm gerçekten. Keşke bi ilişki yaşamadan önce biraz bilgi sahibi olsaydınız da bu duruma düşmeseydiniz. O çift çizgiyi görebilmek için -ben de dahil- neler feda etmezdik. Neden isteyene değil de istemeyene verir Rabbim? Umarım bir an önce en doğru kararı verirsiniz.

Bende bunun vicdan azabını çekiyorum keşke rabbim isteyene nasip etse anne olmak çok güzel bir duygu elbette bende isterim ama şuan değil işte
Cahillik yaptım bi hata diye cekilemem köşeye masum bir can taşıyorum belkide hicbir günahı da yok nasıl kıyıp aldircam hicbir fikrim yok Allah büyüktür

Rabbim size ve dileyen hakeden herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasıp etsin insallah

Korkuyorum bide kendisi polis memuru bey efendiyle paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk getirceksen de kendin bilirsin git aldır beni ilgilendirmez diye bir cevap aldım yazık
Bu viruslu ortamda iliskiye girmeyi biliyor ama o polis bey yazık ki yaptığı şeyin sorumluluğunu alamayack kadar acız biriymiş bebeğini aldırırsan bu şahısla bir daha görüşme canım

Hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…