- Konu Sahibi Belindaam35
-
Ya uzmek istemem ama hamilelik var gibi gorunuyor9 haziran :/
Başka test yaptım pozitif çıktı tine malesefYa uzmek istemem ama hamilelik var gibi gorunuyor
Başka test yap yoksa da kan ver
Başka test uyguladım pozitif çıktı ne yazık kiYazıklar olsun böyle insanlara, Rabbim yardımcın olsun canım inşallah korktuğun gibi olmaz hiç birşey ☹
Cok uzuldum Allah yardimciniz olsunBaşka test yaptım pozitif çıktı tine malesef
Evet sanırım başka test uyguladım pozitif çıktıYa uzmek istemem ama hamilelik var gibi gorunuyor
Başka test yap yoksa da kan ver
Bende bunun vicdan azabını çekiyorum keşke rabbim isteyene nasip etse anne olmak çok güzel bir duygu elbette bende isterim ama şuan değil işteSİzin adınıza ve en çok da bebeğiniz için çok üzüldüm gerçekten. Keşke bi ilişki yaşamadan önce biraz bilgi sahibi olsaydınız da bu duruma düşmeseydiniz. O çift çizgiyi görebilmek için -ben de dahil- neler feda etmezdik. Neden isteyene değil de istemeyene verir Rabbim? Umarım bir an önce en doğru kararı verirsiniz.
Rabbim size ve dileyen hakeden herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasıp etsin insallahSİzin adınıza ve en çok da bebeğiniz için çok üzüldüm gerçekten. Keşke bi ilişki yaşamadan önce biraz bilgi sahibi olsaydınız da bu duruma düşmeseydiniz. O çift çizgiyi görebilmek için -ben de dahil- neler feda etmezdik. Neden isteyene değil de istemeyene verir Rabbim? Umarım bir an önce en doğru kararı verirsiniz.
Hamilesiniz
Ne yapacaksınızmalesef
Önce kan testi yaptircam sonra da aldircam Allah affetsinNe yapacaksınız
Bu viruslu ortamda iliskiye girmeyi biliyor ama o polis beyKorkuyorumbide kendisi polis memuru bey efendiyle paylaştım bu virüslü dünyaya çocuk getirceksen de kendin bilirsin git aldır beni ilgilendirmez diye bir cevap aldım yazık
HamilesinArkadaşlar bana yardım edin lütfen 3 haziranda erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadık ogünden bugüne adet sancım vardı bel ağrısı gögüslerde şişlik vs ama adet günüm gecikti düzensiz olduğu için pek umursamıyordum ama şuan durum ciddi miratech dandik bir gebelik testi alıp uyguladım zaten tek bi çizgi vardı kullanınca bir çizgi daha oluştu tam olarak bisey anlamadım yanıltma payı varmı lütfen yardım edin Eki Görüntüle 2649128
Insallah oyledirKonu troll geldi nedense yani inşallah öyledir
Gerçek yüzünü görmüş oldum bidaha kesinlikle görmeyecek yüzümüBu viruslu ortamda iliskiye girmeyi biliyor ama o polis beyyazık ki yaptığı şeyin sorumluluğunu alamayack kadar acız biriymiş bebeğini aldırırsan bu şahısla bir daha görüşme canım
Evet ikinci testide yaptım hamileyimHamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?